ememelie

Alla inlägg den 10 februari 2008

Av Emelie - 10 februari 2008 19:56

Kunde inte fara på fotbollen iaf, det blev inte nåt med Linus och Dajmen, jag tråkar sönder..............

Tänkte bara en sockerkaka så jag öppnade ett skåp och skulle leta efter en form, och då lossnar skåpdörren(?????????????) och pappa var tvungen att fixa det så jag ides inte börja med nåt bak, jag känner att jag inte har så bra flyt idag.


Imorn är jag ledig, ska vara med Linus på dan, sen med han, Matilda och Richard på kvällen :) OCH så ska jag köpa slingor till håret (A)


Men nu ska jag faktiskt baka, och det ska gå bra, och jag ska inte bränna den.

Wish me good luck.

Men

Av Emelie - 10 februari 2008 11:08

Vart är världen på väg? Amy Diamond och Krister Sjögren???????????????

Vad håller svenska folket på med? Hur ska finalen gå? Jag är i stort skett i chocktillstånd. Hoppas verkligen att dom skickar nån vettig i nästa omgång.


Hursom helst så ska jag vara med Linus idag<3  Kanske Matilda och Richard också, som btw är det nya paret (A)


Lediga imorn också, sova ut sen vara med några, är typ pepp på lunch på stan med några, vi får se :) Ska försöka fixa slingor till håret på samma gång också, har ingen aning om vilken färg eller nåt, ska kolla om jag hittar nåt snyggt :)


Anna var ju i Luleå igår, jag vart jättepeppad på att dra dit snart, okej, det här är pinsamt, men jag har aldrig varit i Luleå...

Så är nån på typ nån helg så säg till :) Ska dock inte shoppa så mycket, jag har gjort av med så jävla mycket pengar sen jul, shoppat sönder.

Ska ju snart till London, jag måste spara pengar om jag ska kunna köpa nåt där, eftersom alla säger att det är så dyrt där.


Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards