ememelie

Alla inlägg under mars 2008

27

Av Emelie - 27 mars 2008 16:18

Vaknade typ 10, gick ut med Mio, åt lunch och for på Ica Kvantum sen Hemmakväll och hyrde Djävulen bär Prada. Otroligt bra :D Huvudrollerna spelas av Anne Hathaway och Meryl Streep. Värd att se! Ikväll har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra.


:D

Av Emelie - 26 mars 2008 19:18

Jag var hos tandregleringen idag och det var reeeen smärta. Var klar efter 20 minuter och gick till morgonpigga Linus :] Var där till halv 1 sen for jag och åt lunch på stan med mama och papa. Sen for jag tillbaks till Linus och var där till 5 (A). Efter maten drog jag och pappa till blodbadet på nya Inter Sport som har öppnat och köpte sånna där dressar för 150 spänn, TJÄNAA!

 Nu ska jag vara med Linus och se fotboll :D :D Och min syrra far till Tyskland. TA MED MIG!


HEJDÅ :)

:D

Av Emelie - 25 mars 2008 21:37

Ikväll var jag med Emma och Filip, jättetrevligt :) När jag skulle fara till henne så hann jag till hörnet på gatan och jag såg TVÅ JÄVLA ÄLGAR. Kutade in och hämtade kameran och började jaga dom. Fick 1 bra kort och död åt Sony-Kamerans zoom :(


Imorn så blir det tandregleringen, sen Linus :)<3 Äntligen är han hemma :]

Sen på fredag eller lördag eller nåt ska jag vara med han, emma och filip och sen på söndag ska jag på långpromenad med Yaoska och hennes vovve för då har hon kommit hem från Arjeplog :D


DEN KOLLADE PÅ MIG. Vågade inte gå närmare :]


Av Emelie - 24 mars 2008 22:34

Okej, på onsdag ska jag till tandregleringen och byta ut och ta bort några saker från min fina tågräls, kanske inte behöver ha den så länge till?  Får väl höra då. Men faktiskt så tänkte jag inte på att det skulle vara lov nästa gång jag for dit, så nu är tiden bokat kl 7.50 7.50 Ååååååh :(

Och nu har jag slingat håret, OHYES, blonda slingor dom inte syns så mycket, men ändå =) Imorn ska jag och hämta min jacka som jag hängt av, yees.



Nu ska jag sova, hejdåå :)

:D

Av Emelie - 24 mars 2008 00:11

Ikväll var jag med Emma, Moa och Matilda. Vi busade lite med colaflaskor, men sägs det inte. När jag kom hem såg jag den efterlängtade konserten med Amy Winehouse<3 som visades på 2an 5 över 11. Hon är bäst i världen, dock väldigt full på scen :D :D Och det går inte att ladda in några Amy Winehouse låtar på mobilen, surar järnet. IMORN ska jag fixa mina slingor. Helt seriöst den här gången, nu ska jag göra det. Det blir väl blonda antar jag, blond och dum är jag. Okej, i veckan då... Imorn ska jag slinga håret och åka skider, sen öppen för förslag. På tisdag ska jag på stan och fixa en jacka. På onsdag har jag ingen aning... Sen på torsdag eller fredag ska jag vara med Emma, hennes bf Filip och Linus och laga mat och hela tjolahoppet.

 Nu ska jag dega ett tag sen slagggaa, hare bäst :)

23

Av Emelie - 23 mars 2008 16:45

Det blev så att jag bestämde mig för att vara med Emma idag, och Matilda ville också vara med så vi var vi 3 då. Sedan kan jag ju meddela att Emma spenderar mycket tid i telefon med sin bf. Och använder fraser som:

 - Du är sötast:]

-Nej du är :]

-Nej, du kommer alltid vara ett snäpp sötare än mig :]

 Osvosv, Emma är KÄR. Oja! Och jag ska få se dom IRL nån gång i veckan :}

 Ikväll ska jag nog vara med dom igen, och sen se en konsert med Amy Winehouse på tv kl 23.05 för alla er som gillar henne, och ni som inte gör det kan kolla ändå så ni börjar gilla henne. Dock knarkar hon på scen ibland, så vi får se hur det är ikväll. Ska nog försöka se The Holiday som jag inte har sett ÄN.


Nu sitter jag ungefär och surar på alla som är borta.

Linus är i Tärna, kommer hem på tisdag.

Yaoska är i Arjeplog och kommer hem på lördag.

Elias är ute i nån bush i nån stuga och kommer hem på Torsdag

 Jag har tråkigt och det här är första gången det känns långt att ha en veckas lov. Vad har hänt med mig, jag skrämmer mig själv.

Av Emelie - 23 mars 2008 11:00

Igår såg jag typ världens bästa film, nä kanske inte den bästa, men den var bra :) Den hette Och han älskar dem alla, huvudrollen spelades av Morgan Freeman som typ är världens bästa skådespelare. Se den!

Sen pratade jag med Linus igår kväll också, sjuukt vad jag saknar han.

Också var jag med Emma på kvällen och det var trevligttrevligt :)

Idag har jag absoluut ingen aning vad jag ska göra, kanske slinga håret? :O

Ja, så blir det nog.


Igår köpte jag gula jeans, jag är en färgklick!! Beställt gröna också, men dom kommer inte förrän i v. 21 i maj... Jag får härda. Beställde även ett par örhängen på samma gång. Det som är bra med att beställa dom är att ingen annan kommer att ha dom, dom är mina!


Numera i min garderob!

:D

Av Emelie - 22 mars 2008 21:08

Idag var jag ut med Mio på lunch och busade.

Sen for jag på stan och letade efter mina kära byxor.

MEN... dom fanns inte inne så det var bajs. Men nu har jag beställt dom ist och köpt ett par andra, ett par gula, kärlek till gula jeans. Nu är jag hos Emma och ska inte skriva mer nu, hare  pusshej :)

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards