ememelie

Alla inlägg den 6 maj 2009

Av Emelie - 6 maj 2009 22:13

 


Har suttit och jobbat med boken om mig, det är segt, men måste göras iaf. Sen vart jag less, så jag for ut och körde moppe. Körde runt lite bara, for typ till Tuvan osv, sen hem igen och nu orkar jag inte göra läxa mer, ska snart gå och lägga mig typ, är helt körd. Imorn är det vanlig skoldag, seg osv, också har vi gympa :D Vet inte vad vi har men (A) Sen vet jag inte vad jag ska göra på kvällen osv, vill vara med Linus :(<3 Hoppas jag kan vara med han imorn, saknar dig hela tiden!


Nu blir de iaf sängen för mig, har ingen tv att kolla på för den har Anna och Sara lånat och sitter här i datarummet och geekar nåt spel, not cool. Så nu kan jag inte ligga och kolla på dåliga såpor :( :( Fan va ska jag göra nu då... Jaja, nu blire no more computer, PZ y'all

Av Emelie - 6 maj 2009 17:04

Det här har varir världens seeeegaste dag, jag har träningsvärk, aj som in i helvete, de har varit tråkiga lektioner och vädret suger. Ikväll ska jag till musikskolan och vara där från kvart i 6 till 5 över 7, sen hem och göra klar boken om mig, och igår gjorde jag arbetet om Isaac Newton. Nu är jag less på läxa och nu har vi engelska också. Läsa och skriva typ en sammanfattning av boken Tow Sawyer. Nu sitter jag i mjukisdressen och är trött osv, och jag taggar INTE musikskolan, menmen måste dit iallafall.


Jag kom på en sak... SOMMARJOBB

Är det nån som har ett? Jag har kollat runt och allt är bara att man måste vara 18 i stort sett, så det suger. Får väl göra massa saker här hemma och försöka tjäna pengar ist. Ville ha på Stigs, men där var man tvungen att vara 18, så det sög. Hemmakväll var fullt, dom hade redan folk som skulle jobba. Men jag kommer ändå inte vilja ha så mycket att göra i sommar, har typ redan nog. Vill inte vara borta så mycket, har redan Gothia, semester, Sandra och sen är det träningar och matcher och allt. Ska vara med Linus så mycket som möjligt iaf, kommer inte klara att vara borta mycket :$

Och sen avslutningskvällen, 37 dagar kvar tills det slutar och det kanske blir att fara iväg nånstans och tälta elr nåt. Fan så peppad jag är på sommar, helt sjukt :] Men nu ska jag byta kläder och sen dra till Musikskolan, PZ!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards