ememelie

Alla inlägg den 13 juni 2010

Av Emelie - 13 juni 2010 21:18

Sitter här bredvid min sis som är hemma från London, över hela sommaren faktiskt! Vi ska ha så kul Anna ;);) Så då får hon vara med på flytten också, super.


Nu sitter jag och snart ska Linus komma hit, HAR LÄNGTAT SÅ SJUKT MYCKET EFTER HONOM! Vi ska äta jordgubbar och vit choklad, gottgott. Nu ska jag hitta något vettigt att ha på mig.    

Av Emelie - 13 juni 2010 16:57

Gruppbild från Göteborg vid Göteborgs Hjulet!   

Av Emelie - 13 juni 2010 14:50

Dagens inköp blev denna och ett puder. "3 Minute Miracle" inpackning som luktar godis, underbart. Jag skäms ungefär för att det första jag gör när jag kommer hem från Göteborg är att springa på stan och fortsätta shoppa, hejdå alla mina pengar som jag sparat så länge.  


Nu ska vi strax iväg på "road-trip" till Byske, jävlar i mig vilken road-trip! Vi ska kolla på husvagnsplats och sådant. Ja, det var väl allt för stunden. Kommer lägga in bilder senare på vad jag köpt i Göteborg!

Av Emelie - 13 juni 2010 10:35

Nu är jag hemma från Göteborg! Riktigt kul har det varit även fast vädret inte har varit det bästa och jag tror att vi har hunnit så mycket som det går på 3 dagar i storstaden. Ska försöka sammanfatta litegrann.


Onsdag hoppade vi på tåget och jag hade sittplats med flera andra på vägen ner. Sömn? Kanske 2 timmar om jag får gissa, inte mer. Vi bytte tåg i Stockholm vid 7 på morgonen och sen kom vi fram till Göteborg vid 11. Första dagen hann vi med shopping och lite annat, men köpte inte mycket då. Vi skulle även till Universeum, men vi hoppade på fel spårvagn och åkte åt motsatt håll, bra jobbat flickor.


Fredag for vi in till stan så fort vi kunde för att hinna med allt. Tanken var att vi skulle fara till Liseberg kl 1 men det blev inte förrän kl 3 ungefär, och där stannade vi till 10.


Och igår lördag, blev det mest att springa runt och panikshoppa allt man kunde ungefär. Vi åkte även Göteborgs Hjulet som var grymt läskigt, haha. Men kul var det!


Och nu är vi hemma efter en natt på tåget, trötta och utslitna. Dagen nu kommer att bestå av att duscha och göra mig klar, sen träffa Linus! Också packa upp såklart. Ska även berätta att jag har köpt min skolavslutningsklänning, men den får ni faktiskt inte se! Det får bli en överraskning. Nu ska jag göra annat än att sitta vid datorn, ha en bra dag!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards