ememelie

Alla inlägg den 19 april 2009

Av Emelie - 19 april 2009 22:37

Var nyss med Linus och nu håller han på att kriga hem på sin fina lila cykel. När han kom hit satt vi vid datorn ett tag och pratade, sen kom vi fram till att vi skulle kolla på tv och kom på, JUST JA det är WIPEOUT, så vi kollade på det och skrattade, och jag grät. Fast jag skrattade tills jag grät, så ingen fara. Sen åt vi macka och godis osv och ja, nu är påsklovet över och jag har varit med Linus varje dag, kan inte bli bättre :*<3 Auuuuw saknar han dirr han far :( :( :( :( Jag älskar dig så sjukt mycke (L)


Nu ska jag sova..............................................
för imorn äre skola.............................................
................................. orka, school sux fufan, men näe jag skämta, de blir duschen 2, mke att göra, lite tid att sova, PZ

Av Emelie - 19 april 2009 19:00

min moppe är superdupermegasöt och det går gr8, ska töp få en ny hjälm, cross I think, dom är fett mke snöggare och sköönare, så de blir kung :)


Nu ska jag vara med Linus och han är påväg hit, tror jag? Han kommer nog snart iaf, vi får väl se vad vi gör, blir bra hursomhelst :*<3


Imorn däremot, är det skola igen, och det känns verkligen sjukt jobbigt. Usch, nu är det inge mer lov ALLS ungefär, kanske nån dag ledig men ja, inge lov. Pall4r som inte, men sånt får man ta. Anna kommer hem imorn också, kl 5 på morronen... kul tid. Nja men det blir kul iaf :) Sen resten av veckan är typ... ja fett jävla jobbig, massa konfamöten och shit, sen på lördag äre umeå med nf-folket sen konfirmationen på söndag, magaaaad.

Men nu ska jag vara social med lirri_, PZ!

Av Emelie - 19 april 2009 17:20

JAJAMEN

Moppekörkort=mitt=ut på vägarna


Bensin, olja, däcken är pumpade, batteriet är laddat, nu blir det fan ut på vägarna med min Piaggo Zip, får väl se hur det går. Är det nån på moppe som har fått motorstopp i rondellen är det nog jag. Nänä men jag klarade uppkörningen och teorin och livet leker just nu, nu ska jag grejsa med moppen med papi och sen ska jag vara med Linus ikv! PZ!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards