ememelie

Alla inlägg den 25 april 2009

Av Emelie - 25 april 2009 22:44

idag har vi varit i Umeå, de var sooooooft. Först var det Laserdome, råkul, fast man fick typ panik :] Sen gick vi på stan i typ, 3 elr 4 timmar? Jävligt jobbigt, det var typ 20 grader, jättemycke folk och långa köer all over, men köpte iaf en tisha, typ ungefär en klänning och en tröja, Umeå har SÅ mke bättre affärer och allt än vad Skell har, magaad. Vi har chillepillat vid strandpromenaden och stekt, ätit tacobuffeé och sett bio, det var hur bra som helst allting :D Och bussen hem var alla trötta typ, men vi såg Datemovie och ja, sen kom vi hem :D Är HUUUR JÄVLA trött som helst, kommer somna dirr.


Imorn så konfar jag mig, yeeeees. Sen ska Linus träna och efter det ska jag vara med han :* <3 Var med han igår, cyklade till han sen fick jag efterrätt dirr jag kom dit, jättegott :] Sen softa vi ett tag och sen bestämde vi oss för att fara ut och åka mope, så han skulle skjutsa mig och vi skulle dra till Falket, påvägen dit börjar jag tänka efter vars jag hedde min mobil, och kom fram till att den var borta, underbart! Så vi for tillbaks och kollade och de kom en bil och passerade, sen hittade vi mobilen i typ delar på vägen, men bilen körde inte över den iaf, och det funkade när jag satt ihop den :] Så nu lever den, YES! Och sen efter det for vi hem till han igen och såg film å myste :* Och idag steg jag upp 8, inte ljuvligt lovar jag men ja. Nu är jag så jävla trött så nu blir det SÄNGEN FÖR FAN, PZ!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards