ememelie

Alla inlägg under juni 2010

Av Emelie - 18 juni 2010 01:56

Bilder från avslutninger, mer kommer! 3 år tillsammans med allt underbart folk, kommer sakna er jättemycket!

Bäst!


                 

Av Emelie - 17 juni 2010 16:07

Idag hade vi avslutningslunch med alla 9or, kändes väldigt tråkigt. Finns så sjukt mycket trevligt folk och man är van nu att alltid umgås och träffa er på skolan, kommer bli riktigt tråkigt att lämna alla nu. Vi hade volleybollturnering på förmiddagen bara 9orna, våra lärare hade sagt att vi skulle klä upp oss till avslutningslunchen och det kändes ganska självklart, men de flesta kom med samma kläder som på volleybollen, mys i matsalen.


For in till stan tvärt och köpte Eyedust Lounge från Make up Store, kör på lite guldsmink ikväll, det kommer bli snyggt till klänningen(som ni inte ens har fått se, men bilder från ikväll kommer ju senare). Nu ska jag börja fixa till mig för vi har samling i kyrkan 17.45 med kören, själva avslutningen börjar mycket senare.

Av Emelie - 16 juni 2010 22:29

Alla bilderna är från tagna från Julia! Det var en sjukt kul dag. För er som inte ser det är vi såklart Powerpuff-pinglorna.


Ikväll har jag varit ute och åkt bil med Anna och Sara, bilder från det kommer nog senare när jag orkar lägga in bilderna i datorn.


Imorgon slutar jag på Sörböle. Det känns helt sjukt! Imorgon ska vi spela volleyboll och äta avslutningslunch med alla 9or och det ska bli jättekul. Sen på kvällen är det avslutning och utdelning av slutbetyg, heja Emelie! Det är väl bara att hoppas på det bästa.


Nu ska jag se Luftslottet som sprängdes, för den har jag inte sett än, dåligt av mig. Får se om jag har tid att skriva imorgon, annars kommer det ton med bilder på fredag, jag lovar!

 

         

Av Emelie - 16 juni 2010 14:49

Den här dagen har bara varit nice, brännboll hela dagen med trevligt folk Efter lunch fick vi besök av ett moppetåg(KÄNN ER TRÄFFADE) som försökte blöta ner sörbölefolket, måste säga att det var ett lite misslyckat försök;)


Nu ska jag in till stan och köpa skor och någon ljus, skimrande ögonskugga från Make Up Store, dyrt. Skriver mer senare.

Av Emelie - 16 juni 2010 00:33


Bilder från när vi var runt lite överallt igår, vissa bilder ska aldrig visas på internet, det lovar jag mig själv. Godnatt.

Av Emelie - 15 juni 2010 23:21

Okej, frågan är om det ens är värt att skriva om jordskalvet när hela Skellefteås befolkning redan har gjort det. Hur som helst, det var ett jordskalv och hela huset skakade, trodde seriöst att taket skulle rasa. Men nu är faran över och vi alla lever och är glada, eller? Var inte ens säker att det var någon annanstans än här så jag ringde och pratade med min översociala pojkvän. Lägg märke till ironin i den meningen, tack.


Har varit och grillat ikväll med några stycken, det var kallt och vi var riktigt dåliga på att få upp en eld. Och innan det var jag på Mobacken och planerade med alla andra som ska vara ledare i år på lägret, det kommer nog bli kul det här!


Imorgon är det brännbollsturnering på Sörböleskolan, vi vann förra året och det kommer bli av i år igen. Ska vara på skolan 10 i 8 imorgon för att göra mig klar med Ida och Signe, vi ska vara något riktigt coolt. Bilder kommer nog senare på det. Nu har jag tänkt sova och tagga inför morgondagen!

Av Emelie - 14 juni 2010 23:07

Vad gör jag just nu? FRYSER. Har varit ute och kört med Anna lite överallt ikväll i kanske 1 och en halv timme. Vi har varit och glott på läggan och kört runt i vildmarken. Nu längtar jag efter sängen och ska strax lägga mig och se film.

 


             
            

Av Emelie - 14 juni 2010 19:13

Nu är det endast 3 dagar kvar i skolan, känslan kan inte beskrivas. Imorgon har vi bara körövning och lunch på Dallas, det sitter ju aldrig fel!

Ikväll ska jag kanske en sväng till läggan med Anna för hon har inte sett den, det ska bli kul att visa henne den.


Nu ska jag duscha och sen ska jag bara ta det lugnt ikväll, måste ju tagga inför morgondagen!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards