ememelie

Alla inlägg under maj 2009

Av Emelie - 10 maj 2009 16:55

Varför är romerska bågar typ det godaste som finns????

Av Emelie - 10 maj 2009 16:53

Har nyss ätit, är typ helt klar och nu saknar jag Linus och vill vara med han :( Han är snart klar hoppas jag :] Nu ska jag byta outfit yeye och sen får vi se om jag brummar iväg till han elr om han kommer hit, återstår att se. PZ!

Av Emelie - 10 maj 2009 16:13

Var på vårmässan, Matilda fixade det där som hon skulle, vi kollade på modevisningen och gick runt och åt godis, drack varm choklad osv, kung :) Sen vid kvart över 3 for vi till stan och kollade på HM, de vart underwear :D Sen skjutsade jag hem Matilda igen, och nu snart ska jag äta mat, det blir pizza igen, eftersom att jag bara orkade halva igår, så nu är de kvar 4 me :D

Är typ hungrig så det blir nog att äta nu, sen ska jag vara Linus, ska ringa han snart, han har nyss tränat så. Jaja, kan skriva mer ikv, PZ!

Av Emelie - 10 maj 2009 12:39

Prata nyss med Matilda, hon låg typ och sov, men nu ska jag iaf duscha, sen ska vi till mässan och tjillepilla sen kanske in till stan och kolla,ska hämta upp henne när jag är klar osv, kanske en timme bort elr nånting, vi får se.

Nu blir de iaf duschen och duscha bort min frillz, som inte är överdrivet rolig när man har sovit med det. Jaja, får leva med att inte ha snyggfrillz idag, men duschen, NU! PZ

Av Emelie - 10 maj 2009 11:41

HELLLO! Vaknade nyss, how you doooiin? ;) Jag är iaf jättetrött. Vi var med Linke, Viktor, Agge, Kostas och Kim igår, vi geeka och gick och köpte godis. Och var ute och lekte såklart. Det var trevligt, tills Korre drog mig i håret...................................... aj :( Jaja, sen tjilla vi ett tag, sen drog jag och Mathi hem och jag la mig och kollade på nån film där en dude var en klon av en annan dude som var mördare? Spännande... Jaja, idag blir det kanske vårmässan igen, det var ju kung där! Vet inte vem jag ska gå med isf, kanske Matilda igen, hon skulle dit och köpa halsband tror jag så får se om jag följer:) Annars får vi se vad jag gör, ska iaf vara med Linus, men han har träning typ nångång mitt på dagen. Men ska vara med han sen iaf :*<3


Nu börjar det ju bli kung väder också, vill på mässan :( Men nu ska jag iaf äta lunch, madre ropar, PZ!

Av Emelie - 9 maj 2009 19:17

ikv?

Ska vara med Linus, Matilda, Agge och Korre tror jag det var? Får se vilka det är när jag och Matilda anländer på min mope, FETT!

PZ!

Av Emelie - 9 maj 2009 18:28

 Min usbkabel till mobilen har varit borta, fick en ny idag så här kommer lite bilder :D

Från vårmässan idag

Tomas di Böga på skolan

Prao på Hemmakväll

Linus när vi har 2 månader :]

Jaja, enjoy, PZ


Av Emelie - 9 maj 2009 17:38

Alla skulle typ till Vårmässan idag, jag föll för grupptrycket och for jag med. Ringde Matti och vi for dit vid 1 typ. Det var kung där :D Vi fixade håret på KI's frisörställe där på mässan. Fick typ en råcool frillzz och nu har min syrra fotat mig också, awesome! Vill också kunna göra snygga frisyrer? :( Här är iaf resultatet :)

Vill inte förstöra den :( Men måste nog det iaf till sen. Nu fick jag också just veta att vi ska äta hämtpizza till middag? TACK! Så jääävla gott!

 Iaf, tillbaks till mässan då, vi minglade runt där bland stånden, fick kramar av försäljare? Och fick höra på dåliga skämt som dom drog, kuul. Tävlade också, hoppas på att vinna antingen en reseväska, 2 timmars städning av en städfirma elr ett kroppsvårds-set från Oriflame, hoppas jag vinner nåt av det ;$ Sen köpte vi godisremmar, mat, och munkar. Sen kollade vi i husbilar/husvagnar, saaaatan vad lyxigt, helt sjukt! En sån ska jag äga innan mitt liv är slut, BESTÄMT! Men nu ska jag gå och göra tzatziki, yees! PZ!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards