ememelie

Alla inlägg den 4 juli 2009

Av Emelie - 4 juli 2009 21:00

Såg Supersize VS Superskinny idag på tv, och det är fan sjukt. Jag fattar inte hur anorektiker kan se sig själv som tjocka? Det är en sjukdom och det är ju psykiskt, men hur kan då dom som är riktigt, RIKTIGT feta inte se själv att dom är det? Jag fattar inte, vikt är sjukt. OMG ät och var glad, man behöver inte väga 500 för det.


Nu ska jag se tjejfilm och mysa. Laddat upp med hur många kuddar och täcken som helst och jag fryser jättemke. Så nu blir det att slå på filmen, smsa med världens bästa Linus och sova. Ska nog lägga mig ganska tidigt ikväll, PZ!

Av Emelie - 4 juli 2009 19:48

Ta fram din telefonlista och blunda,
bläddra neråt och låt den personen du stannar på fylla ut dina svar.


Namn: Anna Danielsson

När fyller han/hon år?: 19onde april

Vart träffade du han/hon?: Första gången när jag föddes antar jag?

Hur är han/hon som person?: Råbra syrra när man inte bråkar bara

Tycker du om honom/henne?: Japp

Beskriv honom/henne med tre ord: Glad, svängit humör, kamerabesatt



Namn: August Edström

Är ni bra vänner?: Vänner är vi, men inte supertighta liksom ;)

Kan du lita på han/hon?: Visst :D

Har du kysst han/hon?: Nope

Hur länge har ni kännt varandra?: Öhm, sen typ 2 år tillbaks ungefär?

Beskriv honom/henne med tre ord: Rolig, snäll och galen



Namn: Felicia Lundmark

Hur länge har ni känt varandra?: Sen förskolan


Har du kysst honom/henne?: nepp :D

Kan du berätta hemligheter för personen?: jadå :)




Namn: Jesper Grundström

Är ni släkt?: haha ne:$

Hur är han/hon till sättet?: Rolig, hur snäll som helst och ja :D

Känner du honom/henne bra?: ja rätt så :D




Namn: Jonte Andersson

Hur gammal?: 15 bast


Bor?: Sunnanåhooden som jag

Hatar du personen?: nejdå :D




Namn: Matilda Carlsson

Har du kramat henne/honom?: De tror jag

Har du sett personen full?: Nope

Är personen äldre än du?: Vi är lika gamla




Namn: Sandra Cheikho

Är han/hon vacker?: SUPERDUPER SNÖGG!

Minne av personen?: Massa, mest sommarminnen :)

Har du hennes/hans msn?: ja klart! :D


Namn: Sandra Wallin

Står han/hon nära dig?: Ja!

Har du kramat personen?: Ja såklart

Har du varit förtjust i honom/henne?: haha ne :]




Namn: Stålstjäribaba AKA Matilda Lindblom

This or that:

[ ]Ful | Fin [x]

[x]Glad | Sur [ ]

[x]Flicka | Pojke [ ]

[x]Vän | kärlek [ ] Äckel [ ]

[ ]Tråkig| Rolig [x]





Namn: ÄLSKLING(L)

This or that:

[ ] Ingen kommentar | Snygg [x]!!!!!!!!!!!!!!!!

[] Flicka | Pojke [x]

[ ] Gammal | Ung [x]

[x] Svensk | Icke svensk [ ]

[x] Underbar!!!!!!!!! |  Elak [ ]

Av Emelie - 4 juli 2009 18:47

I veckan då


Måndag - träning

Tisdag - träning

Onsdag - träning

Torsdag - träning

Fredag - ingen träning, ska springa på stan och köpa det jag behöver till Gothia. Hårklämmor i MASSOR, hårband, ny sportbh, sen får vi se om de är nå kläder jag ska skafffa i sista minuten som jag kommer behöva och allt.


Shit, kan inte fatta att det bara är en vecka kvar tills vi far! Vi har ju jobbat så mycket för det och hoppas verkligen att det blir lyckat :D Men det är jag nästan säker på att det kommer bli. Jag är då supertaggad!


Nu ska jag snart bege mig till Hemmakväll och hyra nå filmer, en sväng förbi Coop ska jag också hinna hade jag tänkt. Sitter i Sunnanådressen, så sjukt mys :] Och nu tänker jag inte skriva mer just nu iaf :] Have a gr8 night, PZ

Av Emelie - 4 juli 2009 17:40

VISSTE NIIIIIII?


  • OM EXAKT EN VECKA DRAR JAG TILL GOTHIA HIHIHIHIHI

  • JAG HAR ETT SAHARA HOTNIGHTS PLEKTRUM HIHIHI

  • JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN SOM JAG ÄLSKAR MEST AV ALLT I HELA VÄRLDEN OCH SOM BETYDER MEST FÖR MIG AV ALLA PÅ HELA FETA JORDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja som sagt om en vecka drar jag till Gothia med mitt kära lag, tågresan och resten av resan kommer spenderas med världens bästa Sandra Cheikho. De kommer bli FETT! Vi far 22:46 den 11/7 och innan det ska jag vara med Linus, vi ska äta middag innan och vara med varann ett bra tag. Har lovat att jag ska laga mat... :] Dags att visa skillzen då!


Nu har jag alltså varit borta från Linus i cirkus 2 timmar och jag saknar han direkt jag far, jag är nog mest kär på hela jorden känns det som, slå de du!


Det kommer bli mycket bloggande idag känns det som, vädret suger och festivalen har jag varit på varje dag och åkt de som är värt att åka och varit med jättetrevligt folk, så jag är då supernöjd! Så ikväll så ska jag antingen chillepilla med Matilda elr nåt annat folk, eller så blir de en myskväll med filmer från Hemmakväll som jag tänker hyra isf och massa gott att äta, känns faktiskt rätt peppat eftersom att jag typ var uppe till, 6 inatt? Vi får se helt enkelt. Nu blir det att planera/kolla tv/äta elr nåt. PZ!


Av Emelie - 4 juli 2009 14:10

Nu rullar besökarna på bra, fortsätt så!


Igår for jag till Linus vid 7 kanske, vi var här ett tag och bara tog de lugnt :) Sen gick vi ner och träffade Rebecka och Viktor som skulle på Stadsfesten också. Vi betalade in oss och såg Erik Hassle, duktig kille även live kan man ju lätt säga! Tyvärr så stördes den härliga stämningen av ett fetto som stod bakom mig och sjöng falskt, och framför allt: HÖGT. Inte det roligaste, hon gjorde annat också men vi behöver inte gå in på detaljer. Så vi stod och krigade där näst längst fram kan man säga. Sen gick vi till tivolit och åkte lite, vi skulle åka Ranger och Emmy och Rebecka skulle åka den för första gången och jag, Sandra och Cissi joinade :D Efter karusellen hade gått ett tag börjar Emmy skrika jättemycke och man hör nån bakifrån skrika: "HAN SPYYYYYR!!!!!!!!",sen kolla jag bak då satt en jävla dude och spydde som fan! Och Emmy fick jättemycke på sig, stackars :( Så hon fick byta tröja och allt. Jaja.


Sen såg vi Sahara Hotnights som var sist ut igår. Det var jättehärlig stämning, hur kul som helst! Och YES! Jag hade inget fetto bakom mig och vi stod och krigade LÄNGST fram, GR8! Allsång till Visit to Vienna och Cheek to Cheek, ohyeah! När allt var slut kastade dom ut plektrum, gissa vem som fick ett? Ja precis, det var jag. Min bildlärare var ordningsvakt där framme så han plockade upp plektrumet till mig, SCHYRRE! Sen for jag Linke och Viktor hem, elr vi gick och satte oss vid Balderskolan ett tag och pratade osv :D Sen gick jag och Linus hem till Linus och såg 2 ½ men och myste, sen sussa vi såklart sött.


Och NU, vaknade vi typ vid halv 1, ändå bra jobbat för vi var uppe så länge :D Så nu har vi ätit frukost och sådär och jag ska väl snart börja bege mig hemåt antar jag. Tur att jag har moppe, hade aldrig pallat cykla för att jag är så sjukt trött. Annars idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt... Och sen händer ju en spännande sak idag... JAG OCH LINUS HAR 4 MÅNADER! YEP! Jag älskar dig så sjuuuuukt mycket, du är bäst älskling, bäst i världen!(L)


Det här vart ett VÄLDIGT långt inlägg, men mycke kul har ju hänt förfen :D Duktigt av mig att hinna skriva allt medans Linke är i duschen också, cooolt :] Men nu ska jag väl inte skriva så mycke mer, får väl skriva om nåt spännande händer idag/ikv! Men stadsfesten blir det nog inte idag, fast jag kommer säkert end up där ändå, så då ses vi väl. PZ!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards