ememelie

Alla inlägg den 9 juli 2009

Av Emelie - 9 juli 2009 18:11

Av Emelie - 9 juli 2009 15:44

Ikväll ska jag iaf vara med min kära Matilda, vi ska nog bara chilla och mysa. Kanske spela Harry Potter också :] Blir nog super!Nu har jag iaf börjat min packning, det är tufft hur jag ska rymma allt, även fast min väska är G I G A N T I S K, bokstavligen. Har fått ner sovgrejer och sånt iaf och rätt mke kläder, puuh. Cuper är fan tufft att packa till, viktigt att man inte glömmer något. Ska börja packa fotbollsgrejerna nu.


  • Grått matchställ
  • Svarta + blåa strumpur
  • Benskydd
  • Sportbh
  • Vattenflaska
  • Astmaspray
  • Fotbollsskor

Tralala på Lördag bär det av! Alltså iövermorn, SHIT! Hoppas tågresan blir kul iaf. Kommer spenderas med Sandra och vårat trevliga tågsällskap. Inte mycket sömn tror jag att det blir :]ASSÅ INGEN KAN FATTA HUR TAGGAD JAG ÄR, går inte att beskriva med ord :] Hoppas bara min fot och sådär jobbar med mig så jag kan spela mycke.


Nu ska jag sätta mina kameror på laddning och fortsätta packa. Om ni undrar över kameror så har jag med mig en liten Sony Cyber Shot och en större Olympus SP, för blixten på Olympus jobbar inte med mig så den har kajkat, usch och fifan. Och den lilla älsklingen ska med på Liseberg och sånt där där min Olympus lever farligt!

Blir nog toppen iaf, tagga brudar! Nu ska jag återgå till min packning, PZ!


Av Emelie - 9 juli 2009 14:18

Satt i min ro och såg på tv när mamma ringer: "EMELIE! Det kommer en som ska laga kranen i toan, du måste städa på toan och hjälpa han, du måste vara hemma i eftermiddag!" KUL!!?!??!?! Så nu kom han nyss hit och ska laga och han frågade lite grejer om varmvattenmätare och sånt, KAN JAG? MEN NEJ! ÅÅÅÅ!


Nu har jag börjat packa inför Gothia, sovgrejer, kudde, madrass och sovsäck, ÄR SÅ SJUKT TAGGAD. Funderar bara hur jag ska rymma allt. Min väska tar typ upp en hel sovvagn, kuuul. Jaja, ska fortsätta packa! PZ

Av Emelie - 9 juli 2009 12:44

tralalalalalala GBG!

Av Emelie - 9 juli 2009 12:29

Av Emelie - 9 juli 2009 12:15

Var inte med på träningen idag, kollade på istället, kallt var det men vad gör man inte för fotboll liksom. Har som sagt ont i foten och i knäet, för vila nu dom sista dagarna sen får man väl se hur det går där borta helt enkelt.


Ja, nu sitter jag ju som liksom här, helt ensam i huset faktiskt. Alla andra är i Piteå förutom lilla jag som sitter här ensam... Näe men ganska skönt faktiskt, kan springa runt och skrika, hoppa i sängar och klättra på väggar! Näe men det brukar jag ju göra annars, ska leka jibber i huset! Idag har jag en extremt lodisdag, nästan lika lodis som igår, stackars Linus som fick se mig :]


Ja appropå igår, for till Linus vid 1, vi såg film, High School Musical 2, och jag kan säga att det var jag som taggade och se den för att jag inte hade sett den så Linus hade inget med det att göra. Sen geeka vi lite spel och sånt. Sen åt jag middag där och sen for vi hem till mig tvärt, jag hämtade 2 filmer som jag hade hemma som jag skulle lämna igen på Hemmakväll, när vi ändå var där så hyrde vi film också. Linus fick välja och det blev Happyfeet såklart! Sen såg vi den och åt popcorn och myste :$ Superduperlyckad dag!


Vet ni vad som hände inatt! Jag har ingen aning om vad som hände. Jag somnade, sen helt plötsligt så vaknar jag och sätter mig upp och jag kan inte röra vänstra armen :O Asså det är helt jävla fucking förlamad! Sjukt läskigt, fick typ panik :] Men jag överlevde natten iaf, och armen funkade primadonna när jag vaknade :$


Nu ska jag nog ta och se lite tv elr film eller nåt sånt och tare lugnt eftersom att vädret ändå suger. Och kolla runt lite vad jag ska ha för kläder med mig till Gothia, saker som ska tvättas och skriva packlista, mycket att göra helt enkelt. Funderar vad jag ska ha med mig att äta på tåget... Kvällsfika skulle det vara, men det lär ju bli godis elr nåt för dom flesta antar jag :$ Aja, nu ska jag göra annat! PZ

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards