ememelie

Alla inlägg den 23 juli 2009

Av Emelie - 23 juli 2009 20:23

hejhej linke här igen,

  kom inte på så mke att skriva eftersom jag har de smått stressigt här hemma, ska packa ihop matchkläder och sedan drar jag iväg till medle och spelar fotboll!

för er som undrar hur emelie mår därborta i kroatien så kan jag hälsa att hon har det bra, enligt henne själv har hon blivit en negerboll, får väll se om det stämmer när hon kommer hem :)


det fick bli ett kort inlägg eftersom jag måste packa klart och sedan brääsa iväg,

 ha de bra allihop!

Av Emelie - 23 juli 2009 00:46

hejhej alla läsare, linus här !

lovade emelie att jag skulle blogga åt henne medans hon är borta i kroatien, ska försöka så gott jag kan för att ni läsare ska fortsätta läsa emelies blogg medans hon är nånstans långbort i världen och har de glassigt, solar och sånt där som man brukar göra när man är på semester. kanske kan tigga till mig lite smågott godis från kroatien så man får veta vad alla barnen därborta äter på lördagskvällarna.  dom kanske har en helt annan godissmak än vad vi i sverige har, skulle vara fruktansvärt tråkigt att flytta dit om dom gick omkring och tuggade på torkat fisk som godis, fy..

 aja nog snackat om de, kan passa på att berätta att jag har varit i arjeblog sen i måndags tror jag, var där med släktingar+låssassläktingar osv. de va mke trevligt, hann testa vindsurfa för första gången och för er som inte visste det så har jag aldrig under min livshistoria fått en fisk.. FÖRRÄN NU. ni får gärna bränna iväg en kommentar och gratta mej för jag känner mej mycket stolt :}


menmen började känna mej aningen trött, tror att jag avrundar inlägget här och grattar alla läsare som tog sin tid att läsa igenom allt. ha en mysig fortsatt kväll, adiåås


Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards