ememelie

Alla inlägg den 28 juli 2009

Av Emelie - 28 juli 2009 02:57

hej för andra gången, skulle just precis spara ett enoooormt långt inlägg och jag var mycket nöjd med det hela. skulle försöka lägga in nån trevli bild och tryckte därav på den förbannade  länken ''ladda upp bilder'' har ingen aning vad som hände men när jag gick tillbaka till inlägget så POFF var det hela borta :O grymt ilsken blev jag, kommer säkert minska min sömntid med en hela 10-15 minuter !!!!!


hursomhavaer..  nä... lät inte så passande att,  ..skriva...


hur som helst.. idag har jag varit med min käre barndomsvän erik och min fina granne august. vi strosade runt på stan och för att gå in på lite detaljer så kan ja berätta att erik tryckte i sig en hamburgare och agge blev smått kär i en 50öring som låg och gruvade på botten av fontänen/kukfontänen på torget, det hela slutade med att han plockade upp den fast tyvärr fick han inget mumsmums för den..


på kvällen klippte ja först  min farmor&farfars gräsmatta, for till falkan och träffade sällskapet viktor, agge, korre, holma, kim, ljungholm, annaS och antonia, säkert nån fler oxå som ja glömde skriva :)

sen for vi hem till viktor och såg prison break, brummade till max och va där i sisådär ett tag och avslutade sedan min kväll med att köra vidare till mitt homesweethome.


emelie kommer iaf hem imorgon och jag är enormt taggat på att få träffa henne, har saknat henne jättemke <3

ska kanske få sova hos henne om hon inte är alltför trött efter den långa bilresan från stockholm + flygresa från kroatien. iofs har hon nog inte så mke till val eftersom oavsett hur trött hon än är så kommer jag nog att fara till henne för jag saknar henne så mkt :)


sitter just nu och beundrar att jag har suttit och bloggat i ja jag vet inte hur länge känns som en EVIGHEt. denna gång däremot ska jag inte försöka lägga in någon bild, ni får nöja er med en länk som jag har ägnat många sekunder i mitt liv av åt att skratta :D http://www.youtube.com/watch?v=ZS4mcAALUBY&feature=related


detta blir även mitt sista inlägg innan emelie kommer hem, vet att ni alla kommer sakna mitt bloggande jättemke eftersom ja ä så duktig på allt inom bloggandets värld!11 är nådligt nöjd att inte alla har slutat läsa bloggen, ett tydligt bevis på att de finns nåt som helst tecken på bloggtalang inom mig. Tack till er som tog sin tid att läsa mitt skriveri, ha det gött allessammans!

/Carlinus-Ludmark- ålder femtoni - skellefteåkommun



Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards