ememelie

Alla inlägg den 1 mars 2010

Av Emelie - 1 mars 2010 22:45

Vad finns alltid i din handväska? - Plånbok, mobil, lypsyl, parfym, hårsnoddar/hårnålar, nycklar. Och massor med annan skit.

Vad är det viktigaste i ditt rum? - Min säng, garderob och datorn såklart.

Vad finns just nu till vänster om dig? - Andra halvan av min säng

Vad önskar du fanns i din hand i just denna sekund? - Haha, ehm... En fet bunt med pengar kanske?

Vars ligger ditt drömresemål? - N.Y, Nya Zeeland, Australien, om man får välja många?

Absoluta favoritklädesplagget? - Allt som är svart, ungefär. Min garderob består ungefär helt av svarta kläder. Men om jag måste välja så är det nog en vanlig snygg svart tröja som jag har med kedjor på axeln.

Det värsta klädesplagget du kan komma på?- Åh, måste nog vara antingen ni vet sånna där sneakers typ, med kilklack? Riktigt illa. Nåt annat som jag verkligen inte klarar av, fast det är kanske inte ett klädesplagg, men när någon har tights, sedan en tröja som inte räcker ner nog långt för att täcka röven, TACKY!

Vad ser du fram emot? - Torsdag, min och Linus 1-årsdag! Sen Night Flight på fredag och efter det är det sportlov. Blir både Umeå och Piteå! Längtar som ett as!

Hur tror du sommaren kommer att bli? - Totalt jävla kung. Det här ska bli den bästa sommaren någonsin. Sommaren har aldrig varit så efterlängtad och kommer aldrig vara så välkommen som den är i år, grymt var skönt med sommar!

Om du skulle göra en tatuering, vars och vad? - Något bakom örat och ner mot nacken tror jag, små stjärnor eller en not.

Om du fick välja att få veta allt som kommer hända i ditt liv, skulle du tacka ja till erbjudandet? - Jag skulle inte vilja veta exakt allt, vissa saker kanske, men inte allt.


Hittade en lite mer udda frågelista, mycket roligare. Nu sitter jag och ser någon film på tv, skulle nog gissa på att det är någon Bond-film, har inte orkat bry mig. Ska upp om typ 6 timmar, och jag känner inte peppen. Ska sova hela bussresan imorgon, det är min plan. Nu ska jag lägga mig och se film eller kolla på tv, vi får se. Skriver imorgon!



Av Emelie - 1 mars 2010 20:03

Skolan var inget speciellt idag, sista dagen för belgarna dock. Har varit på stallet och nu sitter jag och ser Outsiders, som handlar om unga mammor idag. Just nu är det om en tjej som är 14 år och i nionde månaden, helt sjukt.


Imorgon har vi friluftsdag, kanske inte har sagt det? Ska hur som helst till Kåbdalis, vi far 07.00 och är hemma 18.00, bussresan tar lång tid, och det kändes inte så taggat att åka buss faktiskt, men det blir nog säkert bra.


Och det som händer mer i veckan är att jag och Linus har ett år på torsdag! Vi har pratat om vad vi ska göra, och det blir att försöka ta oss iväg till Umeå under helgen eller lovet och förhoppningsvis bo på hotell en natt. Längtar så sjukt mycket! Sen är det Night Flight på fredag, vann fribiljett idag, det känns nice.


Nu ska jag packa inför Kåbban imorn, skider och allt. Första åket för i år, lär ju gå... Bra. Sen blir det dusch och sova. Måste upp kvart i 6 imorgon. Funderar om jag ska ta med kamera imorgon eller inte, vågar nästan inte ta med den bland allt oförsiktigt folk, äh, vi får se.

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards