ememelie

Alla inlägg den 4 mars 2010

Av Emelie - 4 mars 2010 18:16

1 år idag med Linus! Mitt humör har varit på topp hela dagen, vilken härlig känsla. Kom hem från musikskolan för ett tag sen, nu är Linus på träning, sen ska han komma hit! Vi ska nog bada och bara mysa, blir jättebra. Vi ska fira 1-årsdagen mer i helgen eller lovet genom att fara till Umeå och sova på hotell där en natt, det är vad vi har tänkt i allafall. Men firas ska den hur som helst! Det är svårt att komma på något bra att göra som man kan göra en dag då det är skola dagen efter, men det här kommer bli toppen! Ska göra mig klar nu och fixa till på rummet, ja lite sånt. Ha en superbra kväll, det har jag verkligen tänkt ha!

  

Jag har träffat många underbara människor i mitt liv, men du, du är den mest underbara, fina och perfekta människan i hela världen. Tänk att någon kan göra en så glad, varje dag, och varje sekund av dagen.  Bara jag har dig, så har jag allt jag behöver.


Du finns alltid här för mig, vad det än är, så ställer du alltid upp.  När en dag känns helt skit, så behöver jag bara höra ditt namn, då känns allt bra igen. ”Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig”, det är det nog många som har sagt, och menat det mer eller mindre.  Men jag vet på allvar inte vad jag skulle göra utan dig Linus, du är det absolut bästa i mitt liv.


Nu har det gått 1 år, ett år tillsammans! Jag vill att det ska vara vi, alltid. Du gör mig lyckligast i världen! Jag älskar dig så otroligt mycket, mer än allt, och över allt annat. Du är min värld.

       

         

        

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards