ememelie

Alla inlägg under april 2009

Av Emelie - 25 april 2009 22:44

idag har vi varit i Umeå, de var sooooooft. Först var det Laserdome, råkul, fast man fick typ panik :] Sen gick vi på stan i typ, 3 elr 4 timmar? Jävligt jobbigt, det var typ 20 grader, jättemycke folk och långa köer all over, men köpte iaf en tisha, typ ungefär en klänning och en tröja, Umeå har SÅ mke bättre affärer och allt än vad Skell har, magaad. Vi har chillepillat vid strandpromenaden och stekt, ätit tacobuffeé och sett bio, det var hur bra som helst allting :D Och bussen hem var alla trötta typ, men vi såg Datemovie och ja, sen kom vi hem :D Är HUUUR JÄVLA trött som helst, kommer somna dirr.


Imorn så konfar jag mig, yeeeees. Sen ska Linus träna och efter det ska jag vara med han :* <3 Var med han igår, cyklade till han sen fick jag efterrätt dirr jag kom dit, jättegott :] Sen softa vi ett tag och sen bestämde vi oss för att fara ut och åka mope, så han skulle skjutsa mig och vi skulle dra till Falket, påvägen dit börjar jag tänka efter vars jag hedde min mobil, och kom fram till att den var borta, underbart! Så vi for tillbaks och kollade och de kom en bil och passerade, sen hittade vi mobilen i typ delar på vägen, men bilen körde inte över den iaf, och det funkade när jag satt ihop den :] Så nu lever den, YES! Och sen efter det for vi hem till han igen och såg film å myste :* Och idag steg jag upp 8, inte ljuvligt lovar jag men ja. Nu är jag så jävla trött så nu blir det SÄNGEN FÖR FAN, PZ!

Av Emelie - 24 april 2009 19:23

Kom nyss hem från träningen, de gick typ rätt bra fast jag har typ ont i revbenen (U) Donno what 2 dooooo, nu ska jag äta, sen duscha, sen vara med Linkelirri_linkedude :* :* :* :* :* :*  Men nu blir det iaf att göra all that, sen städa också, justfan, jaja PZ!

Av Emelie - 24 april 2009 17:27

failfailfail kommer inte hinna! Har varit på musikskolan nu, och nu ska jag och träna i tältet, OBSERVERA MED P-94 SUNNANÅ. Vi tjejer delar alltså träningstid med boyyysen och de kommer inte vara nådigt. SEN ska jag äta och städa rummet, och SEN vara med Linus, städar jag inte idag får jag inte my money, får panikstäda. Jaja, nu ska jag börja fara, PZ!

Av Emelie - 24 april 2009 15:04

vem
pussade du sist? LINUS!!!!
tänker du på? Linus;$
är din bästavän? matilda lindblom, stjärna!
finns alltid där för dig? matilda
förlåter du aldrig? är de sånt man ska skriva här? :$
pratade du med på msn sist? Linus :$
ringde dig sist? mama
skrev det 9:e smset till dig? LINUS :*
önskar du var med dig nu? Linus såklart :]
var din första kärlek? Första riktiga kärleken måste ju vara Linus

har
du ett förhållande? JA!!!
en bästavän? jaaa
bra föräldrar? har jag väl :D
ljugit för en vän? har jag nog :D
blivit anmäld någon gång? nej :D
stulit något? ingen big thang
gråtit över någon av det motsatta könet? haha OJA
slagit någon av det motsatta könet? jajaa
kysst någon av samma kön? nono
varit otrogen? BIG NONO, aldrig!

när
var du full sist? aldrig
hade du riktigt roligt senast? haha igår :], elr idag ute på no:n när alex ramlade baklänges över en stock :$
grät du sist? vet inte....
skrattade du sist? IDAG
var du kär sist? jag är kär nu, sjukt kär!
ska du sova idag? ja antar jag, fast inte mycke för jag ska upp 8.......
skrek du på någon sist? pappa
mår du som bäst? när jag är med Linus

vad
har du för mobiltelefon? w660i
har du på dig just nu? jeans och tisha

lyssnar du på just nu? muusic
vad är din hårfärg? typ ljusbrunt elr nåt
är dina framtidsplaner? haha javet inte, har typ inga
tänker du på just nu? att jag måste göra mke idag
fick dig att gråta sist? vet inte :O
hatar du mest av allt? haha vet inte :D
tycker du om din kropp? ja de får funka :D man orkar inte bry sig så mke, man ska äta fet mat och leva livet :D
får du mest komplimanger för? javenne :]

Av Emelie - 24 april 2009 14:42

Bild på morronen i 2 timmar, jobbade på omslaget till Boken om mig, stooooort arbete och de är jobbitjobbit. Sen var det språk, lunch, spanarmöte och no i 20 min, så vi fick sluta 40 min tidigare, FETT! Så jag bajkade hem med jojj3lindude och nu har jag bara softsoftat ett tag, ska till musikskolan sen osvosvosvososvosvosvosv, sen ska jag städa mitt rum,  STORSTÄDNING (U) (U) (U) (U) (U) (U)  Har min mamma bestämt tydligen för att jag inte städa förra helgen, amagad! Och sen ikväll ska jag vara med Linus och de är kuuuung, världens bästa :* :* :* :* :* :* Så det blir nog kul, alltid kul :)<3


Och imorn är det Umeå!!!!!!! Anette vill att alla som ska med till Umeå imorn kollar på www.sf.se, filmer som går i Umeå och börjar fundera på vilken ni vill se, så gör det. Satt och pratade med Anette och Sara idag om Umeå och Sara sa att Monki öppnar där, IDAG! Exakt dan innan, hur perfekt är det inte :D? Så det blir ju shoppashoppa :D Laserdome i 2 timmar från 11-13 också blir de taco/pizzabuffé och bio :D Allt med världens bästa Matilda :D Så de är bara peppa :D Men nu ska jag göra mig klar, och städa lite sen ska jag fara till musikskolan, PZ!

Av Emelie - 23 april 2009 22:21

ja lova jag suger, har inte gått från datorn ÄN, vad är felet på mig

nu äre nightnight, PZ

YES

Av Emelie - 23 april 2009 20:44

ÄNTLIGEN KIRRAT SPOTIFY!

Kom nästan nyss hem från festkvällen med konfan, det vart riktigt bra faktiskt. Fast kan inte tänka på att jag har dansat helt sjukt fult och oseriöst inför typ 100 pers, sjukt men jävligt roligt :D Sen var de pizza, tårta osv och de är sjukt kul med alla som går konfan, har typ världens roligaste konfagrupp :D


Idag har jag iaf varit på Edda och badat med tjejerna i klassen och de var typ livräddning osv, de funka ju :) Sen var de matte och sen estet och vi for typ, 3? från skolan till Landkyrkan och började jobba med redovisningen där.


Imorn är det skola igen... amagad peppar INTE, sen äre musikskolan sen ska jag vara med Linus på kvällen :*<3 Blir jättejättebra, får se vad vi gör :D Sen på Lördag ska jag upp vid 8 då, för 08.45 går bussen till Umeå med Nightflightfolket, Laserdome, shopping, middag, bio osv :D Kung:D Sen på söndag är det konfirmation, så det är ganska mycke i helgen men ja, blir bra :D Nu ska jag do something, se tv elr bara nånting annat än att sitta vid datorn iaf :D så PZ!


You are the one I run to

The one that I belong to

You are the one I want for life

You are the one that I love

The only one I dream of

Av Emelie - 21 april 2009 22:04

Nu har jag bakat till imorn, känns skönt, dock var det ju lite i sista minuten men nu är gjort iaf, har tränat också från 5-6 och jag är helt jävla död känner jag, har typ ont all over och är jättejättetrött och nu vill jag sova. Men ska fixa lite grejer före och aaah orkar typ inte ens ställa mig upp från stolen, och nu börjar mamma gapa om att jag ska stänga datorn också, bristningsgränsen är näraaaaaaaaaaaaaaaa.....


Imorn måste jag hinna vara med Linus har jag bestämt för jag saknar så sjukt mycke hela tiden och nu har jag inte varit med han på ett bra tag känns det som så nuuuuuuu :]<3 Blir att vara med han efter övningen med konfan på Landkyrkan :D Höjdpunkten på dagen helt klart :*<3 Men nu måste jag verkligen sova annars kommer jag vara damp imorn, PZ!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards