ememelie

Alla inlägg under april 2009

Av Emelie - 11 april 2009 18:32

Igår for jag till Linus typ vid 7 elr 8, svängde förbi Hemmakväll och skulle lämna igen några filmer, matte och dajmen stod utanför så jag prata med dom sen for dom iväg och jag cyklade till Linus, när jag var utanför linkes hus kom dajmen dit, yoooooo. Sen gick vi upp och sen kom Korrebaba också. Vi var där ett tag, sen skulle vi cykla till Linkes pappa och på vägen dit drog dajm iväg och prata med simon och nåra och vi fortsatte cykla och kom på att vi ville ha godde såklart, så vi for till karamelltåget, typ det enda som hade öppet och köpte godis dårå. Sen for vi till Linkes pappa och vi träffade dajemn vid ica kvantum sen igen och han följde med till Linke sen var vi där ett tag och spela gitarr osv, sen for dom och då stekte jag Linke i Uno, JAJAMEN, 2 gånger. Sen såg vi film och åt godis, och efter de somna vi.


Idag vaknade vi typ, 11? Korredude börja smsa och fråga om Linke skulel följa han till yamahayamahoocenter(långt=jobbigt) men vi åt frulle osv, sen for vi förbi matte guth som också skulle med och efter de till Linus madre, sen kom Kostas dit också skulle vi gå ut med Nysa, udda upplevelser med en viss mattias GE, men jaja. Sen cyklade jag hem och dom drog iväg, peace.


NU har jag ätit mat, städat mitt rum och varit jävligt duktig, fläskat tårta också. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag dra iväg till Linke I think.

OCH IMORN!!!!!!!!!!! FYLLER LINUS LUNDMARK 15 ÅR! Alltså moppe och byxmyndig dårå :D Så de blir nog att fira han :)


Men nu ska de bli duschen! PZ!

Av Emelie - 10 april 2009 16:06

hörde den här låten igår på åhléns när jag gick med Matilda och hon börja skrika så jävla bitchlåt!!! SÖT ;$ måste ju vara årets fulaste låt men?

Av Emelie - 10 april 2009 16:04

KUNG!

Av Emelie - 10 april 2009 15:54

de känns fett jävla dåligt att han bara får uppskattning för broken strings, han har ju gjort hur fina låtar som helst!

Av Emelie - 10 april 2009 15:25

Av Emelie - 10 april 2009 14:14

Hann inte skriva nåt igår, for till skolan 20 över 8, gick skola till 2, gick till stan med Matilda och kollade, gick till sbkyrkan kl 4 och var där till 6, sen skulle vi stanna kvar där och sjunga i kyrkan, och det började 7 och räckte ungefär till 8, sen fick jag skjuts hem. Efter ett tag kom Annas kompisar, fixade Linns hår sen kom Linus hit :$<3 Sen ritade han en skattkarta till mig som ledde till en Ben and Jerry's, du är bäst älskling :] <3 Sen spela vi gitarr och sen gick vi och såg tv och åt BJ's :$ Han var här länge, sen gick jag och la mig :$


Idag vaknade jag typ vid 6 första gången och sen somna jag om, vaknade 8 och låg vaken till 9....... sen somnade jag och vaknade typ 12 :$ Åt lunch sen for jag och köpte klart present till Anna, necsessär, hårspray och 1kg godis eftersom att hon far bort ikväll till Tyskland och är borta på hennes födelsedag så fick hon med ikväll, jag skulle inte ha nåt att fara iväg med 1kg godis...... men jaja :$ Ikv blire gogogogoood mat och sen tårta efteråt, sen ska jag fara till Linus och sova där :D<3 Spöa han i spel osvosvosovsovsov :D Nu ska jag iaf inte skriva mer just nuu, ska städa på rummet lite osv. Ska bara berätta att de blir Umeå på Nightflight-resan, Laserdome, middag, bio och shopping=AWESOME! Umeå med världens bästa Matilda och det blir att shoppa, som feen! 25 april drar vi, men nu blire annat, PZ!

Av Emelie - 8 april 2009 09:58

Nu ska vi ut till skolmatsalen och fråga frågor om maten, de är inte underbart kul, speciellt inte när jag fick veta att linke och dom hade slutat  :(<3 ÅÅÅÅ pallar inte skolan :$ Idag ska jag och träna dirr efter skolan, sen ska jag hem och duscha och efter de ska jag till Linus :*<3 Saknar han :] Men nu hinner jag inte skriva mer, ska iväg, PZ!

Av Emelie - 7 april 2009 18:44

Ska cykla iväg till sörböle ungefär...... NU och sjunga tydligen! PZ!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards