ememelie

Alla inlägg den 19 augusti 2009

Av Emelie - 19 augusti 2009 19:19

Hejsan Skellefteå, eller ni som är nån annanstans. Vaknade hos Matilda idag som sagt, hade en toppenkväll igår, jag har världens bästa vän! Även eftermiddagen har spenderats med denna babe. Vi har kollat runt på stan, köpte lite nödvändigt och sådär och det slutade med middag på Dallas och en Café Latte från Andersson's, perfekt eftermiddag! Och nu kom jag nyss hem, ska tvärlocka håret och sen ska Linus komma hit! Som det ser ut blir det film och sen eventuellt fara ut nånstans, blir nog hur bra som helst!(L)


Jag har kommit fram till att jag suger på att hålla ordning. Jag städade mitt rum för kanske... 2 dagar sen kanske, och nu har kläderna börjat ta plats på golvet igen, som dom brukar alltså. Får väl städa upp igen då.


ASSÅ VAD ÄR DET FÖR POJKE SOM KÖR MOPPE PÅ MIN GATA? Jag svär på min vänstra fot att han har kört förbi MINST 20 gånger, vad är felet?


Nu ska jag iaf fara iväg till Hemmakväll och träffa Linus, blir toppen(Y)

HA EN KUNG KVÄLL!

sux

Av Emelie - 19 augusti 2009 12:53

Kom nästan nyss hem från Matilda, är jättetrött... Men sånt får man väl ta.

Idag vet jag inte vad jag ska göra än, stan ett tag kanske, och ikv vet jag inte, jag får väl se helt enkelt. Känner inte för att planera massa osvosv, det får bli som det blir helt enkelt.


all these lies, you konw  what? It hurts

Av Emelie - 19 augusti 2009 04:27

Sitter jag hos Matilda i hennes vardagsrum och vi har varit ute och busat och sådär. Sett film och myst, toppen (Y) Jag är inte alls trött och nu ska vi spela Freddi Fisk, NICE!


Asså nu till dagens irritationsobjekt... VAD ÄR DET HÄR? VAD ÄR DET? DEN ÄR INTE MÄNSKLIG! Jag SPYR, jag SPYR SPYR SPYR! Jag fattar varför sånna som henne blir kända, antagligen att folk kollar på deras bloggar, det är ju det fulaste som finns, på allvar. Och snälla säg inte att alla som skrattar åt dig är avundssjuka, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards