ememelie

Alla inlägg under maj 2010

Av Emelie - 15 maj 2010 11:48

Igår var jag på DH igen, fast ändå mest ute. Fick träffa Linus också, har längtat så sjukt mycket efter honom. Fast det har jag skrivit ett antal gånger under veckan, haha. Hur som helst var det världens bästa känsla att ha honom bredvid mig igen. For hur som helst hem vid 3 någon gång.


Nu ligger jag i sängen, har inte fått mig upp än. Det är jättebra väder och vi får se vad som händer idag. Vill jättegärna vara med Linus, men vi får väl se. Vårmässan är det ju också, ja, vi får se helt enkelt. Ha en bra dag!

Av Emelie - 14 maj 2010 17:37

Har varit ute och sprungit nu, saatan vad varmt det är ute! Termometern står på +18 C, det gillas! Imorgon ska det bli superbra väder och det märks ju redan!


Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag äta och efter det ska jag nog tillbaks till DH någon gång ikväll.


Förövrigt så var jag och mamma på Comfort idag och valde ut nytt tvättställ, dusch och underskåp som ska vara nedanför tvättstället. Nu börjar flytten komma igång, en månad kvar ungefär! Och annars då, vill att Linus ska komma hem nu mer än allt i världen. Vill träffa dig nununu.


Ska försöka skynda mig litegrann nu så inte Matilda blir arg på mig... HURRY! Ha en bra kväll!

Av Emelie - 14 maj 2010 02:35

Ja, nu sitter jag på omtalade Dreamhack. Vad ska man säga, sitter omringad av WOW-spelande folk som skriker och slår nävarna i bordet, och här sitter jag i mitt lugn och bloggar. Klockan är snart 3 och jag är inte direkt trött, men sängen känns ändå väldigt lockande. Imorgon ska jag äta lunch på stan med mina päron, välja ut saker till nya badrummet i lägenheten, vårmässan och sen på kvällen... Måste bestämma mig, ska fundera tills imorgon. Nu ska jag vara social med folket här och sen ska jag köra hem om ett tag, får se om jag återvänder imorgon. GOD NATT!

Av Emelie - 13 maj 2010 20:16

Funderare:


Folk som sitter och skriver på sina bloggar och dissar hur folk är/ser ut(alltså inte klädstil etc.), vill få uppmärksamhet och att folk ska bli störda så människor bombar med kommentarer och läsarna ökar. Det jag tänker är bara hur fegt det egentligen är att sitta och skriva saker på sin blogg sådär utan att ha någon alls kontakt med människorna man menar och pratar till. Folk pratar om att det är fegt att ta något bakom dataskärmen via t.ex MSN eller Facebook, men blogg, det måste ju bara vara det mest fega sättet?


Nu är jag snart klar och ska nog strax iväg.

Av Emelie - 13 maj 2010 19:05

Bloggplatsen har varit nedstängd, party... Dagen har spenderats i Piteå hos min mormor, gick lite på stan, kollade på film, åt och åt. Nu är jag hemma igen och ska hoppa in i duschen snart. Sedan beger jag mig nog till DH där hela Skellefteå verkar vara om inte något bättre dyker upp. Så nu ska jag försöka skynda mig litegrann och sen skriver jag mer sen. Ha en bra kväll!

Av Emelie - 12 maj 2010 19:43

Dagens fundering kan vi kalla det här. Hur ska jag få mina pengar att räcka? Jag ska till Götborg om mindre än en månad och måste ha mycket pengar till det. Men något som känns lite viktigt är att köpa en primer. Fixade en provburk av Smashbox Primer Photo Finish, och känns som att det är ett måste. Ska fundera vidare på detta inköp, om det känns värt just nu eller inte.


Ikväll ska jag till Matilda, länge sen sist! Blir jättebra.

  

Av Emelie - 11 maj 2010 23:49

Bandeau BH. Finns det skönare? Finns massor på Bikbok i olika färger, med eller utan spets och gisch. Snyggt vettefan, men skönare finns seriöst inte. 99:- på Bikbok för dessa.

Okej nu har jag suttit uppe längre än tänkt. Igår satt jag uppe alldeles för länge och gjorde skoljobb, så därför tänkte jag gå och lägga mig tidigt ikväll, men det händer inte. Så nu fastnade jag framför Scrubs istället. Fast egentligen tänker jag på hur mycket jag saknar Linus... Verkligen jättemycket... Men snart får jag träffa honom!


Nu säger jag godnatt, ska iallafall försöka sova.        

Av Emelie - 11 maj 2010 18:31

Har för mycket att göra för att hinna med mitt liv ungefär, illa. Var och spelade på musikskolan direkt efter skolan sen for vi vidare till lägenheten för att mäta upp lite saker och liknande. Nu är lägenheten tom och jag längtar jättemycket. Mitt rum kommer vara dubbelt så stort som mitt nuvarande och det känns alldeles för bra. Lägenhet mitt i stan, jag gillar det. Det stora dilemmat kommer snart börja och det är att välja tapeter, det är jättesvårt. Och det var inte ens länge sen jag bytte tapeter i mitt rum nu och nu måste jag göra det igen, kommer aldrig kunna bestämma mig.


Hur som helst blir det någon gång i juni vi flyttar in, inte senare än 1a juli, det är då säkert. Så det är kanske ungefär en månad kvar, lite mer.


Ikväll har jag tänkt ta det lugnt. Måste läsa en bok av Selma Lagerlöf och skriva recension och författarporträtt till nästa tisdag, woho! Orka...


Vi är lediga från torsdag till måndag nu i veckan, skönt! Linus kommer hem i helgen också, längtar galet mycket efter honom. Det verkar ju som att alla ska på DH, så det blir nog att fara dit en sväng iallafall. Sandra våran plan, blir den av!?


Nu tänker jag ta på mig lodiskläder, tvätta bort sminket och gå runt som en vandrande zombie. Förutom det att jag inte kommer gå runt, tänker ha min vanliga tvkväll som alltid på tisdagar. Och nu ska jag och min kära moder börja kolla på läggans planlösning och börja planera, ÅH TAGGEN! Ha en trevlig kväll!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards