ememelie

Alla inlägg under maj 2010

Av Emelie - 4 maj 2010 11:07

Vaknade just men är fortfarande trött, ska nog gå ut och sätta mig på altanen och sola i en halvtimme. Sen bär det nog av in till stan för min del!


Och här kommer dagens, eller kanske gårdagens upptäckande. Jag har blivit folkhatare. Är arg på folk, hatar folk, VAD ÄR FELET MED FOLK? KAN INTE FOLK BETE SIG SOM FOLK? Det värsta är att nej, jag tror inte dom kan det. Nu ska jag gå och fortsätta hata.


Förresten sommarjobb - CHECK! Känns skönt att ha det klart, nu tänker jag bli rik.

Av Emelie - 3 maj 2010 22:50

Har inte hunnit skriva idag. Slutade vid 3 sen for jag hem och åt, halv 5 hämtade Sara och dom upp mig sen blev det stallet till någon gång efter 6. Hem och panik-gjorde-mig-klar sen for jag iväg till Linus där kvällen spenderades med några stycken. Film, popcorn och Youtube-tittande, nice! Moppeturen hem var extremt kall så nu vill jag bara lägga mig och sova i sängen. Men vänta, varför ska jag det? JAG ÄR JU LEDIG IMORGON! Så sjukt nice! Medans de flesta andra på Sörböleskolan sitter och i skolan hela förmiddagen så ligger jag hemma och sover för att sen äta lunch på Dallas verkar det som, en helt okej tisdag!


Nu tänker jag lägga mig och se en film, ha det skönt och vakna 7 imorgon, det ska inte jag!

Av Emelie - 2 maj 2010 23:19

Haha jag älskar att mitt hår ser totalt jävla plastic fantastic ut på bilden där nere. Ser ut som världens jävla löshår och det kändes inte bra, okej ja vet inte ens varför jag skrev detta inlägg okej GODNATT!

Av Emelie - 2 maj 2010 22:51

For till Linus strax efter 6 tror jag att det var. Först låg vi bara och pratade ett tag, sen satte vi igång och bakade en kladdkaka och medans den blev klar spelade vi spel. Sen for vi och kollade på fotbollsmatch på Norrvalla och efter det tillbaks hem till Linus och bara tog det lugnt ett tag. Mår mucho bättre nu om det nu heter så. Nu ska jag försöka sova, god natt!

Av Emelie - 2 maj 2010 13:32

Har varit runt lite överallt, vi har varit ute vid Byske Havsbad och Boviken, fikat och bara pratat, världens familjedag haha. Nu sitter jag och fixar naglarna, och jag orkar inte hur brat det låter men så ligger det till. Har inte så mycket att göra just nu, så ska hjälpa mamma med någon annons och bara ta det lugnt idag. Senare tror jag att jag skulle vara med Linus, hoppas då det! Så nu ska jag göra lite annat, ha en bra dag.

  

Av Emelie - 2 maj 2010 02:25

Efter ett bra tags funderande, lite snyftande och less på ensamhet tog jag mig ut ikväll och hämtade upp Sandra. Vi for till Coop och köpte lördagsgodis för att sedan åka vidare till Atorp, där var vi med rätt många och spela spel, prata och hade kul. Efter en kall moppetur hem så kom jag just in genom dörren. Nu ska jag bara lägga mig i sängen, se på en film. Kan inte sova längre om jag inte ser på film/tv när jag lägger mig för då tänker jag alldeles för mycket, sjukt. Imorgon ska jag upp tidigt, vid 10 och då ska jag och päronen ut på bilutflykt eller liknande, spännande. Så jag borde egentligen sova men det kommer inte hända just nu känner jag. Näe jag ska då verkligen inte skriva mer, haha åh jätteflummmig orkar inte gonatt


Hade tänkt lägga in nån bild som inte har med nåt att göra, men det funkar inet att ladda upp bilder så ssynd, HEJDÅÅÅÅ


  

Av Emelie - 1 maj 2010 17:37

Undrar helt seriöst hur jag ska ta mig igenom det här. Önskar att du helt plötsligt skulle stå utanför min dörr och sen stanna förevigt.

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards