ememelie

Alla inlägg under maj 2010

Av Emelie - 7 maj 2010 18:47

Har just kommit hem från stan, fick med mig lite saker hem, bl.a militärgrön skjorta och sådant. Nu ska jag duscha och äta pepparbiff, måla naglarna och fixa mig, sen ska jag ut på trevligheter! Slänger upp en bild innan! Skriver strax.


JAG ÄR SÅ JÄVLA AVIS PÅ DIG LINUS! Tunisien... Åh...

Av Emelie - 7 maj 2010 15:59

Nu har jag landat framför Top Model och funderar på att fara en sväng in till stan. Vi hade nationella i fysik idag också, och jag fick göra min egen planering, tur det. Det gick väl ganska bra! Dagen har inte varit speciellt jobbig egetnligen.


Ikväll ska jag umgås med folk och det kommer nog bli bra, orkar inte skriva så mycket mer nu så det får bli senare.

Av Emelie - 6 maj 2010 19:53

Nu har Linus varit här och han for just, jag älskar honom mest, mest, mest. Du är världens bästa, hoppas du vet det! Nu kommer jag inte träffa honom mer på en vecka, och det känns ju supertråkigt, kanske för att jag också vill fara utomlands och är alldeles för avis... Haha, men du du kommer få det skitbra och jag kommer sakna dig jättemycket!


Ikväll ska jag tröstäta. Ska på Coop, sen parkera i sängen och se film. Så är det bara. Ansiktsmask ska på och hårinpackning lika så. Först ska jag styra min lodiskosa mot Coop på min moppe, även kallad Svarta Faran. Men appropå inget, IMORGON ÄR DET FREDAG! Känns obeskrivligt skönt att slippa skolan igen, och nästa vecka är det långhelg, gillas supermycket! Glader! Nu far jag!

Av Emelie - 6 maj 2010 17:50

Dramatik idag.


Nu har jag städat rummet och ikväll ska jag vara med Linus! Har längtat som en galning. TÅRTBAKNING? Jag vill...Hur som helst hinner jag faktiskt inte skriva nu, måste fortsätta med rummet, SNABBT. Ha en bra kväll!


  

Av Emelie - 5 maj 2010 22:58

Kvällen spenderades med folk, både ute och inne, roligare och tråkigare saker hände, ehm. For hem och frös ihjäl för ett tag sen iallafall.


Nationella idag då, ja, vad ska man egentligen säga om det. Jag är bara trög helt enkelt. När vi skulle planera en labb så kom jag på min lysande ideé 5 min innan vi skulle vara klara, hoppas den ändå blev möjlig att läsa. Och första delen av provet ska vi ju bara inte prata om, end of story.


Förövrigt så försöker jag göra något åt mitt folkhat, hata, hata och haata. Men det känns som att det inte går, jag måste få hata ett tag till. Men imorgon ska jag vara med Linus och jag är så glaad så glad, längtar såå mycket. På fredag så far han iväg från mig... Så det ska bli riktigt bra att vara med honom imorgon. Sen är det ju skola som vanligt, men det ska vi inte prata om.


Nu sitter jag och ser Svenska Hollywoodfruar, klockrent. Och nu ska jag sova!

Av Emelie - 4 maj 2010 23:34

Nationellt prov imorgon då, lycka till alla stackars 9or där ute!


Ikväll har det varit spel, och nu ska jag sova och tagga skola imorgon, eller något. Men det är inte många dagar kvar till helgen nu, det ska vi klara. Så nu säger jag GODNATT!

Av Emelie - 4 maj 2010 16:37

Okej tänkte skriva ett väldigt värt inlägg, eller mest för min egen skull kanske för att hålla koll på vad som händer här framöver:


Onsdag - Nationellt prov i NO Fysik


Fredag - Nationellt prov i NO Fysik


Nästa vecka 13/5-17/5 - Lediga, FLYGARHELGEN!

 

20-23 maj - Hemavanresa med SSB


31 maj - Vi på Estet ska ordna en utekonsert med bokade band, minifestival ungefär eller något på Kyrkholmen!


9-13 juni - Klassresa till GBG!



17 juni - Slutar på Sörböle, FÖREVIGT

 

När man skriver det såhär känns det inte alls länge kvar, och det gillas! Tänk känslan när vi sjunger Den Blomstertid nu kommer och att Sörböletiden är över, den känslan måste ju vara helt oslagbar. Sommaren 2010 är snart här och jag gillar det.



Av Emelie - 4 maj 2010 16:25

Herregud nu börjas det igen, mamma har börjat läsa en ny hälsobok. Så blir det att leva efter det tills hon hittar någon ny hälsobok att läsa med nya metoder, jaa... Så till middag blir det fisk, eller lax kanske jag skulle få? Och avokado något, blir väl spännande.


Min lediga tisdag har spenderats på Dallas och stan med folk, men mest Sandra! Vi gick runt och kollade, köpte grejer som hårspray, inpackning och ansiktsmask, ikväll blir det mys-hemmakväll med Desperate Housewives och Cougartown, men inte Dating in the Dark för det har bytts ut mot Ugly Betty, dåligt...


OCH IDAG HAR JAG OCH LINUS 14 MÅNADER, kan inte förklara hur mycket du betyder, du är det bästa i mitt liv! Jag älskar dig!

  

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards