ememelie

Alla inlägg den 5 februari 2010

Av Emelie - 5 februari 2010 23:07

Okej besokarna sjunker som jag vet inte vad nar man inte ar aktiv.


Forsta uppdateringen fran London! Vi kom ju hit igar, gick runt och kollade lite. Kakade middag pa Giraffe, grymt kul resturang. Sen drog jag och Anna pa Hawley's daer Amy Winehouse brukar hanga, fick inte se henne... Men vem vet, kanske jag ser henne nagon annan dag. Det var nice iaf, massa roligt folk, knarkade gubbar och fyllefolk som hangde i Camden. Vi svangde aven forbi Annas rum och hamtade grejer.


Idag sa har vi varit pa BBC, och kollat dar man spelar i TV-serier, sjukt kul! Skulle typ gora vad som helst for att fa sitta och kolla pa en talk-show, ljuvligt. Efter det for vi och at lunch pa en pub i Notting Hill, helt GALET fint, ska lagga in bild pa den nar jag kommer hem! Sen har vi mest gatt runt, och vid 6 drack vi afternoon-tea pa Liberty, och at MASSOR med bakelser och scones. Jag kommer vara matt i 3 dagar. Och efter det har vi gatt runt och kollat lite i affarer. Kopte en body-chain fran H&M i silver, supersnygg. Sa jag kan ju beratta bara tvart vad jag har kopt mer. 


En beige tjocktroja, svart halsduk, solglasogon och body-chain. Men imorn da JAVLAR! Ska ut pa egen hand och shoppa pa Londons gator, vi bor bara en bit fran Oxford Street, vilket ar en STOR shoppinggata. Jag kommer ungefar ga vilse, men det ska nog losa sig. Dom har Uggs pa Primark for 50 spann, vaskor for 30 och skor for 20 upp till 200 kr ungefar, OCH SNYGGA! Sa ni som ar taggade pa Uggs skulle ha hort av mig innan jag for sa hade jag kunnat kopa en laddning till er ;) Dom har till och med leopardmonstrade Uggs, det ar SICK.


Nu har Anna farit ivag och jobbat natt, till kl 4. Kul. Imorgon ska jag upp halv 8 och jogga i Hyde Park. Det ar sa GRYMT MYCKET man ska hinna med har.


Ska lasa lite bloggar och se vad som hander i Skelleftea, sen ska jag springa upp till hotellrummet igen och kolla pa filmkanaler. Hoppas alla har det bra dar hemma!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards