ememelie

Alla inlägg den 21 februari 2010

Av Emelie - 21 februari 2010 22:50

VET NÅN I 9G OM PETER SKÄMTADE OM SOVMORGONEN IMORN?Om han gjorde det så blir detta inlägg PINSAMT, men seriöst, någon som vet?

Av Emelie - 21 februari 2010 21:20

Okej, ingen var taggad på att vara med på bild ikväll, vet inte varför.


Vi har diskuterat nu, och det verkar bli ett u-19 lag, och vi ska spela i en f-17serie om jag förstod det rätt. Vi får väl se hur allt blir.


Har bäddat rent i sängen nu, längtar nästan efter att få gå och lägga mig, det ser så mysigt ut. Men först ska jag dricka varm choklad och äta macka. Imorgon är det en ny skolvecka, det enda positiva är väl att det är en vecka mindre till sportlovet när veckan är över. Om man nu kan se det så.   


Förövrigt så har min dator totaldamp. Internet stängs av och på hela tiden, jag tappar kontrollen. Jag sitter på trådlöst hemma, för mitt mobila funkar inte på Sunnanå? Hur kul är det? Död åt Telia. Får ta och fixa så att det funkar någon dag. Näe, nu ska jag se på film och bara mysa! Ha en bra kväll!


     

Av Emelie - 21 februari 2010 15:13

Har tagit mig upp och duschat nu, skönt. Håret ska få självtorka idag, det sliter så mycket på håret att blåsa det. Har verkligen inte haft orken att göra något idag, så jag sitter bara och väntar på att återträffen börjar. Ska försöka välja ut kläder till ikväll nu, så jag slipper stå och ha världens beslutsångest när jag väl ska iväg. Kameran ska med, så ni får förhoppningsvis se bilder ikväll när jag kommer hem, vid 9 någon gång.


Här kommer lite mer Londonbilder!


            

Av Emelie - 21 februari 2010 13:38

Ska duscha nu, orkade inte pallra mig iväg till stan idag. Kändes bara onödigt att bränna pengar nu. Men hur som helst, ska försöka boka tid på Make Up Store för den privata Make up-lektionen som jag fick av Linus i födelsedagspresent! Frågan är ju bara, när ska man göra den? Jag vill göra den någon dag då det är nåt speciellt, inte bara när man ska sitta hemma liksom, ni förstår. Skolavslutnigen känns JÄTTELÅNGT bort, så det får väl bli när det händer något kul någon helg eller något. Ja, vi får se.  


  

Av Emelie - 21 februari 2010 11:57

På nåt sätt känner jag mig less på att vara blond, funderar på att göra något nytt nu till våren. Men jag är jätterädd för att förändra mitt hår, har haft nog många missöden för 40 år framåt. Men blondt känns ändå fräscht på sommaren, kanske går till frisören och slingar i vår. Ska nog satsa på det.


Nu ska jag snart stiga upp, har varit vaken sen 10! Ska då duscha, äta lunch, sen kanske fara in till stan en sväng. Blir säkert att köpa något litet. Ikväll så har vi återträff med laget. Haha, är typ lite nervös nästan! Nej, skämt åsido, men det känns som att det kan bli lite spänd stämning, men vi får väl se. Pizza och prat blir det iallafall. Nu ska jag ta mig upp ur sängen!

Av Emelie - 21 februari 2010 11:33

Kommentar till just the thought of it makes me sick
vad hände egentligen med matilda? varför är ni aldrig med varann längre?

 

Ärligt talat, så har jag INGEN aning om vad som hände. Vi var grymt nära vänner och som den enda riktiga äkta tjejkompisen som jag hade, och verkligen kunde ha kul med. Men något hände i allafall och vi slutade bara umgås, förstår aldrig varför. Och nu när vi är med varann, med annat folk också, så känns det konstigt att vi inte är lika nära som vi var förr, men det finns inte så mycket att göra åt. Men vi har jättemycket minnen och hon är den bästa vännen jag har haft i allafall! Och det är klart att jag saknar jättemycket att ha henne som en jättenära vän, men sånt här händer väl antar jag.

 

        

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards