ememelie

Alla inlägg den 14 februari 2010

Av Emelie - 14 februari 2010 23:46

For till Linus strax före 5. Vi pratade och myste, kände Alla   -dagstämnigen liksom! Jag gav han min present, hoppas du gillade den :] Efter ett tag kom Kostas och Ida till Linus, sedan vandrade vi iväg mot stan,  jag och Ida hade inte fått veta vad vi skulle göra, så det var spännande! Sen kom vi fram till bion där pojkarna bjöd oss på popcorn och bio, tack älskling:*Och vi såg Farsan, som var helt jävla klockren! Sen for vi till Hemmakväll där Ida for efter ett tag, där köptes det lite smått och gott.


Efter det for Kostas hem, och jag och Linus for hem till han. Vi såg jättelite tv, sen fortsatte vi prata och mysa. Någon gång vid 11 skulle jag gå hem, och Linus följde mig. Vi bestämde att vi skulle skiljas åt på mitten av bron, så det blev massor med pussandes och kramandes där, och sen såg vi vem som kom hem fortast, och det gjorde Linus. Oväntat :] Så nu är jag hemma och har krupit ner under täcket, började frysa så grymt mycket! Linus, kom och sov här, jag vill inte sova ensam!

Hoppas att alla har haft en lika  bra Alla hjärtans dag som jag har!


Imorn är det skola igen, upp om 7 timmar, lycka till med det. God natt!

Av Emelie - 14 februari 2010 15:48

Kom just hem från stan, köpte en tröja. Fick choklad av mamma som alla hjärtans dag-present, sött. Nu ska jag duscha och göra mig klar, sen förhoppningsvis ta mig iväg till Linus mellan 4 och fem, sen ska vi göra nåt med Kostas och Ida om jag har förstått det rätt? Blir nog super. Ha en bra kväll!

Av Emelie - 14 februari 2010 13:43

Jag saknar min syster

  

Av Emelie - 14 februari 2010 12:13

JAG ÄLSKAR DIG!


Mamma väckte mig för en halvtimme sen ungefär, sov och hade världens grymmaste dröm! Och då väcker hon mig såklart. Men hur som helst, ska strax äta lunch, eller frunch kanske man kallar det när man inte har ätit frukost? Sen ska jag duscha och fixa klart mitt projekt som ska vara till idag. Vad är dagens planer? Jag ska till stan med Linus, det är det enda jag har fått veta av honom:$ Så det blir nog jättespännande det här.


Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen, vilket känns helt omöjligt. Ha en superbra dag iallafall! Make some lovin'!

Av Emelie - 14 februari 2010 00:33

Hade skrivit ett inlägg innan jag for men glömde att spara det, värt...


Kom just hem från Kim iallafall. Där var det massor med folk, ingen nämnd ingen glömd säger vi. Vi såg iallafall film och bara tog det lugnt, trevligt trevligt. Men har varit jättetrött idag, steg upp 7 idag så ni kan ju förstå varför. Så om jag inte varit social eller något ikväll kan det bero på mitt huvud som är DÖTT och vil sova.


Idag är det Alla hjärtans dag. Jag har inte fått veta av Linus vad vi ska göra imorgon? Något är planerat men vet inte vad, spännande! Längtar tills imorgon.


Nu blir det att tvätta bort sminket, sätta upp håret i en knoffs, sen lägga sig i sängen och se film. Kommer somna efter dom 5 första minuterna ändå, men aja. Åh, känner verkligen ingen blogglust ikväll.. Sov gott!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards