ememelie

Alla inlägg den 6 april 2010

Av Emelie - 6 april 2010 23:39

Känns nästan som att lovet börjar ta slut, vet inte varför, hemska hemska tanke.


Kom just in genom dörren, kvällen slutade ute(?), ingen aning om varför för det var bara kallt. Vi kollade på Desperate Housewives och Cougartown, lite Dating in the Dark också för den delen. Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik, ska strax se film.


Imorgon ska jag jobba hos pappa på eftermiddagen, lär inte ta så lång tid men llite jobb blir det. Före det ska jag äta lunch på stan med päronen, och efter jobbet blir det en runda på stan. Var förövrigt på stan idag också, det var jättemycket folk man kände där iallafall. Ska försöka få tag på en supersnygg kofta från Bikbok också, hänge av den till imorgon så vi får se om jag känner att jag vill ha den. Grå var den med axelsmycken, såå snygg. Men nu ska jag inte skriva något längre, så alla får ha det så bra!

Av Emelie - 6 april 2010 18:55

Tänkte ta en seriös egobild och lägga upp, inte någon rutten webcam-bild som det oftast blir. Men seriös finns inte i min värld känner jag, såhär slutar det, illa.

Nu ska jag börja bege mig mot Coop där jag ska träffa Sara och Fanny, iallafall Sara. Sen ska vi traska hem till mig och se på Desperata Hemmafruar och Cougartown, känns nice. Får se om några till hakar på också. Nu ska jag panikstäda rummet sen fara, ha en skön kväll!  

Av Emelie - 6 april 2010 13:06

Idag vill jag ligga i sängen hela dagen, var uppe alldeles för länge, dvs till runt 5. Och mamma väckte mig 10 och var taggad på städning med min hjälp, jag var inte lika taggad. Steg upp ur sängen halv 12 istället. Nu ska jag fixa mig och sen fara in en sväng till stan, kanske senare på eftermiddagen. Tills dess ska jag vara lite arg, äta lite och se tv. Somnade förbannad och vaknade rätt glad, vad kan man säga, livet går vidare. Tur att man har vänner som muntrar upp en kl 3 på natten.


Ikväll är jag planlös, vi får se vad som dyker upp helt enkelt.

Av Emelie - 6 april 2010 02:03

Kom just hem, ändå rätt skön cykeltur i bara -2 grader. For hur som helst till Anna vid 7 och då var Rebecka också där. Sen for vi ut på bus, lite överallt men kvällen slutade hos Viktor iallafall där han, Linus, Kim och Kostas lanade, lyckad kväll blev det då!


Nu ska jag strax gå och lägga mig, bara kolla runt på datorn lite mer. Så godnatt!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards