ememelie

Alla inlägg under juni 2008

29

Av Emelie - 30 juni 2008 11:10

Hämtade Anna på flygplatsen igår. Det roliga var att då medans vi satt och väntade pratade vi om att det var mycket folk där och mamma sa att det säkert var nå musiker från Stadsfesten. Jag vänder mig och vem ser jag? Jo, Amanda Jenssen! Helt king! Sen checkade hon in med sina dudes och vi gick till ankomsthallen och där kom Anna, jätteneger och überblond. Är man lite avis kanske? Sen kom Fred. Han är sjukt fin och jag vill inte annat än att behålla han och funderar på att köpa. Nu ligger han bakom mig i soffan och snarkar. Hur jävla sött är det inte? Sen på kvällen var jag med Matti, Yaoska, Richard och Jesper. Vi badade på Kyrkholmen sen for vi till Ica och köpte litte saker att äta till filmen som vi skulle se sen. Vi såg The Break-Up men vi pallade inte se klart den. Sen gick vi ut till lekparken och träffade Matilda och Mathilda där, så vi gungade och pratade. Sen gick jag in och la mig. Fred ska sova i Annas rum men kl halv 3 kommer nånting och studsar upp i min säng. Såklart äre lillschpoffen som har lagt sig i min säng med mitt ben som huvudstöd och snarkar som en jag vet inte vad. Hur som helst så ville mamma att jag skulle följa med ut imorse så vi följdes åt halv 8. Nu är jag trött. Idag ska jag vara med Linus och imorn blir det handla och packa sen far jag 19.42 imorn=) PEPPA JÄÄÄRNET! Längtar 7kt mycke!



Här är iaf en sjukt bra låt med One Tree Hill tema då. Men det gör inget, lyssna bara på den sköna låten.

29

Av Emelie - 29 juni 2008 10:20

hur beroende är du av din mobil?

(x) du stänger inte av din mobil när du är i en biosalong
(x) du har mer än 200 kontakter i din telefonbok
(x) du stänger inte av mobilen på natten när du sover
( ) du skickar över 100 sms om dagen
(x) du skickar sms när du är ute med vänner
(x) du kan skicka sms utan att kolla
(x) du kan i stort sett hela din mobil utantill, var allt finns osv
(x) du svarar i mobilen även om du är ute med vänner
(x) du bär med dig mobilen var du än går
(x) du bär med dig mobilen även när du sitter
(x) du har mobilen med dig på lektioner
(x) din/dina lärare har sagt till dig att lägga ifrån dig mobilen när du har suttit o skickat sms på lektioner
( ) du spelar musik på mobilen under tiden du duschar
( ) du blir hysterisk om du blir av med mobilen när du är ute o tror att den är stulen
( ) du har kallat din mobil älskling, bebis osv
(x) du bryr dig om vilken ringsignal/bakgrundsbild du har på mobilen
(x) du har somnat med mobilen i handen o hittat den på golvet eller nånstans i sängen när du vaknat
(x) du har somnat med mobilen i handen under tiden du har hållit på att skicka sms o hittat ett oläsligt sms när du vaknat
( ) du har skickat så mycket sms att dina knappar har blivit uppslitna.
(x) du tycker/tyckt att din mobil är bäst i hela världen
( ) du tycker att din kamera i mobilen tar fantastiskt bra bilder
(x) du brukar få tömma "inkorgen" o "skickade meddelanden" flera ggr om dagen för du har haft för många meddelanden
(x) du skriver ner allt, t.ex möten, födelsedagar osv i kalendern i din mobil
( ) din mobil ringer oavbrutet

totalt; 17
0-8; din mobil betyder inget för dig. varför inte sälja den istället? skulle inte förvåna mig om du knappt vet hur man skickar ett sms
9-17; du använder din mobil sådär lagom. du är inte beroende av din mobil, du har ett liv!
18-24; mobilen är ditt liv! du är besatt på riktigt, aldrig funderat på att söka hjälp

Av Emelie - 28 juni 2008 19:29

HAHAHAHAHAHAHAHAHA

:D

Av Emelie - 28 juni 2008 00:37

Efter lunch for jag och Stina till stan, jag skulle ta ut pengar och timing. Linus, Agge, Korre och Viktor var på samma ställe :D Vi gick ett tag med dom sen ville Stina äta en macka på Subway så vi gick dit. Sen gick vi ett litet tag till sen for vi hem. Jag hjälpte mamma lite med maten och vid 7 kom Haparandafolket :D Vi träffade dom senaste gången i feb när Mio var på tävling där. Vi har ätit emassa gott iaf, jag och Kristin har spelat lite gitarr sen såg vi "Walk the Line". Den är sjukt bra. En riktig snyftare kan jag tänka mig för dom som lätt börjar gråta till filmer. Det handlar iaf om den legendariska musikern Johnny Cash och hans livslånga förälskelse till June Carter. Verklighetsbaserad också, jag gillar sånna filmer bättre än andra, dom känns verkligare. Sevärd kan jag lova. Var inte egentligen så sjukt peppad på att se den. Men det blev nästan en favorit kan man säga. Imorn ska jag vara med Linus :D Jag far på tisdag, skulle vilja vara med han så mycket som möjligt egentligen innan jag far. Har smsat lite med Sandra idag vi försöker planera vad vi ska göra :D Skara och Skövde blir det iaf. Jag hoppas på Göte och Liseberg också. Men nu ska jag slagga, är SÅÅ trött, har gått upp 7 tre dagar på raken. Säng och ett mysigt täcke nu tack! Så nu är jag slaggarN!


/ememelie

Av Emelie - 27 juni 2008 09:51

Igårkväll var jag och Stina på stads, det var typ igna där :O Hursom helst vi gjorde inte så mycket. Vi kollade på väskor och det slutade med att Stina köpte en svart en=)  Det är ett stånd där alla väskor kostar 100, kolla där! Mittemot norra Åhlénsingången ungefär=) Sen pratade jag med Linus och efter det skulle vi gå till Icatorget, men kl var 3 minuter över 9 så dom hade stängt... Då kom Stina på att Karamelltåget hade öppet till 10 så vi gick dit :) Vi köpte lite godis och började gå, vi gick förbi Frasses och vi kunde inte motså....... Så vi delade på en liten Pommesmeny (A) Sen gick vi och hämtade cyklarna och cyklade hem. Har jobbat hos pappa idag med, men bara 1 och en halv timme. Så nu är jag klar med det och har en bra kassa inför Tirbo :) Ikväll kommer Haparandafolket och jag och mamma ska laga nå mat också. Imorn ska jag vara med Linus(L) Och på söndag kommer Anna hem :D:D:D:D:D:D  Men nu ska jag måla bron (A) Skriver mer senare!


/ememelie

Av Emelie - 26 juni 2008 17:53

Jobbade hos pappa idag med till halv 12. Sen for jag hem och gick hem och gick ut med Mio. Sen satt jag lite vid datorn och städade här sen for jag till Stina sen in till stan med henne. Vi gick ett tag med Per och Jesper. Sen Gick dom till Team så vi gick till karusellerna och träffade emassa folk. Sen gick vi och åkte emd Linus, Matte, Dajmen osv :D Också var vi där ett tag, sen for vi hem och åt middag. Linus och dom har träning ikv, så jag kanske ska vara med han efteråt, men jag och Stina ska tillbaks ett tag också =) Imorn ska jag jobba på morron, sen kanske gå litte på Stads, sen kommer Haparandafolket hit och vi ska äta middag osv :) Det blir kul :D Dom ska på semester med husbilen, så dom kommer förbi :D Sen vet jag inte vad jag ska göra på lördag. Men på söndag kommer Anna hem iaf med Fred :D Sen måndag är dagen innan jag far, men jag far på kvällen på tisdag så jag behöver inte packa förren på dan då. Vill hinna vara med Linus mer innan jag far iaf! Sen ska jag nog vara med Stina nån mer dag också. Ska ladda upp med godis osv inför tågresan. Okej, det här gäller alla! Från och med Tisdag kl 18.00 Ska alla BOMBAAAAAAAAAAAAAA mig med sms. Okej? Bra. Svarar på allt om inte min cpmobil laggar. Sen far jag den 12 till CROOAATIIAA :D 35 grader varmt där, soo long vita jevlar ;D Vi ska bila ner till Sthlm den 12 på kvällen för flyget går därifrån =) Men jag ska inte skriva mer nu.


0768088507 -  BOMBA!

/ememelie

Av Emelie - 25 juni 2008 14:26

vaknade 7 imorse och följde pappa på jobbet och jobbade där. Monnnneey. Jobbade där från 8-11, sen for jag och mamma på spinning halv 12. Sen Duschade vi och gjorde oss klara där, sen bestämde vi oss för att äta på Max. Så pappa kom också dit så vi åt alla 3 :D Sen gick jag och kollade på tivoliområdet. INGET FRITTFALL. Fan, det är typ inga som är värdiga att åka. Frisbee möjligen. Hoppas det kommer nån rolig nere vid älven, annars skjuter jag mig. Sen gick vi till Stadium och jag hittade 2 bikiniöverdelar och 1 nederdel. Lägger in bild här nere. Sen for vi hem och nu kom jag nyss in med Mio och ikv blir det nog festivalen med Stina och Sandra:) Skriver mer sen och lägger in bilder!


/ememelie

Av Emelie - 24 juni 2008 10:51

Tjohej

Vaknade typ 10 idag, hade tänkt måla bron men det regnar så nae. Idag far mormor hem vid 2 :( Ska nog gå lite på stan efter åt och kolla lite.Jag får inte spendera några pengar:( Jag vill kööpaa nååååååt. Menmen, ska försöka hålla mig. Festivalen imorn... Anna kommer hem på söndag :D :D Och Fred ska med om planerna går rätt. YES! Sen far jag på tisdag, tjoheej.


/ememelie

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards