ememelie

Alla inlägg under april 2010

Av Emelie - 22 april 2010 20:56

Har inte haft mycket tid idag hemma. Slutade 2 efter att ha jobbat i grupp med både 8or och 6or. Sen for jag hem, gick ut en sväng med Mio och efter det körde jag iväg till stan och gick runt där ett bra tag. Letar efter en väska, mina har gått sönder och nu har jag ingen, och det värsta är att jag aldrig hittar en väska som jag vill ha. Det är riktigt panik. Sen stötte jag på världens snygging, Linus som var nyklippt och allting! Så vi gick en sväng på stan och bara kollade runt, skönt att bara gå runt och prata, blev på toppenhumör efter min misslyckade stadsrunda.


Sen ikväll har jag varit på kör i aulan med skolkören inför lördagen, haha känner att jag verkligen inte orkar!


Imorgon är det fredag, efterlängtat kan jag lova! Blir nog att fara och grilla med folket, kommer bli riktigt trevligt bara det är bra väder. Så det kommer nog bli jättebra, men först är det en vanlig skoldag, tror till och med att vi slutar tidigare, så det är ju toppen.


Nu ska jag göra en hårinpackning, ansiktsmask, raka benen, fixa naglarna och ja, allt sånt där. Sen ska jag se en film och bara mysa. Ha en bra kväll!


  

Av Emelie - 21 april 2010 21:15

Har en fruktansvärd sak att erkänna. Jag köpte INGENTING på stan idag. Jag förstår inte vad som har hänt med mig? Har jag blivit sparsam? Det tvekar jag ju på. Hittade jag något snyggt? Ja, massor, så varför köpte jag inget? HAR INGEN JÄVLA ANING! Är i VÄRLDENS behov av en nu väska, alla mina är sönder och har hål in i fodret eller vad man säger. Och över till den omtalade baseball-jackan som just nu verkar finnas i varje stor bloggares garderob. Hittade på Gina idag och dom var grymt sköna! Favoritfärgerna är ju röd/vit och marinblå/vit, frågan är då bara vilken man ska ta. 249:- går den på så det går väl inte klaga, blir perfekt när det börjar bli varmare ute. Får se om jag kilar tillbaks till stan imorgon och köper en. VILKEN FÄRG TYCKER NI? Antar att alla vet hur dom ser ut.


Idag var jag och kollade på estetarnas konsert, träffade allt trevligt folk från Brännan och det var nice! Konserten var bra men vet dock fortfarande inte om jag ska välja musik eller inte. Resten av dagen har bara besått av slappande och kollande på Anna Anka söker Assistent, roande.


Imorgon är det matte nationella igen, jag har inte längtat kan jag ju direkt berätta för er. Herregud jag kommer inte klara det.


Nu ska jag hoppa in i duschen och rengöra efter navelpiercingen. Hoppas på att det ska superläka och vara läkt innan sommaren, men vi vet väl alla att det inte kommer hända... Hur som helst, livet går vidare! Ha en skön kväll!


     

Av Emelie - 20 april 2010 23:23

Är förbannat trött just nu, har ingen aning om varför jag fortfarande sitter uppe. Jag taggar shopping imorgon! Ibland tycker jag synd om mig själv att jag inte bor i en stad som London, Stockholm, Göteborg eller ja, vilken storstad som helst. Tänk shoppingmöjligheterna där? Skellefteå är bara inte kul alltså. Kommer det något snyggt till affärerna i stan, av de få affärerna som har snygga kläder, så tar plagget antingen slut, eller så har halva stan det plagget. Det känns ju nästan bara lite tragiskt. Men man får väl göra sitt bästa för att hitta guldkornen i denna lilla håla.


Nu har jag tänkt göra mig klar för sängen, imorgon väntar ännu en dag av den otroligt spännande temaveckan, det är ju bara ljuvligt... Hoppa från ett tak. GOD NATT

Av Emelie - 20 april 2010 18:30

Har inte varit hemma mycket idag, inte långa stunder iallafall. Hade tänkt hinna en sväng på stan men det hann jag verkligen inte, även fast jag har fått barnbidraget... Men imorgon blir det av!


Har ju som sagt temavecka i veckan på skolan, vilket inte är så kul. Och imorgon har estetarna konsert på dagen och jag vill dit SO BAD. Men antagligen att det inte fanns plats för Sörböle där. Kommer nog fara dit ändå. Ikväll har jag inte direkt några planer, funderar på att inviga nya joggingskorna och fara ut och springa. Kändes som rätt ikväll. Ja, det är väl ungefär det jag har att säga, inte mycket mer i varje fall. Får skriva mer senare helt enkelt!  

Av Emelie - 19 april 2010 15:17

Känner mig bara arg och förbannad just nu, har INGET FLYT ALLS. Fyfan vad arg jag är, blev alltså tvungen att ta ut piercingen. 3 månader ungefär ska det ta att läka, sen får vi se om jag kan ta om då eller om jag måste vänta längre. Eller ja, har inte ens bestämt om jag ska ta om eller inte, beror på vad som känns värt just då.


Vid 5 ska jag på stallet, efter det blir det bara sova. Ha det bra!

Av Emelie - 19 april 2010 11:57

Sitter utanför skolan och vi börjar snart om. Temaveckan är tråkig som fan, kommer avlida. Var hos Julia och kollade navelpiercingen och jag tog ut den, fan.

Av Emelie - 18 april 2010 22:54

Och jag som hade tänkt lägga upp minst en bild per dag, klarade mig ju bra!


Ikväll blev det spontanmiddag på Frasses med folk, sen ut en sväng och prata och efter det for vi till Linus och körde MarioCart Wii. Sen for folket från Linus och jag var med honom själv, vi spelade spel, pratade och myste. Jag är så sjukt lycklig med dig, du är det absolut bästa i mitt liv! Jag älskar dig så otroligt mycket och det kommer jag alltid göra, du är så underbar!


Kom iallafall just hem, fick gå till Frasses från Linus och hämta moppen, sen köra hem. Idag annars så har jag varit på Solbacken och stan med päronen. OCH GISSA VAD, jag köpte ny mobil! Så underbart, min gamla är inte ens brukbar längre, men tack för tiden, du har varit underbar. Vissa gånger. Så nu har jag geekat mobil idag känner jag, men den fasen går väl över sen.


Nu har mamma tänkt tvinga mig att läsa Thérès Raquin, inte hela såklart men 50 sidor hade hon tänkt sig.(Och nej jag har inte valt den och lånat den frivilligt, det är skoljobb.) Men det känns ENDAST jobbigt just nu, så jag tänker glo på en film istället och njuta av sista helgkvällen. Förövrigt så har vi temavecka i veckan=inga vanliga lektioner, kan inte klaga! Ha en skön kväll!

Av Emelie - 18 april 2010 12:27

Fick höra det som hände igår med Sandra och Mathilda, krya tjejer!♥


Nu kan jag meddela att jag har vaknat, ätit och ska snart kanske fara iväg till stan med mamma, eller så far jag själv helt enkelt. Måste dock skynda mig eftersom att stan stänger 4, panic. Och nu säger mamma att jag måste gå ut med Mio före, jag kommer inte hinna, där sprack den ideén. SEN SKA JAG VARA MED LINUS IDAG!♥ HA EN BRA DAG!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards