ememelie

Alla inlägg under april 2010

Av Emelie - 18 april 2010 01:22

Hämtade Rebecka strax efter...7 kanske? Sen for vi till mig, jag duschade och gjorde mig klar, sen skulle vi fara på trevligheter hos Sandra! Jättetrevligt folk därborta och kvällen slutade med nattmat och att jag skjutsade hem Rebecka också, kallt men nu är jag hemma! Gör ingenting och längtar efter sängen. IMORGON SKA JAG VARA MED MIN ÄLSKLING, längtar så grymt mycket efter dig! Så min plan är att sova och få tiden att gå så fort som möljligt fram tills imorgon.GOD NATT!

Av Emelie - 17 april 2010 18:28

Nu sitter jag och gör ingenting. Ikväll ska jag vara med Rebecka och det är oklart vad vi ska göra, men ska fara och hämta henne hur som helst på min svarta pärla, och sen får vi se hur det blir helt enkelt!

  

Av Emelie - 17 april 2010 11:34

Haha alltså glasögonbilden... Bilderna är från Annas och Rebeckas blogg! Det var grymt kul igår!


Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske en sväng på stan som det brukar bli för mig på lördagar har jag märkt och sen får vi se vad som händer senare. No panic! Ha en härlig dag! Inte för att det kommer gå för att det SNÖAR. Åh...

    

Av Emelie - 17 april 2010 01:00

Har haft en jättebra kväll som väntat! Den spenderades med AnnaS, AnnaW, Rebecka, Frida, Celina och Antonia. Vi har pratat nästan hela kvällen och bara ja, pratat och kollat på stjärnorna. Man blir verkligen på toppenhumör av er!


Nu sitter jag och fryser som ett as, moppe hem från Mobacken i minusgrader är inte kul, speciellt inte i skinnjacka och vantar som inte hjälper. Längtar efter att bara få lägga mig i sängen under duntäcket och bara sova. Näe, nu säger jag god natt!

Av Emelie - 16 april 2010 19:36

Sitter och ser The X-effect på MTV, grymt fult program, haha! Näe, nu ska jag gå och göra något åt mitt hår inför ikväll. Ska fara och vara med tjejerna från Brännan och ha filmmarathon eller något sånt om jag har förstått rätt, innan skulle vi nog ses på Ica och köpa något gott. Kommer nog bli en jättebra kväll det här!


Och idag hade vi nationella i matte, bara jag som tyckte det var svårt? Gjorde ju dom gamla nationella från förra året, och det var MYCKET lättare. Men G hoppas man väl på iallafall, matte är verkligen inte min starka sida.


Men nu ska jag hur som helst skynda mig och göra mig klar, skriver inatt skulle jag tippa.

Av Emelie - 15 april 2010 23:15

Finns bara en sak att göra. Fly landet! Eller vänta nu, det går ju inte, flygtrafiken är ju avstängd. Seriöst, VAD FAN?

    

Av Emelie - 15 april 2010 22:27

Okej har pluggat nog matte för ett år framöver, less. Men imorgon smäller det, lär ju inte klara det.


Sitter och är orolig över min navelpiercing, tänk om jag måste ta ut den? Ska dit på måndag och kolla, sen är det bara hoppas på det bästa. Men helt ärligt så tror jag att jag kommer måsta ta ut den. Får se om det känns värt att ta om sen när det har läkt igen, kommer ta förbannat ont iallafall andra gången, har hört rykten om att smärtan är STOR andra gången. FAN ATT DET SKULLE BLI FEL, usch.


Nu ska jag gå och lägga mig, GOD NATT.

Av Emelie - 15 april 2010 18:21

Haha alltså jag kunde inte förstå det när jag såg det, så grymt bra det känns! Även fast det bara är preliminärt, men nu känns det verkligen som att man är på rätt väg. Och låg inte heller riktigt i riskzonen vid lägsta intagspoäng, så det känns faktiskt riktigt bra. Men vi får väl se vad som händer senare när det gäller på riktigt.


Har varit på toppenhumör idag, verkligen verkligen toppenhumör. Hade en sjukt bra dag igår med Linus, imorse fick jag det glada beskedet ovan och ja, allt är bra. Ikväll blir det matteplugg inför nationella imorgon och bara ta det lugnt. Men imorgon är det ju fredag och det betyder ju helg också.


Och Antonia fyller år idag, grattis! ♥

        

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards