ememelie

Alla inlägg under juli 2009

Av Emelie - 29 juli 2009 18:17

I'M BACK! Hell yeah! Kom hem inatt vid halv 4 och ett litet tag senare kom Linus till mig, har fan aldrig saknat nån så mycke i hela mitt liv och har nog aldrig varit så glad att träffa nån, JAG ÄLSKAR DIG LINUS!(L) Så han kom till mig, vart mycke kram och pusskalas och sen såg vi tv och vi somnade rätt fort, sov till typ 12 idag och sen for vi till han vid 2 kanske, och nu är vi här då. Vi har varit ute vid sturren och stekt och spela fotboll och sånt där. Snart ska vi äta grillat, mums :$ Vi får väl se om vi gör nåt ikväll också, skulle nästan tippa på det :D


Kroatien var iaf toppen, jättebra väder och fint vatten, god mat och allt det där. Brun har man blivit, inte överdrivet men så det räcker iaf. Var typ 40 grader där borta så man kunde ju inte steka så man blev tomat, vilken det var typ 90 % chans att man blev, tjoho. Åkte iaf bil hela natten och flög hela dan hem, men nu är jag back home iaf!


Bilder därifrån kommer såsmåning om för er som vill se, ska fixa så fort som möjligt. Nu ska jag forsätta vara social med min älskling som just nu sitter och spelar så fint på gitarren :* Ha en bra kväll! PZ

Av Emelie - 28 juli 2009 02:57

hej för andra gången, skulle just precis spara ett enoooormt långt inlägg och jag var mycket nöjd med det hela. skulle försöka lägga in nån trevli bild och tryckte därav på den förbannade  länken ''ladda upp bilder'' har ingen aning vad som hände men när jag gick tillbaka till inlägget så POFF var det hela borta :O grymt ilsken blev jag, kommer säkert minska min sömntid med en hela 10-15 minuter !!!!!


hursomhavaer..  nä... lät inte så passande att,  ..skriva...


hur som helst.. idag har jag varit med min käre barndomsvän erik och min fina granne august. vi strosade runt på stan och för att gå in på lite detaljer så kan ja berätta att erik tryckte i sig en hamburgare och agge blev smått kär i en 50öring som låg och gruvade på botten av fontänen/kukfontänen på torget, det hela slutade med att han plockade upp den fast tyvärr fick han inget mumsmums för den..


på kvällen klippte ja först  min farmor&farfars gräsmatta, for till falkan och träffade sällskapet viktor, agge, korre, holma, kim, ljungholm, annaS och antonia, säkert nån fler oxå som ja glömde skriva :)

sen for vi hem till viktor och såg prison break, brummade till max och va där i sisådär ett tag och avslutade sedan min kväll med att köra vidare till mitt homesweethome.


emelie kommer iaf hem imorgon och jag är enormt taggat på att få träffa henne, har saknat henne jättemke <3

ska kanske få sova hos henne om hon inte är alltför trött efter den långa bilresan från stockholm + flygresa från kroatien. iofs har hon nog inte så mke till val eftersom oavsett hur trött hon än är så kommer jag nog att fara till henne för jag saknar henne så mkt :)


sitter just nu och beundrar att jag har suttit och bloggat i ja jag vet inte hur länge känns som en EVIGHEt. denna gång däremot ska jag inte försöka lägga in någon bild, ni får nöja er med en länk som jag har ägnat många sekunder i mitt liv av åt att skratta :D http://www.youtube.com/watch?v=ZS4mcAALUBY&feature=related


detta blir även mitt sista inlägg innan emelie kommer hem, vet att ni alla kommer sakna mitt bloggande jättemke eftersom ja ä så duktig på allt inom bloggandets värld!11 är nådligt nöjd att inte alla har slutat läsa bloggen, ett tydligt bevis på att de finns nåt som helst tecken på bloggtalang inom mig. Tack till er som tog sin tid att läsa mitt skriveri, ha det gött allessammans!

/Carlinus-Ludmark- ålder femtoni - skellefteåkommun



Av Emelie - 25 juli 2009 02:21

Godkväll alla läsare, mitt under depressionen kom jag på att det kommer att dröja hela 96 timmar (om min matematikuträkning stämmer) tills jag får träffa min älskling. saknar henne enormt mycket<3


just nu sitter jag här brevid två bråkpellar aka aksel & linus. dom är två snälla kompisar som hälsar på från the kingdom of malay. min dag har bestått att hålla dem roade här i skell. var ute nångång på dan och sen på kvällen drog vi till myckle med roligt folk ,   viktor, korre, anton, agge, ljungholm, frida, fanny och vera inklusivt aksel och linus :)


kan oxå passa på att säga en viktig sak som inträffade igår. några kända fotbollsspelare från skellefteå och medle förenades som ett lag och mötte medles flickor 94. oväntat nog slutade matchen med en vinst för boyzzen med 9-0. Greeat :D


orkar inte skriva nå mer nu, pusspuss till aksel och linus och er andra :]:]

Av Emelie - 24 juli 2009 00:32

EY YO!

Hittade forvanansvart en dator har borta, sa har kommer ett inlagg!


Linus har skrivit pa bloggen, tur det sa nat hander har! Tack alskling, du ar bast, jag saknar och alskar dig!(L)


Dagarna hittills har bestatt av sol och bad, har blivit ratt neger ocksa, men mer ska det bli! Pa lordag sa far vi ut med en stor bat och ska steka pa en kand strand och kolla in nan stad nanstans, spannande! Har varit cirkus 37 grader haer och varmare skulle det tydligen bli! Nu ska jag snart ga upp till rummet och steka och vara emo och sakna Linus sa in i bomben! Nu ska jag avsluta det har, hoppas ni har det bra dar hemma, PZ!

Av Emelie - 23 juli 2009 20:23

hejhej linke här igen,

  kom inte på så mke att skriva eftersom jag har de smått stressigt här hemma, ska packa ihop matchkläder och sedan drar jag iväg till medle och spelar fotboll!

för er som undrar hur emelie mår därborta i kroatien så kan jag hälsa att hon har det bra, enligt henne själv har hon blivit en negerboll, får väll se om det stämmer när hon kommer hem :)


det fick bli ett kort inlägg eftersom jag måste packa klart och sedan brääsa iväg,

 ha de bra allihop!

Av Emelie - 23 juli 2009 00:46

hejhej alla läsare, linus här !

lovade emelie att jag skulle blogga åt henne medans hon är borta i kroatien, ska försöka så gott jag kan för att ni läsare ska fortsätta läsa emelies blogg medans hon är nånstans långbort i världen och har de glassigt, solar och sånt där som man brukar göra när man är på semester. kanske kan tigga till mig lite smågott godis från kroatien så man får veta vad alla barnen därborta äter på lördagskvällarna.  dom kanske har en helt annan godissmak än vad vi i sverige har, skulle vara fruktansvärt tråkigt att flytta dit om dom gick omkring och tuggade på torkat fisk som godis, fy..

 aja nog snackat om de, kan passa på att berätta att jag har varit i arjeblog sen i måndags tror jag, var där med släktingar+låssassläktingar osv. de va mke trevligt, hann testa vindsurfa för första gången och för er som inte visste det så har jag aldrig under min livshistoria fått en fisk.. FÖRRÄN NU. ni får gärna bränna iväg en kommentar och gratta mej för jag känner mej mycket stolt :}


menmen började känna mej aningen trött, tror att jag avrundar inlägget här och grattar alla läsare som tog sin tid att läsa igenom allt. ha en mysig fortsatt kväll, adiåås


Av Emelie - 20 juli 2009 18:22

Japp, nu är det som färdigpackat och jag har på mig kläderna jag ska resa i!

Vi svänger förbi på Sibylla, äter, och sen bär det av till Stockholm med bil, kommer nog bli ganska drygt men det är det ju värt. Laddat upp med musik och sudoku(GEEK, JA, men vad gör man inte för att bli smartare?) mobil och kamerorna, blir nog mycket fota kan jag lova! Nu taggar vi Kroatien, och det här är definitivt sista inlägget innan det bär av, får se om jag bloggar från Arlanda! Vi ses när jag kommer hem! PZ


Av Emelie - 20 juli 2009 16:26

Fixat Hawaiian Tropic nu, ska bli neger! Fixade även en nitväska som nu finns i min garderob och ska förhoppningsvis med på många äventyr.


Har börjat packa, elr ja, är i stort sett klar. Ska bara fixa necessären, det som är det största jobbet med att fara nånstans, brukar typ väga 2 kg :$. Måste försöka få ner allt i väskhelvetet också, jaja. Pappa föreslog att innan vi far så ska vi äta på Sibylla, mums! Sitter och funderar vad jag ska resa i för kläder, inte jeans iaf. Ska typ inte ta med mig några jeans eftersom att det ska bli typ cirkus 37 grader, FETT NICE!


Har sagt till Linus att han gärna får blogga här och han vet lösen och allt så vi får väl se om han slänger ihop nåt mysigt inlägg! Men nu känner jag att jag har femtielva miljoner saker att göra, bland annat fixa kamera och musik. Så alla får ha det bra, ska försöka skriva mer innan jag far också! PZ


Nu är jag ägare till dessa!


Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards