ememelie

Alla inlägg under juli 2009

Av Emelie - 9 juli 2009 12:44

tralalalalalala GBG!

Av Emelie - 9 juli 2009 12:29

Av Emelie - 9 juli 2009 12:15

Var inte med på träningen idag, kollade på istället, kallt var det men vad gör man inte för fotboll liksom. Har som sagt ont i foten och i knäet, för vila nu dom sista dagarna sen får man väl se hur det går där borta helt enkelt.


Ja, nu sitter jag ju som liksom här, helt ensam i huset faktiskt. Alla andra är i Piteå förutom lilla jag som sitter här ensam... Näe men ganska skönt faktiskt, kan springa runt och skrika, hoppa i sängar och klättra på väggar! Näe men det brukar jag ju göra annars, ska leka jibber i huset! Idag har jag en extremt lodisdag, nästan lika lodis som igår, stackars Linus som fick se mig :]


Ja appropå igår, for till Linus vid 1, vi såg film, High School Musical 2, och jag kan säga att det var jag som taggade och se den för att jag inte hade sett den så Linus hade inget med det att göra. Sen geeka vi lite spel och sånt. Sen åt jag middag där och sen for vi hem till mig tvärt, jag hämtade 2 filmer som jag hade hemma som jag skulle lämna igen på Hemmakväll, när vi ändå var där så hyrde vi film också. Linus fick välja och det blev Happyfeet såklart! Sen såg vi den och åt popcorn och myste :$ Superduperlyckad dag!


Vet ni vad som hände inatt! Jag har ingen aning om vad som hände. Jag somnade, sen helt plötsligt så vaknar jag och sätter mig upp och jag kan inte röra vänstra armen :O Asså det är helt jävla fucking förlamad! Sjukt läskigt, fick typ panik :] Men jag överlevde natten iaf, och armen funkade primadonna när jag vaknade :$


Nu ska jag nog ta och se lite tv elr film eller nåt sånt och tare lugnt eftersom att vädret ändå suger. Och kolla runt lite vad jag ska ha för kläder med mig till Gothia, saker som ska tvättas och skriva packlista, mycket att göra helt enkelt. Funderar vad jag ska ha med mig att äta på tåget... Kvällsfika skulle det vara, men det lär ju bli godis elr nåt för dom flesta antar jag :$ Aja, nu ska jag göra annat! PZ

Av Emelie - 8 juli 2009 11:35

okej nu kollar vi vad som händer...


  • Torsdag - Sista träningen inför Gothia, jag är ensam hemma typ hela dagen för att alla är i Piteå hos mormor och jag är hemma och krigar med fotbollen och taggar.
  • Fredag - Den enda lediga dagen vi har haft i veckan. Ska springa på stan och köpa grejer till Gothia och sen på Coop och handla grejer till tåget!
  • Lördag - Ska upp rätt tidigt och packa det sista, mamma och pappa far på eftermiddagen med bilen ner till Gbg och jag är ensam hemma med Anna. Linus ska komma hit och vi skulle laga middag och äta och sånt där, för sen kommer jag inte träffa han på ett bra tag! Sen far jag till Bastuträsk på kvällen nån gång och tåget går 22:46.
  • Söndag - Då har vi åkt tåg hela natten och ska byta tåg i Sthlm nån gång på morronen, ska vänta där i 1 timme också tror jag att det var, vi är framme i Gbg sen vid lunch nån gång!
  • Resten av Gothiaveckan, matcher, Lisan, stan och allt det där till den 18/7 kommer vi hem till Skellefteå igen.
  • 18/7-20/7 - Är hemma och har landat från Gothia och ska bara börja packa om inför Kroatien. Vi far härifrån den 20/7 och ska bila ner till Sthlm för att sen ta flyget därifrån till Kroatien och vi stannar där i en vecka på Makarska Rivieran och ska steka sönder, bada, äta god mat och allt det där. Är hemma igen den 28onde tror jag.

Det känns som att jag kommer vara borta en hel månad, ojoj. Helt späckat, men det kommer nog bli kul, TAGGA!

Av Emelie - 8 juli 2009 11:27

Nu har min kropp börjat ge upp känns de som, foten har blivit sämre igen och jag har sjukt ont i knäet, vet inte vad jag ska göra riktigt. 3 dagar kvar tills vi far och jag har sjukt ont, det är fan inte bra. Vi hade nyss träning och det gick anus och fifan vad ont det gjorde! Får se hur det känns imorn, blir det värre så kommer jag inte kunna träna sista träningen innan Gothia.

Idag övade vi frisparkar förbi mur och spelade rätt länge. Och nu kom jag i stort sett nyss in genom dörren. Ska hoppa in i duschen nu sen äta, elr tvärt om för jag är fan sjukt hungrig... Kommer bli jävligt flänn om jag inte har ätit nåt för jag åt ingen frulle innan heller... Jaja, vi får väl se.


Iaf EFTER det där ska jag vara med Linus, fick ett sms att han skulle ut och springa typ nyss så det blir väl lite senare, jag är inte klar på långa vägar heller :] Det blir nog antagligen och vara inne och göra nåt eftersom att vädret suger snopp. Nu ska jag äta, skriver mer sen, PZ!

Av Emelie - 8 juli 2009 00:40

Favorit i repris! Vet inte hur många gånger jag har lagt ut den... :$

Av Emelie - 7 juli 2009 21:37

 


Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa? Oj shit vet inte, kanske, 4?
Vilken svordom använder du mest? Alla tror jag...
Äger du en iPod? Nope

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta bilden
Vilken var den senaste filmen du såg? 13 snart 30
Har några av dina vänner barn? Njassi vettu, skulle inte tro de
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Resor
Har någon någonsin kallat dig lat? Nae faktiskt inte 
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk? MjölkchokladVilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Oj shit, Balder och Kanonen är ju kung!

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Klart folk gör!

Tittade du på tecknat när du var liten? Jaklart
Hur många syskon har du?  1
Äger du några band t-shirts? Onej!
När flög du senast? Hem från Tjejmilen i somras tror jag?

Läser du för skojs skull? Nepp aldrig
Pratar du några andra språk? Engelska, franska

Har du en stationär dator eller en laptop? Stationär :(
Vilka gör du, önskningar eller planer? hela högen
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Men vadå dejt, de existerar inte i min värld
Vad har du med dig in på bion? POPCORN, elr ja man köper ju..
Vem var din favorit lärare? Haha, jadu! Jag vet faktiskt inte
Vad har du för väder? Det regnar...

Har du en blogg? Ja och du läser den

Av Emelie - 7 juli 2009 21:22

 Lite sommarbilder från mobilen

Jag har midnattsbadat med Linus, och det var ISKALLT!

Varit ute på moppeturer med världens bästa Matilda!

Jag har varit på Joypeak, oohyeah

Skolavslutning och Annas student!

Avslutningskvällen med hur mke folk som helst!

Har varit i Myckle/Medle med trevligt folk och grillat osv!

Okej kommer få stryk för bilden, men jag har varit i Boviken

med massa folk och badat och spelat volleyboll :D


Får räcka för stunden, suger verkligen på att lägga in bilder! Men hursomhelst, har varit trött hela kvällen så har sovit(!?!?!?!??) och kollat på Michael Jackson-cermonin i säkert några timmar, helt sjukt sorgligt. Ska lägga mig tidigt ikväll, på allvar. Klarar inte att vara såhär trött imorn, jag kommer stupa på plan! Och sen på dan imorn ska jag vara med Linus tror jag det vart bestämt :] Så det blir jättebra :*


Nu ska jag gå och vara lite social med my family och sen ska jag nog sova om nån timme, good night, sleep tight, don't let the bedbugs bite osv, PZ

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards