ememelie

Alla inlägg under december 2009

Av Emelie - 16 december 2009 22:20

Sitter och ser Paradise Hotel på TV 6 Play, och försöker samtidigt se House of Wax som går på 6an, det går inte riktigt ihop.


Är GRYMT taggad inför morgondagen, speciellt kvällen. Hoppas alla andra är supertaggade också.


Är det förresten någon som har ett bra tips på en bra plattång? LET ME KNOW!


Nu ska jag fortsätta kolla, skriver inte mer ikväll. Sov sött!

Av Emelie - 16 december 2009 17:50

Skulle fixa min mammas hår inför kvällen, vad händer? Mamma hade sagt att plattången inte blev riktigt varm imorse när hon skulle använda den, men jag trodde bara att det var det att hon inte hade satt in kontakten nog mycket. Jag höll på att böja håret och sen börjar något knastra. Så jag kollar på plattången och den gnistra och ge ifrån sig elstötar, inte skönt vill jag lova. Fick ungefär panik och släppte ner den i golvet, hejdå den plattången.


En hjärtattack och några elstötar senare sitter jag och kollar på Scrubs på tv. Och min inköpslista har ökat:

  •  Axelbandslös bh
  • NY(+bra) plattång
Av Emelie - 16 december 2009 15:24

Sista riktiga skoldagen. Det känns bra att säga det. Vi har inte haft så jobbigt idag, och dessutom fick vi sluta ca en halvtimme tidigare. Kom hem för ett tag sen och har bara försökt tina upp efter att ha cyklat hem i -14 grader.


Ikväll så har jag inga speciella planer. Om mamma slutar tidigt nog så ska jag nog försöka fixa så vi far på stan en sväng. Måste fixa en axelbandslös bh!


Och hur kommer min dag se ut imorn?


Börjar skolan 09:30. Innan det ska vi från klassen på Coop och köpa gott att äta medans vi ser film, vilket är ungefär det enda vi ska göra. Vi fick inte veta vilken film det blir idag, för dom var rädda att vi skulle strejka och tycka att det var dåligt, det bådar ju gott om filmvalet.


Efter det har vi lunch och snabb återträff, då lämnar lärarna ut betygen. Undra hur det kommer gå egentligen, har ingen koll.


När det är klart ska jag bege mig in till stan för att fixa lite småsaker inför kvällen, för då är det ju julshowen. Den börjar 18:30, tror jag? Någon gång då. Och räcker till 22:30 och då vet jag inte vad som händer. VAD HÄNDER DÅ SKELLEFTEÅ?


Så ser det ungefär ut, och på fredag ska jag och jobba hos pappa. Ja, så var det med det. Har inte något mer intressant att skriva, så jag uppdaterar när jag har det!

Av Emelie - 16 december 2009 00:09

Antal dagar kvar tills jullov/julshow: 1 dag

Antal dagar kvar tills Anna kommer hem: 6 dagar

Antal dagar kvar tills julafton: 8 dagar

Antal dagar kvar tills nyårs: 15 dagar

Antal dagar kvar tills min födelsedag: 39 dagar


Nu är det inte länge kvar, inte länge kvar till något faktiskt. Nu ska jag sova.

Av Emelie - 15 december 2009 21:53

Har kommit fram till:


1. Skorna blir keepers, jag kan inte släppa taget om dem.

2. Det blir sotade ögon på julshowen.

3. Frisyren blir mittbena med stora lockar i svall.(SKA INTE GLÖMMA ATT 4. KÖPA EN FÖRBANNAT BRA HÅRSPRAY)

5. Måste köpa en svart BH UTAN axelband.

6. Jag tror att det var allt.


Det blir "Bridget Jones-marathon" ikväll för mig, nu går den första på TV, sen ska jag fortsätta se nästa på datorn. Det är klart den bästa feel-good-film som man kan se. Gullig.


Har inte mått överdrivet toppen ikväll. Ont i huvudet och ont i magen. Hoppas att jag inte håller på att bli sjuk, har det inte blivit bättre imorgon så blir det nog kanske att stanna hemma. Men vi får väl se helt enkelt.


Av Emelie - 15 december 2009 20:09

Försöker klura ut vad man ska ha för frisyr till på torsdag... Intressant eller hur? Eller hur jag ska se ut över huvud taget, frisyr, smink, kläder? Det är i övermorn och jag har inte ens bestämt mig för nåt än. Paniken stiger känner jag. Ska prova sota ögonen nu hade jag tänkt, sen se Bridget Jones Dagbok som går på 5an, får inte missas! Uppdaterar senare.

Av Emelie - 15 december 2009 17:03

Vi hade bad på gympan idag, gick till Edda med Signe och Cicci, tog ett tag... Vi hade stafett då vi skulle simma så fort vi kunde och dyka och hämta ringar. Sen hade vi matteprov, vi klarar det här, visst Jeppe? "Den här förpackningen omsluter bollarna bäst." Har även varit och spelat på musikskolan och ätit middag.


Imorgon är vår SISTA riktiga skoldag. På torsdag börjar vi 10 och slutar vid 12 vad jag har förstått? Går inte att klaga. Vi ska bara se film, alltså bara göra något kul med hela klassen innan jullovet. Jag tror att jag ska fara och fixa lite grejer till showen på kvällen efter vi slutar, ska fortsätta kolla på skor.


Här är en scen från Hot Rod som jag och Linus såg i söndags. Det bästa är vid 1:18 och ända till slutet, haha, orkar som inte...

Av Emelie - 14 december 2009 19:17

Kom hem från stallet för ett tag sen, spårat var det där. Ikväll väntar matteplugg, och det är fan inte nice... Imorn är det prov, grupprov till och med! Är med Jesper fick vi veta idag, jag skall icke svika dig. Det blir även bad på Edda, några i klassen ska leda vattengympa tror jag att det var. Blir nog bra det där. Ska börja mitt pluggande nu, skriver senare!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards