ememelie

Alla inlägg under december 2009

Av Emelie - 24 december 2009 18:19

Julklapparna är utdelade, är supernöjd! Tror att alla andra blev nöjda också, pappa med ryssmössan iallafall. Nu har jag ätit julmat och nog för 1 år framåt tror jag. Snart ska jag och Anna ta den årliga julpromenaden med Mio och efter det blir det nog bara umgås med familjen och se någon bra film. Julafton är så grymt härligt! Man blev glad det första man gjorde när man steg upp ur sängen imorse, 11 god jul-sms väntade och sen har bara resten av varit feel-good. Ha en superbra kväll!


Här är ungefär presenterna jag fick, fast inte mobilen, det är min vanliga gamla älskling som jag alltid har med mig, även på bild tydligen...

Av Emelie - 24 december 2009 12:08

Mamma väckte oss för ett tag sen, snart blir det äta gröt och massor med gott till lunch. På julen äter man allvarligt så att det räcker för ett år. Sen ska jag duscha och fixa till mig. Dagen kommer väl se ut som en vanlig Svensson-jul, haha. Näe men Kalle Anka och öppna julklappar. Jag är superglad känner jag, härligt. Ha en superbra jul!

Av Emelie - 24 december 2009 01:27

Det här inlägget kommer nog bara handla om hur underbar Linus är. DU ÄR HELT TOTALT JÄVLA UNDERBAR! Du är det bästa som har hänt mig någonsin och du gör mig alltid glad. Tre ord som betyder så mycket, JAG ÄLSKAR DIG!


Jag for dit vid 6 och då hjälpte jag honom att slå in paket och efter det klädde(säger man så?) jag, Linus och Emma julgranen, riktigt fin blev den! Efter det var det mat, Uppesittarkväll med Bingolotto och spel. Sen skulle jag och Linus byta julklappar, tack för presenterna älskling! Kom hem för ett tag sen och är hur glad och pigg som helst, det är julafton! Nu ligger alla julklappar i vardagsrummet och väntar på att bli öppnade, känns hur bra som helst. Här kommer bilder från kvällen!


Linus ville att jag skulle lägga ut den här bilden, haha även fast du ungefär såg rädd ut :]


Nu säger jag bara God jul!



Av Emelie - 23 december 2009 17:32

Idag har jag knappt varit hemma. Vaknade halv 12, for till stan och åt lunch med familjen och spenderade eftermiddagen på stan med Anna och mamma. Efter det hämtade vi upp mormor på busstationen eftersom att hon kom ner från Piteå idag för att fira jul här. Ska snart iväg till Linus och mysa. Byta julklappar, spel osv, det kommer blir toppen! Ska försöka fota och lägga in bilder sen också, känns som att det är dags för lite nya bilder. Men men, ni får verkligen ha en superbra kväll! Imorgon är det julafton!

Av Emelie - 23 december 2009 00:24

23e December. Kan ni fatta att det är julafton imorn? Tiden har gått så sjukt fort! Det känns som att det var nyss vi hade börjat om skolan och for iväg till fjällen på fjällvandrig. Om en vecka är 2009 slut, det är helt galet. Snart fyller jag 16 år, då är jag mer än halvvägs till 30... Jag får ångest, det låter hemskt. Och det som låter ännu värre... Jag är en fjärdedel till 60. Nej, nu ska det inte pratas om det. Vad händer på nyårs förresten? Jag håller på att småplanera... Det är inte länge kvar nu!


Nu ska jag bara lägga mig i sängen och kolla på en julfilm. Jag MÅSTE få lite julstämning, det känns helt sjukt att jag knappt har någon ALLS trots att det är julafton imorgon. Jaja, sov gott!

Av Emelie - 22 december 2009 21:54

Har köpt "dansbyxor" på Cubus, 149:- blev det. Är dock lite osäker på storlek... Vi får se hur jag gör om jag ska byta. Hur som helst så ska jag se film med mamma och pappa ikväll tror jag. Ska även ta en lång dusch och ja, bara mysa. Har ingen superlust att gå ut i snökaoset igen, har krigat runt ute hela dagen känns det som. Tackade nej till pulkaåkning också, och det måste man vara riktigt less för att göra.


Ha en supermysig kväll!


Av Emelie - 22 december 2009 18:25

Kom just hem från stan. Mina pengar börjar vara slut på allvar nu. Var en sväng på Sense också där det tydligen var 25% på allt, allt smink, alla hårprodukter osv! Så då var det lika bra att köpa något. Blev en hårmousse som kostade 90:- från TreSemmé, ska inviga den idag. Men planer för kvällen? Har inte hunnit planera något och klockan är redan halv 7. Ojsan hoppsan. Vi får se vad som händer. Ska snart äta kött, pommes och sås, sjukt gott.


Imorgon kommer min mormor ner från Piteå och sen ska jag vara med Linus, längtar!

Av Emelie - 22 december 2009 13:34

Såhär såg det ut påväg från flygplatsen imorse, det är fan krig att köra bil nu. Snön nådde upp till bilfönstrerna när den här bilen hade kört ner i diket. Det är inte party-partaj.


Hur som helst så har jag varit ute med Mio och krigat nu i djupsnön. Sen när blev det svårt att ploga? Heja kommunen! Ska kirra mig lite nu, är typ en hälsofara, haha! Sen bär det iväg till stan med Anna och kanske någon fler. Ikväll är jag ungefär planlös. Frågan är hur man ska ta sig runt om man ska någonstans idag? Kriga på cykel känns inte ens som ett alternativ.

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards