ememelie

Alla inlägg under december 2009

Av Emelie - 22 december 2009 11:37

NU ÄR ANNA HEMMA! Sitter och nördar dator bredvid henne och mamma, alla med varsin dator. Vi har fikat och tagit det lugnt. Bilresan till flygplatsen var...intressant. Vi höll knappt på att ta oss ut från gatan. Just vid flygplatsen hade en bil kört av vägen, det var snö upp till taket till bilen. Här bor vi i Norrland.


Idag ska jag på stan, nu efter lunch. Och till lunch blir det tjingtjong-mat. Dvs kinamat, det känns nice. Sen ska jag och Anna till stan förhoppningsvis. Bara jag som har hört att dom har julöppet extra länge? Ja, vi får väl se.


WOHOW MIN SIS ÄR HEMMA!

Av Emelie - 21 december 2009 21:50

Min dag har ungefär bestått av att sova. Har tagit en powernap i typ en timme nu, det behövdes verkligen. Har typ inte haft någon ork att göra nåt idag, och det suger ju. Så nu ska jag fortsätta sova....

Av Emelie - 21 december 2009 19:02

Träningen var döden, riktigt jobbigt. Har ätit och ska duscha. Är grymt trött och har fortfarande grymt ont i huvudet, hoppas det försvinner snart. Blir att lägga sig tidigt idag eftersom att vi ska och hämta Anna på flygplatsen imorgon. Hon tog sig iväg i allafall, även fast hon har tappat bort sitt jävla kort, orka faila! Sen ska jag nog på stan på eftermiddagen eftersom att jag inte var där idag, låg ungefär och snoozade till halv 4, det är inte okej.


Nu orkar jag inte skriva längre, så det får bli senare.

Av Emelie - 21 december 2009 15:34

Hela dagen har spenderats i sängen. Mått allmänt dåligt, varit arg och ledsen. Ingen bra dag helt enkelt. Mitt liv suger.


Jag ska snart byta om och fara på spinning, har sjukt ont i huvudet. Det här har inte varit en toppendag. Orkar inte skriva.

Av Emelie - 21 december 2009 12:20

Min dag har startat på värsta möjliga sätt, det kan jag lova. Vågar knappt stiga upp ur sängen för jag vet inte vad som kommer hända då. Men måste ändå göra det förr eller senare, om 1 timme ska jag fara med mamma och hämta jultårtor på Stigs som vi ska bjuda på till pappas jobb. Sen blir det stan ett tag.


Har inte så mycket mer att skriva just nu egentligen, så ska inte göra det heller.

Av Emelie - 20 december 2009 23:23

Rummet är klart. ÄNTLIGEN! Sitter och zappar mellan slutet på Blood Diamond och Jackass. Jag behöver muntras upp med Jackass känner jag. Såg Coyote innan. Halva min säng är borta nu, det känns riktigt tomt. Det blev bara att vara hemma ikväll, kände inte superpeppen på att fara ut någonstans helt ärligt. Men men.


Imorgon börjar julveckan. Ska på stan vid lunch och kolla runt lite, kanske köpa någon sista julklapp. 5 blir det träning på Campus, spinning för att vara exakt. Sen har jag inte några planer på kvällen, hitta på något?


tisdag kommer Anna hem! Så det blir nog att umgås med henne förhoppningsvis om hon inte ska iväg och göra något, vilket hon säkert ska. Men annars blir det väl ut och göra något.


onsdag kommer min mormor ner från Piteå och hon ska fira jul här. Ska sen vara med Linus och vi ska byta julklappar och ha allmänt mys och åka pulka osv. Längtar, det kommer bli toppen!


Sen på torsdag är det julafton! Det kommer firas som vanligt, här hemma med familjen och mormor. Äta massor med gott, se Kalle Anka och få julklappar. Svenssonjul.


Det var väl det. Nu ska jag dricka O'Boy, HA DET MYSIGT!


Av Emelie - 20 december 2009 20:51

Jag är sämst. Jag har inte kommit igång med att städa rummet än, hur lyckas jag? Bara jag lyckas. Om 9 minuter börjar två bra filmer. Coyote Ugly och Blood Diamond. Har även Public Enemies och Four Christmases på datorn. Hur ska denna söndagskväll gå ihop?



Av Emelie - 20 december 2009 19:26

Just ja, det är ju 4de advent idag! Om 4 dagar är det julafton.


PLANER INFÖR KVÄLLEN!

Mitt rum måste städas

Min säng måste flyttas

Mitt tv-bord måste plockas bort från och rengöras

Mina kläder måste bort från golvet

Min säng måste bäddas

Min söndagkväll måste räddas


Får se om jag sticker ut.

 

 

 

 

 

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards