ememelie

Alla inlägg den 5 juni 2009

Av Emelie - 5 juni 2009 22:32

For iaf till coop en snabbis, köpte tidning, CHIC! Så nu har jag nått att göra iaf, medans jag tycker synd om mig själv för att IT HURTS :( aj min mage, aj mitt huve. Och jag vill verkligen göra nåt, jag vill köra moppe :( Men de känns kallt och jag är inte övertaggad på att göra nåt, förutom att ligga i sängen och mysa och kolla på film. Såg nyss Yes Man, och den var fan köng! Dålig humor, tiden gick fort, och Jim Carrey är kung, de gillar vi. Nu sitter jag ungefär och jublar, Linus har gratis igen, YES :]<3 Jag träffade han senast igårkväll, och jag saknar han HUR MYCKET SOM HELST, REDAN! Jag älskar dig mest av allt, DU ÄR BÄST!(L) Imorn får jag träffa älsklingen igen iaf, det blir nog stan och kolla på demonstrationen och sen vara med varann skulle jag gissa? Ska och spela sax också, hur ska jag hinna allt? :] Ska hinna allt iaf, är det nån som vet när demonstrationen är imorn? Alltså inte den "tysta" som börjar kl 09.00, observera på MORRONEN. Alltså nån som inte är när allt normalt folk ligger och sover och får sin skönhetssömn? Elr nåt, jaja, säg till om ni vet iaf. Nu tänker jag mysa och se film, och smsa med Linus, ni får också gärna smsa, gratis sms 0768088507!

PZ

Av Emelie - 5 juni 2009 19:38

Jag har ONT i HUVET, jag har ONT i magen, och jag är DÖD. Orkar inte leva mer.................................... Jag ska se film och tjillafett, FETTFETT, med mycke fett, chips, lärre osv, GODIS OCKSÅ, jag tänkte dra ut med mope och köpa lite grejer, men jag kommer typ ramla av moppen så daalit som jag mår nu, risken kanske är värd att ta? Ja, vi får väl se om jag överlever till morrondagen. Nu ska jag inte sitta vid datorn mer, får skriva mer sen, HEJDÅ!

 

 


Av Emelie - 5 juni 2009 17:24

 Det finns så SJUUKT mycke snyggt, vad gör man när pengarna inte räcker till? :( Sparar kanske.................

Av Emelie - 5 juni 2009 13:44

Okej, försökte hitta nåt bra på tv, fanns INGETING. Fastnade istället framför Oprah's sexspecial, om par som typ inte har haft sex på ÅR osv, OJOJOJ! Sen orkade jag inte se mer, så jag pratade med Anna lite, och nu har jag pimpat min mobil. Nu ska den torka och sen ska vi in till stan, så de så! Blir säkert nånting som kommer hem i min väska, linne, smink, en ring elr underwear gissar jag, elr en tisha. Måste sluta köpa grejer. Men nu ska jag läsa lite bloggar osv, PZ!

Av Emelie - 5 juni 2009 12:32

Sitter nu HEMMA, observera HEMMA, för jag har SLUTAT! Det stämmer! Jag slutade 10 i 12 idag, vi hade ingen NO och ingen litteratur, efter mitt tjatande, SÅ JÄVLA UNDERBART! Nu har jag ätit hemma, INTE SKOLMATEN! Och nu ska jag bara sooofta och se film, sen kanske på stan? Vet inte, men vi får se. Isf far nog jag och Anna in på moppe och kollar lite, men Bik Bok har nog inte kvar halva på ALLT, ALLT! Så det sug ju, men vi får se, hittar säkert nånting, annars får jag bara gå och dregla över saker istället. Sen ikv? Vet inte vad som händer, får prata med Matilda, Linus osv, och se om vi drar ihop nåt. Nu ska jag inte sitta mer vid mammas dator, ska också meddela att Anna är back in town nu,och hon kom hem med studentklänning, AWESOME! PZ

Av Emelie - 5 juni 2009 10:22

Det blev inte att slita sig från datran ändå. Jag kom just på en sak, det är fredag idag, alltså helg :O Lördag, Söndag, sen är det bara måndag tisdag kvar med vanliga lektioner, onsdag har vi brännbollsturnering, VI SKA KICKA! Jaja, vi kommer vinna iaf. Sen på torsdag ska jag vara ledig! Vi börjar egentligen skolan 11.30, vilket inte är värt ALLS, för man vill ju hellre börja tidigt och sluta tidigt? Men tydligen inte, och min syrra tar studenten så jag måste ta ledigt efter 12 så, inge skola för mig på torsdag. Så jag har bara 2 dagar kvar egentligne, FUNKAR!

Här är jeansen från igår, SÅ SJUKT JÄVLA VÄRT! Sen vart de lite annat också från Bikbok, snälla ge mig TON med pengar NU? Elr inte, för jag skulle shoppa upp dom dirr, så, kanske inte. Men NU måste jag nog börja dra mig till skåpet. Elr nåt, ska dra iaf, PZ

Också skaffat:

Vilja räcker inte va?



Av Emelie - 5 juni 2009 10:08

Var hos Linus igår, vi myste och såg film. Och åt marshmallows med vaniljsås, Linus egna uppfinning ;$ Och sen spillde han vaniljsås över min tröja, BRA ÄLSKLING :*<3 Sen kollaed vi lite på det han skulle plugga till med moppen, sen for jag hem. Det var jättekallt köra hem :(


Nu är jag på skolan, vi har haft städprov på hkn och det gick typ, bra? Vi var i grupp och städade ett helt kök, jag och Tove helt ensamma, duktigt! Sen gick jag till skolkören i 10 min, VÄRT. Och nu har jag hål i 40 min :D Sen har jag språk, lunch, litteratur och NO kvar, inte jobbit. Och efter det så ska jag fara hem, sen göra nåt ett tag, sen duscha. Och ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer :O Typ inget, vi får väl dra ihop nåra och göra nånting :D Nu ska jag göra nåt annat, PZ!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards