ememelie

Alla inlägg den 17 juni 2009

Av Emelie - 17 juni 2009 19:51

Give me a call, I miss you

I miss you babe, I really do!


Av Emelie - 17 juni 2009 19:25

Thea och Stina, 10 ÅR!!!!!!!!!!! Sjöng på Talangjakten, kommer alltid tänka på sommarn 09 när jag hör den :]

Av Emelie - 17 juni 2009 18:56

HEJ HOPP!


Ser att min älskling har skrivit, du har gjort mig stolt :](L) En riktigt fint och trevligt inlägg, TACK ÄLSKLING(L)


Nu är jag iaf hemma som sagt! Har varit på Mobacken, också som sagt. Har haft de tufft att hjälpa till som ledare där, men jag lever serru. Men annars har det varit trevligttrevligt, roliga andra ledare och mke glass, brännboll, volleyboll och allt det där. Så det var värt det, sen fick vi 100 spänn var och biocheck, sen blir de more money! Men nu är jag iaf hemma, trött och sliten krigare. Ska nog byta kläder, fixa till mig lite, sen ska jag vara med min älskling(L) Haha, jag har saknat han hur mke som helst, redan efter första dan :] Men ikväll äntligen får jag träffa han, vi kommer nog ha väldigtväldigt kul, sommarlov är det också! Har inte direkt hunnit tänka på det, men så är det iaf. Nu ska jag kolla runt lite på datorn vad som riktigt har hänt i umgängeskretsen medans jag har varit borta, skriver nog mer sen. PZ!

Av Emelie - 17 juni 2009 12:22

hej :D

eftersom emelie är borta på musikläger i mobacken och har det tufft med att lära en massa småbarn att spela saxofon, så blev jag lovad till att skriva nåt inlägg eller två. har däremot aldrig haft orken till att skriva och på grund av det så har min älsklings blogg stått stilla ett tag.

men nu kommer det efterlängtade inlägget by Carl Linus Lundmark, P15 från skellefteå.


Min dag har än så länge bestått av att ligga i min mjuka fluffiga säng och sova. sitter just nu och väntar på kim ska pallra sig hitåt, får se vad som händer efter det.

och ikväll kommer EMEMELI hem från musiklägret! <3

troligtvis ska jag vara med henne, vetej vad som kommer att hittas på men nåt kul blir det säkert som vanligt.


Eftersom jag har skrivit betydligt mke mer än vad jag hade tänkt, så tänkte jag rymma in ett blondinskämt, och sedan säga adjö :D

Det var en gång en blondin som kom in hos en frisör. Hon hade ett par hörlurar på huvudet. Hon sade till frisören att han absolut inte fick ta av henne hörlurarna. Frisören klippte och klippte och efter en halvtimme hade han klippt allt utom just vid hörlurarna. -Äsh, tänkte frisören, nu måste jag ta av henne hörlurarna. Frisören tog av hörlurarna och blondinen föll död på golvet. Frisören blev förtvivlad och visste inte var han skulle ta vägen. Vad dog hon av? Han tog upp hörlurarna och i dem kunde han höra: Andas in, andas ut, andas in, andas ut....

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards