ememelie

Alla inlägg den 27 juni 2009

Av Emelie - 27 juni 2009 19:27

Ikväll ser det ut att bli jag, Linus, Elias, Richard, Rasmus, Joel, nån Alle, Sofia och Olivia, får väl se om nån fler är där men de är tha plans 4 2night iaf :D Kan skriva mer när jag kommer hem, PZ!

ye

Av Emelie - 27 juni 2009 18:22

hittade en ny skolavslutningsbild, från orapins album :)



Av Emelie - 27 juni 2009 17:19

du är äcklig och ful, dra

Av Emelie - 27 juni 2009 16:51

Jag kan fan itne släppa allt med M.J, kan speciellt inte fatta att de här är samma kille som åkte rullstol sista tiden han levde och gömde sig själv och sina barn bakom masker och levde i stort sett i en dräkt där ingen kände igen honom.

Av Emelie - 27 juni 2009 16:41

14 dagar kvar tills Sunnanå F-94 far till Gothia, SÅ JÄVLA TAGG! :D Första matchen är mot ett tyskt lag, kl 09.00 den... 13onde tror jag? Sen rullar det på med matcher och Liseberg, shopping och allt de där. Vi kommer hem den 18onde, och den 21 far jag till Kroatien och steker, ooohyeah.....

Av Emelie - 27 juni 2009 16:22

det är nog dags att lägga in en låt känner jag, var ett bra tag sen känner jag

får bli rihanna- lemme get that

Av Emelie - 27 juni 2009 16:04

For till Boviken vid 1 idag med mi madre, vi skulle steka och bara tare lugnt :) Sen smsade Sandra och sa att hon och Hanna skulle dit, så dom kom och vi badade och lira volleyboll i ca 34 grader, inte daalit! STEK! Sen efter ett tag kom Olivia och hennes kompis också, och då gick vi ut och spelade volleyboll i vattnet. Sen gick jag upp och stekte ett tag, sen for vi hem! Så eftermiddagen har spenderats med dom här partypinglorna!

Nu har jag iaf duschat, så sjukt skönt med en kall dusch, har aldrig varit bättre kna jag lova! Nu sitter jag och äter en glass, och om en och en halv timme kanske ska vi äta middag, nåt gott kött och sås och hela köret, LOVLEY! Och lite brun har man då blivit idag, stekt vid havet hela eftermiddan ger ju resultat utan tvekan, så vill ni bli bruna säger jag bara: FAR TILL HAVET, dra med en volleyboll och kung sällskap så äre ju underbart :) Men nu ska jag fixa till lite på rummet och sitta ute ett tag, och ikv ska jag vara med Linus, blir nog hur bra som helst :* Men nu blire att göra annat, PZ!

Av Emelie - 27 juni 2009 12:06

 

Tidigt i morse, svensk tid, flyttades Michael Jacksons kropp.

Men var den nu är vill Jacksons familj hålla hemligt.

Enligt CNN hämtade en bil upp popikonens kropp strax efter nio i går kväll lokal tid från rättsläkarmyndigheten i Los Angeles där den undersökts.

På familjen Jacksons begäran kördes den sedan vidare till ett bårhus på hemlig plats där den kommer att ligga tills begravningen ska hållas. En begravning, som enligt familjen, kan komma att bli offentlig.

– Vi ber er att respektera familjens önskan. De sörjer alla på olika sätt, säger Ed Winters på rättsläkarmyndigheten i Los Angeles.


Läkaren förhörs

Samtidigt rapporterar Sky News att Michael Jacksons läkare, Conrad Robert Murray, som var med popstjärnan när han dog, just nu förhörs av polis i Los Angeles. Mindre än en timme innan popstjärnan föll i koma uppges läkaren enligt sajten TMZ ha injicerat honom med Demerol

Murray, som bodde hemma hos Michael Jackson, tros kunna sitta inne på viktiga svar om vad som hände popstjärnan. Obduktionen gav inte klara svar på varför Jackson dog så plötsligt och enligt rättsläkarna kan det slutliga resultaten från obduktionen vara färdigt först om fyra till sex veckor.


Barnen tas om hand

Enligt Sky News ska Murray hittills ha varit samarbetsvillig då polisen förhört honom.

Michael Jacksons tre barn, Prince Michael, 12 år, Paris,11 och Prince Michael II, 7 år tas just nu hand om av farmodern Katherine Jackson, enligt AFP.


Känns ganska sjukt att han bara är borta? Han var ju inte den största idolen liksom, men allt han har gjort, Jackson 5, MOONWALK FÖR FAN! Han är ju en legend, men i slutet var han ju bara spårad tycker jag, iaf av det man har hört av media. Men det är sjukt iaf, alltihop. Rest in peace M.J


Men frågan är ju, vad hände? :S


Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards