ememelie

Alla inlägg under februari 2010

Av Emelie - 20 februari 2010 19:31

Ikväll har jag varit på Coop en sväng med mamma, har även sett film och nu ligger jag och ser super-g. Snart ska Anja åka, tagga! Det är cirkus 3 st som har ramlat hittills, spännande. Funderar om jag ska se Melodifestivalen eller fortsätta se OS. Vi får se, jag HATAR Melodifestivalen, men det känns ändå lite tradition.


Imorgonkväll så har vi återträff med laget, eller ska man säga gamla laget? Finns ens laget längre? Det är väl det vi ska ta reda på imorgon. Det blir pizza och säkert massor av prat. Hoppas bara att det kommer dit folk nu så allt löser sig. Man saknar ju fotbollen så sjukt mycket!

  

Av Emelie - 20 februari 2010 15:37

Linus kom hit igår vid halv 9, hade en superkväll! Vi tog det lugnt, pratade och åt tårta. Han sov över här också, hur mysigt som helst! Sen steg jag upp 8 och delade ut bröd, i 30-grader. Sen blev det tillbaks till sängen och krypa ner bredvid Linus igen! Sen somnade vi om och steg upp före 10 någon gång, åt frukost, sen cyklade han hem för att han hade samling till match! Har haft en jättebra kväll, du är det bästa i mitt liv!


Idag har det varit en riktig sängliggardag, inte okej. Ska strax ta mig upp och duscha sen äta middag. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, har inte ens orkat planera något, så det får helt enkelt bli som det blir, känns rätt skönt. Ha en bra lördag!

Av Emelie - 19 februari 2010 19:13

Jag är verkligen inte den första som lägger ut den, men den förtjänar en plats på varje blogg. Vi kan nu iallafall konstatera att Enrique Iglesias sjunger som en jävla kratta, inte okej på något sätt. Jämför bara han med alla dom andra, eller nej, det går inte ens jämföra.

Nu har jag ätit supergod middag! Är galet mätt, och nu ska jag fixa håret och sminka mig. Sen ikväll ska jag vara med Linus, han ska komma hit. Vet inte vad vi ska göra än, men det får vi se senare. Ha en superbra kväll!

Av Emelie - 18 februari 2010 21:24

HEJSAN, för första gången idag. Har varit hemma sammalagt 20 min sen imorse fram till nu, jag är trött kan jag lova. Hade först skola till 15.45, sen for jag till musikskolan direkt, och sen hem i 10 min, byta om, och fara till träning, där jag har tränat i 2 timmar. Som sagt, jag är trött.


Nu planerar jag att först och främst ÄTA något, eftersom att jag inte har ätit något sen 11 idag, för att jag inte hunnit, friskt. Sedan hoppa in i duschen och göra mig klar för sängen. Imorgon är det fredag. Fredagsmys. Dagen börjar med HK och annars är den dryg, ska vara med Linus på kvällen om jag förstod det rätt, LÄNGTAR! Ha en bra kväll!

  

Av Emelie - 17 februari 2010 22:29

Nu är jag helt slut i huvet. Har pluggat franska alldeles för länge nu, men vad gör man inte för bra betyg i 9an? Är jättetrött nu och kommer snart somna med ansiktet på tangentbordet.


Idag hade vi gympa med tjejerna från 9E, och killarna från våran klass och deras krigade ute på isen med skriller. Inne med tjejerna körde vi en fotbollsvariant som var superkul, och sen handboll. Det var nice. Efter lektionen var slut blev det snöbad, kallt som faen var det, men kalaskul. Resten av skoldagen är bara... inte intressant.


Nu sitter jag här, helt död framför datorn och ska strax gå och göra mig klar för sängen, vilket känns obeskrivligt frestande. Imorgon så är det en LÅNG skoldag, sen musikskolan och efter det skivstång och aerobics, tagga livet. Blir trött av att bara tänka på det. God natt.

  

Av Emelie - 17 februari 2010 17:37

Snart kommer pappa hem med skrov, gillar inte ens hamburgare, men klaga kan man ju ändå inte.


Skolan var dryg idag, ingen nyhet, sen cyklade jag hem och det var kallt som skit. Har bara legat och degat resten av dagen. Ikväll så blir det nog vänner. Ha en bra kväll!

Av Emelie - 16 februari 2010 19:56

JAG ÄR |------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| SÅ FÖRBANNAD, ni fattar. MITT INTERNET HAR INTE FUNKAT PÅ HELA DAGEN OCH FUNKAR FORTFARANDE DET? HAR MIN ÄLSKADE DATOR SVIKIT MIG!? Åh... Hade ju planerat att 500 days of Summer skulle ha laddat klart så jag kan se den, men nu funkar ju inte internet, så det händer ju inte ens i mina drömmar...


Idag har jag haft skola som vanligt, efter det spelning med Ingrid, sen hem. Ikväll har jag tränat aerobics, det var ett tag sen jag tränade just det, men det gick bra i allafall. Nu ska jag göra mig en smaaaskig macka, sen se 2 ½ men tills jag dör. Vilket inte kommer ta länge, eftersom jag är redo att DÖ för att mitt internet inte funkar. Tänk att man kan vara så besatt av något? Ja, det kan man i allafall.


Imorgon är det onsdag. Vi ska se film första lektionen, sen har vi idrott efter lunch, och den lektionen ska vi ha tillsammans med tjejerna från 9E, och killarna från vår klass och deras ska åka skriller, medans vi ska lira handboll inne. Blir nog nice. Sen är det ju min lediga dag! Så jag kan göra vad jag vill på kvällen, uppskattas. Nu ska jag hur som helst duscha och sen blir det mys framför tvn, eller datorn. Inte för att jag är så sugen på att ens vara i samma jävla RUM som den skrutthögen... Okej, den är rätt ny, men åh...

Av Emelie - 14 februari 2010 23:46

For till Linus strax före 5. Vi pratade och myste, kände Alla   -dagstämnigen liksom! Jag gav han min present, hoppas du gillade den :] Efter ett tag kom Kostas och Ida till Linus, sedan vandrade vi iväg mot stan,  jag och Ida hade inte fått veta vad vi skulle göra, så det var spännande! Sen kom vi fram till bion där pojkarna bjöd oss på popcorn och bio, tack älskling:*Och vi såg Farsan, som var helt jävla klockren! Sen for vi till Hemmakväll där Ida for efter ett tag, där köptes det lite smått och gott.


Efter det for Kostas hem, och jag och Linus for hem till han. Vi såg jättelite tv, sen fortsatte vi prata och mysa. Någon gång vid 11 skulle jag gå hem, och Linus följde mig. Vi bestämde att vi skulle skiljas åt på mitten av bron, så det blev massor med pussandes och kramandes där, och sen såg vi vem som kom hem fortast, och det gjorde Linus. Oväntat :] Så nu är jag hemma och har krupit ner under täcket, började frysa så grymt mycket! Linus, kom och sov här, jag vill inte sova ensam!

Hoppas att alla har haft en lika  bra Alla hjärtans dag som jag har!


Imorn är det skola igen, upp om 7 timmar, lycka till med det. God natt!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards