ememelie

Alla inlägg under februari 2010

Av Emelie - 6 februari 2010 23:19

Annu mer uppdatering fran London-town. Har varit ute fran 10 idag, mina fotter ar DODA. Det ar komplicerat att shoppa har, det finns FOR mycket. Har sprungit runt som en galning idag och har anda bara hunnit Oxford Street. Har kopt for 12 pund, 12 PUND!? Na, nu javlar. Ska inte vara snal nu. Har mycket pengar kvar, och nu galler det bara att hitta tiden ocksa...


Pa eftermiddagen idag var vi och sag Michael Jackson-musikalen, HELT GRYM! Over 2 timmar lang var den, men sa javla vart det! Efter det for vi och at pa Nando's, min favoritresturang sen forra gangen vi var har.


Imorn ska vi till Brick Lane, shoppa shoppa! Det ar marknad dar, och Anna sager att det ar jattebra, sa jag hoppas pa det. Sen har jag ingen aning om vad som hander resten av dagen, mor min ville ga nagon "walk", men vi far se hur det blir med det. Pa mandag ska vi se Avatar pa Imax, och det kommer bli GRYMT.


Nu ska jag se film med Anna eller nagot tror jag, ha en bra kvall!

Av Emelie - 5 februari 2010 23:07

Okej besokarna sjunker som jag vet inte vad nar man inte ar aktiv.


Forsta uppdateringen fran London! Vi kom ju hit igar, gick runt och kollade lite. Kakade middag pa Giraffe, grymt kul resturang. Sen drog jag och Anna pa Hawley's daer Amy Winehouse brukar hanga, fick inte se henne... Men vem vet, kanske jag ser henne nagon annan dag. Det var nice iaf, massa roligt folk, knarkade gubbar och fyllefolk som hangde i Camden. Vi svangde aven forbi Annas rum och hamtade grejer.


Idag sa har vi varit pa BBC, och kollat dar man spelar i TV-serier, sjukt kul! Skulle typ gora vad som helst for att fa sitta och kolla pa en talk-show, ljuvligt. Efter det for vi och at lunch pa en pub i Notting Hill, helt GALET fint, ska lagga in bild pa den nar jag kommer hem! Sen har vi mest gatt runt, och vid 6 drack vi afternoon-tea pa Liberty, och at MASSOR med bakelser och scones. Jag kommer vara matt i 3 dagar. Och efter det har vi gatt runt och kollat lite i affarer. Kopte en body-chain fran H&M i silver, supersnygg. Sa jag kan ju beratta bara tvart vad jag har kopt mer. 


En beige tjocktroja, svart halsduk, solglasogon och body-chain. Men imorn da JAVLAR! Ska ut pa egen hand och shoppa pa Londons gator, vi bor bara en bit fran Oxford Street, vilket ar en STOR shoppinggata. Jag kommer ungefar ga vilse, men det ska nog losa sig. Dom har Uggs pa Primark for 50 spann, vaskor for 30 och skor for 20 upp till 200 kr ungefar, OCH SNYGGA! Sa ni som ar taggade pa Uggs skulle ha hort av mig innan jag for sa hade jag kunnat kopa en laddning till er ;) Dom har till och med leopardmonstrade Uggs, det ar SICK.


Nu har Anna farit ivag och jobbat natt, till kl 4. Kul. Imorgon ska jag upp halv 8 och jogga i Hyde Park. Det ar sa GRYMT MYCKET man ska hinna med har.


Ska lasa lite bloggar och se vad som hander i Skelleftea, sen ska jag springa upp till hotellrummet igen och kolla pa filmkanaler. Hoppas alla har det bra dar hemma!

Av Emelie - 3 februari 2010 23:15

Kvällen har spenderats med älskling! Vi har myst massa, pratat, sett tv, ätit glass och duschat. MYS! Kommer sakna han som bara den. Blir alltid på toppenhumör när jag är med Linus, så det kommer bli en bra början på den här resan!


Imorgon kommer taxin och hämtar oss 05.40 Alltså ska jag stiga upp 04:45. Är det ens värt att gå och lägga sig? Det är ju frågan. Sen flyger vi till Stockholm, och därefter vidare mot London och Heathrow. Om det nu inte blir nåt terrorhot eller något sådant, heerregud.


Ska försöka uppdatera medans jag är där borta, snylta lite på Annas dator, kanske lägga upp några bilder. Annars kommer bildbomb när jag kommer hem, och det är ju nice. Kamerabatteriet är på laddning och kameran är rensad, Canon EOS 450 åker såklart med på resan.


Vet inte om det här är sista inlägget jag skriver innan jag far, men tvekar på att jag kommer att orka skriva imorgon vid 5 på morgonen. Så alla får ha det toppenbra!


Bild på när jag dog nyss, jag är trött som ett AS.



Jag och Linus ikväll, PUSS  

  

Av Emelie - 2 februari 2010 22:29

Rummet är städat, väskan är NÄSTAN packad, det är Paradise Hotel-final. Nu känns allt bra. Jag är inte sönderstressad längre och jag gillare.


Imorgon ska jag vara på Atorp halv 9. Ska vara där hela dagen och spela, slutar vid 2 och då ska jag hem och packa ännu mer, antar jag. Sen på kvällen ska jag vara med Linus, kommer sakna han supermycket när jag far bort! Så det kommer bli jättebra och mysigt imorgon.


Sen på torsdagmorgon far jag iväg! Kommer hem nästa tisdag, så det blir typ en "lång-weekend" ungefär. Sen väntar nationella när jag kommer hem, men det ska vi inte prata om.


Nu blir det att se klart den spännande PH-finalen, göra mig klar för sängen, sen blir det att sova för mig. Sov gott!


Du gör mig lyckligast i världen. Kan inte beskriva med ord hur jag känner. Jag älskar dig!

  

Av Emelie - 2 februari 2010 17:15

DAGENS:
Plus: Ingen mer skola på en vecka!
Minus: Jag är jättestressad
Låt:  Har inte ens hunnit lyssna på något, får återkomma
Önskan: Att det var sommar
Saknad: Anna
Händelse: Matteprov antar jag
Ser framemot: London!?
Kläder : Leggins, linne, tjocktröja
Frisyr: Uppsatt i en knoffs
Planer: Städa och packa stora väskan
Humör : Lite glad, lite sur, lite allt av varje


Nu har jag satt igång med packningen! Det är en konst att packa, och rymma allt... Även fast jag har en STOR resväska. Mitt rum måste också städas, som jag inte har gjort klart ÄN. Jag känner stressen.


Skriver när jag är klar.

Av Emelie - 1 februari 2010 19:47

JAG HINNER INTE MED MITT LIV, ÅH! Hade tänkt hinna plugga matte, städa, duscha och äta ikväll. Nu har jag duschat och ätit. Mamma lär tvinga mig att sitta med matten i minst en timme, sen kommer det ta tills imorgon att städa. Typ. Jag känner mig så grymt stressad, så jag antar att skriva ett inlägg är lite... Avstressande, ungefär. Ska ta tag i mitt liv nu.

Av Emelie - 1 februari 2010 18:45

Kommentar till no one but you
Matteprovet är på fredag* :)

av erika Idag
JA, JAG VET ATT MATTEPROVET ÄR PÅ FREDAG, FÖR ER. Jag far som sagt till LONDON på torsdag, så om man tänker logiskt då, så är jag inte här då. ALLTSÅ gör jag matteprovet IMORGON. Så NEJ, mitt matte prov är IMORN***. Det är fult att vara översminkad.
Kom just hem, nu ska jag äta och städa rummet, ha en bra kväll.
Av Emelie - 1 februari 2010 16:07

Vi fick sluta 40 min tidigare idag, NICE!


Hur som helst så ska jag byta om nu, vid halv kommer Saras och hämtar upp mig. Sen bär det av till SRK, taggat! Hoppas att vi inte är så många där idag.


Senare ikväll, vad händer då? Jo, ska plugga till matteprovet som är IMORGON, hjälp. Sen städa rummet, jag ser inte mitt golv, eller min säng ungefär. Så ni kan ju förstå hur det ser ut. Och samtidigt som jag städar så ska jag plocka ut och välja det jag ska ha med mig till London. Brukar ju alltid bli för mycket, men hur som helst. Ska se om det är något jag ska ha tvättat eller så. Så det är ungefär det. Imorgon är sista skoldagen för mig i veckan, känns helt obeskrivligt bra.


Nu måste jag skynda mig och göra mig klar, skriver ikväll!


En bild som inte alls har något med inlägget att göra.

  

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards