ememelie

Alla inlägg under februari 2010

Av Emelie - 14 februari 2010 15:48

Kom just hem från stan, köpte en tröja. Fick choklad av mamma som alla hjärtans dag-present, sött. Nu ska jag duscha och göra mig klar, sen förhoppningsvis ta mig iväg till Linus mellan 4 och fem, sen ska vi göra nåt med Kostas och Ida om jag har förstått det rätt? Blir nog super. Ha en bra kväll!

Av Emelie - 14 februari 2010 13:43

Jag saknar min syster

  

Av Emelie - 14 februari 2010 12:13

JAG ÄLSKAR DIG!


Mamma väckte mig för en halvtimme sen ungefär, sov och hade världens grymmaste dröm! Och då väcker hon mig såklart. Men hur som helst, ska strax äta lunch, eller frunch kanske man kallar det när man inte har ätit frukost? Sen ska jag duscha och fixa klart mitt projekt som ska vara till idag. Vad är dagens planer? Jag ska till stan med Linus, det är det enda jag har fått veta av honom:$ Så det blir nog jättespännande det här.


Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen, vilket känns helt omöjligt. Ha en superbra dag iallafall! Make some lovin'!

Av Emelie - 14 februari 2010 00:33

Hade skrivit ett inlägg innan jag for men glömde att spara det, värt...


Kom just hem från Kim iallafall. Där var det massor med folk, ingen nämnd ingen glömd säger vi. Vi såg iallafall film och bara tog det lugnt, trevligt trevligt. Men har varit jättetrött idag, steg upp 7 idag så ni kan ju förstå varför. Så om jag inte varit social eller något ikväll kan det bero på mitt huvud som är DÖTT och vil sova.


Idag är det Alla hjärtans dag. Jag har inte fått veta av Linus vad vi ska göra imorgon? Något är planerat men vet inte vad, spännande! Längtar tills imorgon.


Nu blir det att tvätta bort sminket, sätta upp håret i en knoffs, sen lägga sig i sängen och se film. Kommer somna efter dom 5 första minuterna ändå, men aja. Åh, känner verkligen ingen blogglust ikväll.. Sov gott!

Av Emelie - 13 februari 2010 17:38

Kommentar till it's a lovestory
bilder på de du köpt å london ? :D

 

Det finns bilder längre ner! Har inte fotat alla smycken, glasögon, skärp osv, men kläder finns där nere!


Nu har jag stått framför garderoben i 25 minuter, provat minst 5 olika outfits och jag dör, inget duger idag. Blir väl något svart med smycken, men näe, åh...


Nu ska jag börja pyssla med hemligt projekt tills imorgon, spännande... ;)

Av Emelie - 13 februari 2010 16:54

Ja, igår var jag med Rebecka och vi for till ett lan, där det var massa osociala pojkar, fast man hade ju inte väntat sig något annat... Men trevligt var det i allafall.


Idag har jag varit på stan med Yaoska, riktigt kul att träffa henne och prata med henne! Det var länge sen sist, så det var toppen. Vi har kikat runt på kläder, kollat på Alla hjärtans dag-grejer och bara pratat, toppen var det! Nu åt jag nyss och jag ska strax duscha och bestämma vad jag ska ha på mig ikväll, något som kommer ta 32 år. Sen ikväll ser det ut att bli något slags Alla hjärtans dag-firande? Eller jag vet inte, bara umgås iallafall med folk. Kommer bli jättetrevligt. Nu har mamma bakat chokladkaka som hon ska bjuda på, tackar inte nej!



Av Emelie - 13 februari 2010 09:08

Är vaken nu. NU. 10 över 9 på en lördag. Jag är tragisk.


Här kommer lite mer Londonbilder, så ja. Det kommer ännu mer sen. Idag ska jag på stan en sväng, sen ikväll ser det ut att bli att vara med folk, blir superduper.


Fika på Brittish Museum

  Brick Lane, second hand

Afternoon tea på Liberty's  

  På Heathrow, där det landar ett plan varje minut   Camden Market, grymt!   Kvällspromenad vid floden  

Av Emelie - 12 februari 2010 14:31

Sitter och har tråkigt på so:n, vi jobbar om konflikten i Nepal, slutar om 40 minuter typ, pappa ska hämta mig.


Ikväll ska jag vara med Rebecka, vet inte vad vi ska göra, men det bestämmer nog vi senare. Kommer bli toppen!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards