ememelie

Alla inlägg under mars 2010

Av Emelie - 15 mars 2010 21:29

Imorgon är det Nationella proven i engelska, bara jag som är nervös? Hoppas att det går bra. Hela förmiddagen kommer nog gå åt till provet, så inga vanliga lektioner då. Vi missar musiken, vilket suger.


Idag så var det skola som vanligt, första skoldagen efter lovet och det känns nog likadant för alla, förjävligt. Fick skjuts hem från skolan, for till stallet och det var tydligen ingen ridning. Så fick åka hem direkt, och Sandra och Elin åkte med oss till stan. Sen jag kom hem har jag bara hunnit sitta vid datorn och städa. Alla, förutom några, undrar säkert varför jag håller på att skriva att jag ska städa hela tiden, men tro mig, det finns faktiskt en anledning! Inget frivilligt alltså. Ska berätta senare.


Nu väntar snart sängen, måste ju ladda inför nationella. Har suttit i nästan 2 timmar ikv och pluggat engelska, bara allmänt. Gamla prov och texter. Nu är jag LESS och ska parkera mig framför en film. Godnatt!  


Av Emelie - 14 mars 2010 22:33

Nu har jag sett filmen, för andra gången. Fortfarande lika bra! Ska tvätta bort sminket och göra mig klar för sängen, imorgon börjar ju helvetet om. 95 dagar kvar till sommarlov, hoppas det går fort. Men i veckan så blir det vanlig skola, och till helgen så blir det Umeå med min älskling, längtar! Hur som helst, hade inte tänkta tt det här skulle bli något långt inlägg, så det får räcka. Godnatt!

Av Emelie - 14 mars 2010 20:20

   

Nyårs2009, jag älskar dig!

 

Nu ska jag strax sätta mig och se Law Abiding Citizen med mina päron, dom har inte sett den och jag har ungefär TVINGAT dem att se den, så nu blir det av. Fan vilken bra film det är alltså, se den!

Är rätt trött efter dagen, har städat och sorterat i garaget, helt galet vad mycket saker man har, nostalgi. Och imorgon börjar skolan om, såg att Rebecka hade skrivit att det var 14 skoldagar kvar till påsklovet, då funkar det ju ändå. Lär bli ett trevligt lov det med! Nej men nu ska jag ta mig iväg till soffan, ha en skön kväll!

  

Av Emelie - 14 mars 2010 17:12

Keep on Walking - Salem al Fakir

Han borde ha vunnit, helt klart.


Här är lite bilder från igår när jag var hos Rebecka. Nu ska jag strax äta, sen ska jag städa rummet och efter det kanske fara ut och springa. Kom på att vi har Beep-test i veckan, ooops...

    

Av Emelie - 14 mars 2010 14:58

Har städat garaget i 2 timmar, inte okej på något sätt. Nu blev det fikapaus och nu ska vi fortsätta. Ikväll har jag inga planer, men det är skönt det med. Ska lägga in bilder från igår sen också, om jag kommer ihåg det. Ha de!

Av Emelie - 14 mars 2010 00:14

Kom hem från Rebecka ganska nyss, har varit med henne och Antonia ikväll! Supetrevligt, det blev Melodifestivalen och New Moon.


Nu har jag landat framför datorn, sitter och ser Scrubs som vanligt, gillas. Imorgon ska hela huset städas, hallelujah, godnatt.

      

Av Emelie - 13 mars 2010 16:50

  


Seriös bild. Ja. Idag har jag varit på Solbacken, vi har köpt massa städgrejer och sånt, imorgon ska vi städa igenom hela huset. Annars har jag inte gjort så mycket mer, bara tagit det lugnt. Nu snöar det ORDENTLIGT, vad hände med solen? Vädret var ju galet bra idag.


Jag ska snart äta mat, mamma håller på och lagar nu. Sen ikväll ska jag nog vara med Rebecka och Antonia verkar det som, blir nog superbra det där. Nu ska jag äta!


Av Emelie - 13 mars 2010 01:34

Hade inga planer för ikväll, men då frågade Ida om jag ville dra och vara med henne, Linus, Agge och Erik. Hade ju inget bättre för mig så jag for dit vid 10, vi gick till Hemmakväll, sen såg vi Upp. Cyklade just hem och det var ISKALLT. Sängen lockar otroligt mycket. Säger godnatt nu!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards