ememelie

Alla inlägg under mars 2010

Av Emelie - 6 mars 2010 18:46

 Monki

 

Sitter och gör, ingenting. Har förbannat tråkigt, men man måste väl ha det också ibland. Ska försöka ladda hem någon film som får förgylla min lördagskväll. Nu är det sportlov, och det känns underbart. Har planer för lovet, men ingen aning om exakt när mina planer ska bli av. Men det kommer bli ett jättebra lov, hoppas jag i allafall. Har tjänat pengar idag på att skotta, lätt värt. Är shoppingsugen naaanting! Men det får välbli någon dag här framåt.


Nu ska jag fortsätta mitt tv-tittande, hoppas alla får en... mer händelserik lördagskväll än mig!

Av Emelie - 6 mars 2010 12:41

Har verkligen inte hunnit skriva på länge känns det som. Vi kan ju börja med 1års-dagen! Linus kom hit på kvällen, han hade en ros med sig! Så otroligt fint, du är underbar älskling! Vi myste ett tag, sen åt vi tårta och gick och badade bubbelbadkar, efter det blev det prat och mys och ja, det var verkligen en kung kväll. Är helt galen i dig, jag älskar dig mer än allt annat!


Igår så var det skola, sen var jag på Make up Store-kurs, den som jag fick av Linus! Det blev en lila/svart sotning, HUR SNYGGT SOM HELST! Det var verkligen grymt att bli omhändertagen sådär, verkligen toppen! Köpte ju smink för kostnaden och det blev puder, conceler och pensel till. Jättenöjd! Sen for jag hem och åt, och efter det bar det av till Night Flight, ja, där var ju alla ungefär. Supertrevligt var det iallafall! Sen vid 1 så for jag och Linus hem till mig och sov här. MYSIGT! Vi vaknade ungefär halv 12, sen for han för ett tag sen. Han hade match och skulle på stan innan så!


Bilder på sminket och kvällen kommer senare under dagen.


Idag är min plan att tjäna pengar. Ska skotta baksidan på huset, uppe på altanen där det har blivit nerskottat massor med snö från taket. Lär ju ta hela dagen, haha. Ikväll så vet jag inte vad som händer, vi får se helt enkelt.


Nu ska jag skynda att göra mig klar!

Av Emelie - 4 mars 2010 18:16

1 år idag med Linus! Mitt humör har varit på topp hela dagen, vilken härlig känsla. Kom hem från musikskolan för ett tag sen, nu är Linus på träning, sen ska han komma hit! Vi ska nog bada och bara mysa, blir jättebra. Vi ska fira 1-årsdagen mer i helgen eller lovet genom att fara till Umeå och sova på hotell där en natt, det är vad vi har tänkt i allafall. Men firas ska den hur som helst! Det är svårt att komma på något bra att göra som man kan göra en dag då det är skola dagen efter, men det här kommer bli toppen! Ska göra mig klar nu och fixa till på rummet, ja lite sånt. Ha en superbra kväll, det har jag verkligen tänkt ha!

  

Jag har träffat många underbara människor i mitt liv, men du, du är den mest underbara, fina och perfekta människan i hela världen. Tänk att någon kan göra en så glad, varje dag, och varje sekund av dagen.  Bara jag har dig, så har jag allt jag behöver.


Du finns alltid här för mig, vad det än är, så ställer du alltid upp.  När en dag känns helt skit, så behöver jag bara höra ditt namn, då känns allt bra igen. ”Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig”, det är det nog många som har sagt, och menat det mer eller mindre.  Men jag vet på allvar inte vad jag skulle göra utan dig Linus, du är det absolut bästa i mitt liv.


Nu har det gått 1 år, ett år tillsammans! Jag vill att det ska vara vi, alltid. Du gör mig lyckligast i världen! Jag älskar dig så otroligt mycket, mer än allt, och över allt annat. Du är min värld.

       

         

        

Av Emelie - 3 mars 2010 22:13

  

Är på toppenhumör idag. Eller ja, ganska i allafall. Skolan idag rullade på som vanligt, for hem och duschade, gjorde mig klar för att sen fara på isshowen. Och isshowen gick bra, alla var superduktiga och det var helt okej. Sen kom Rebecka och Anna dit på slutet, så pratade med dom ett tag, och sen for jag hem. Nu sitter jag och ser The Bourn Supremacy och är jättetrött. Ska göra bort att ta bort sminket, sen ska jag krypa ner i sängen och sova, så småning om.


GISSA VILKEN DAG DET ÄR IMORGON!? :] :

Av Emelie - 2 mars 2010 21:01

HELVETES JÄVLA, ÅH... Fick inte fara iväg ikväll till Linus för mamma pga bakningen... Är så jävla sur just nu, så jag vet inte vad jag ska göra. Nu väntar jag på att helvetes jävla bakningen ska vara klar. Ser på Desperate Housewives medans det gräddar klar i min ilska. ÅH!

Av Emelie - 2 mars 2010 19:47

Mycket bra på tv ikväll märkte jag nyss, tyvärr måste min kväll spenderas i köket och baka muffins... Känns verkligen skit. Vill vara med Linus också, men jag vet inte om jag kommer hinna... Åh, orkar inte baka...

      

Av Emelie - 2 mars 2010 18:15

Kom hem från Kåbdalis för bara ett litet tag sen. Har åkt hela dagen ungefär, fick rejält ont i benen där på slutet, kanske för att det här var första gången jag åkte i år. Trevlig sällskap var det då iallafall. Åkte med blåa lagets buss dit, sen med gröna tillbaks. Inte för att det var så mycket folk däriifrån, men hur som helst. Skönt att komma hem.


Måste strax baka, ska ha med imorgon till iskvällen. Kom dit och kolla! kl 18.00 eller något, på skolan. Blir super, eller något. Iskväll som sagt.


Annars vet jag inte vad jag ska göra ikväll, får helt enkelt se.

Av Emelie - 1 mars 2010 22:45

Vad finns alltid i din handväska? - Plånbok, mobil, lypsyl, parfym, hårsnoddar/hårnålar, nycklar. Och massor med annan skit.

Vad är det viktigaste i ditt rum? - Min säng, garderob och datorn såklart.

Vad finns just nu till vänster om dig? - Andra halvan av min säng

Vad önskar du fanns i din hand i just denna sekund? - Haha, ehm... En fet bunt med pengar kanske?

Vars ligger ditt drömresemål? - N.Y, Nya Zeeland, Australien, om man får välja många?

Absoluta favoritklädesplagget? - Allt som är svart, ungefär. Min garderob består ungefär helt av svarta kläder. Men om jag måste välja så är det nog en vanlig snygg svart tröja som jag har med kedjor på axeln.

Det värsta klädesplagget du kan komma på?- Åh, måste nog vara antingen ni vet sånna där sneakers typ, med kilklack? Riktigt illa. Nåt annat som jag verkligen inte klarar av, fast det är kanske inte ett klädesplagg, men när någon har tights, sedan en tröja som inte räcker ner nog långt för att täcka röven, TACKY!

Vad ser du fram emot? - Torsdag, min och Linus 1-årsdag! Sen Night Flight på fredag och efter det är det sportlov. Blir både Umeå och Piteå! Längtar som ett as!

Hur tror du sommaren kommer att bli? - Totalt jävla kung. Det här ska bli den bästa sommaren någonsin. Sommaren har aldrig varit så efterlängtad och kommer aldrig vara så välkommen som den är i år, grymt var skönt med sommar!

Om du skulle göra en tatuering, vars och vad? - Något bakom örat och ner mot nacken tror jag, små stjärnor eller en not.

Om du fick välja att få veta allt som kommer hända i ditt liv, skulle du tacka ja till erbjudandet? - Jag skulle inte vilja veta exakt allt, vissa saker kanske, men inte allt.


Hittade en lite mer udda frågelista, mycket roligare. Nu sitter jag och ser någon film på tv, skulle nog gissa på att det är någon Bond-film, har inte orkat bry mig. Ska upp om typ 6 timmar, och jag känner inte peppen. Ska sova hela bussresan imorgon, det är min plan. Nu ska jag lägga mig och se film eller kolla på tv, vi får se. Skriver imorgon!



Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards