ememelie

Alla inlägg den 18 januari 2010

Av Emelie - 18 januari 2010 23:31

Vars har jag inte träningsverk? AJ! Och imorgon är det dubbla träningspass, börjar undra hur jag ska överleva. Mitt humör är TYP sämst och skolveckan har knappt börjat, jag vet, "Åh mitt liv är så jobbigt". Något som känns SJUKT nice, är att barnbidraget kommer på torsdag. Dom borde sparas till London(17 dagar kvar förresten), och jag är ungefääär pank. Detta ska inte få inträffa, jag får panik. Förövrigt fick jag just en ångest över att inte Anna är hemma, hallå kom hem...


Jag har sovmorgon till 9 imorn, har tänkt lägga mig före 1 inatt. Ni skulle bara veta tiderna jag går och lägger mig, helt sjukt, ni skulle inte kunna föreställa er. Måste bli ändring på detta. Sov gott.


Av Emelie - 18 januari 2010 21:23

JUST JA! Ett paket väntar på mig på OK Q8, vad kan det vara?

Jo, mina H&M-grejer! Äntligen! Fick ett sms idag, och har tjajat på mamma hela dagen att hon ska skjutsa mig dit och visa sitt leg så jag kan hämta ut det! Men tydligen blir det imorgon istället, åh, hur länge ska jag måste vänta? Måste prova grejerna så dom passar. Är grymt taggad på att hämta ut dom, men vad ska man göra...

Av Emelie - 18 januari 2010 20:39

Ännu ett träningspass avklarat. Och ni kan säkert gissa vad jag äter just nu efter träning från tidigare blogginlägg. Den här gången blev det spinning, ungefär direkt efter ridningen. Bytte bara om och for iväg på nästa grej. Tufft var det och jag ser fram emot en LÅNG och härlig dusch.


Imorgon har vi sovmorgon, säg amen. Behöver verkligen sova ut, har kommi försent ungefär varje dag. Dagen startar som tur vad med musik, så det kan inte bli bättre.


Appropå inget, på fredag är det öppen scen i caféterian på Sörböleskolan, ÄNTLIGEN. Och det har vi att tacka Matilda Lindblom för, som även fick en snygg bild uppsatt på Sörböle-slingan, snajsigt! Får väl se om det blir någon cover eller något, får jobba på det.


Nu hade jag tänkt att inte fastna framför datorn, så nu blir det dusch!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards