ememelie

Alla inlägg den 24 januari 2010

Av Emelie - 24 januari 2010 23:29

Det går inte ens beskriva den här dagen med ord. Världens bästa dag! Jag blev väckt vid 10 av mamma och pappa som kom sjungandes in i rummet med paket. Jag är numera ägare av en systemkamera och är även mycket rikare än innan kan jag säga. Ungefär en timme senare när jag fortfarande låg kvar i sängen knackade Linus på. Han hade köpt en bakelse och cola till mig som jag fick på sängen när han kom in och sjöng "Ja må' hon leva" för mig. Sjukt fint! Grymt god var den också.


Efter ett tags mysande och pratande så bestämde vi oss för att gå ut och inviga kameran och fota lite, så skulle jag duscha och fixa till mig. När jag kom ut ur duschen så var dörren till mitt rum stängd, och det satt fast ett snöre vid dörren. Och det ringlade sig runt lite överallt i vardagsrummet, sprang runt och följde en tråd i handduk och det var inte lätt. Efter ett bra tags letande så hittade jag skatten, ett superfint rött paket, spännande ;) Gick tillsbaks till rummet och öppnade det, och jag fick en sminkkurs på Make Up Store! Just det jag hade önskat mig! Tack älskling du är bäst!


Efter det åt vi tårta och var sociala med mamma och pappa, sen gick vi ut på äventyr som finns på bild där nere, sjukt kul! När vi kom in så tinade vi ett tag framför tvn, och satt och pratade om vars vi skulle äta middag. Så vid 6 for vi till Dallas och åt, och tack för maten också älskling :] Vi satt där ett bra tag och skrattade och åt, sen hämtade mamma oss.


Och resten av kvällen var film och mys, helt underbart! Vilket helt sjukt bra dag det här har varit. Kunde verkligen inte bli bättre! Och Linus, du är världens bästa kille, du är helt underbar. Jag älskar dig mest av allt, tack!


Har INGEN aning om någon orkade läsa allt det där, men är så glad så jag skrev av bara farten. Jag har VÄRLDENS lyckorus.


Gårkvällen var också superlyckad, men den skriver jag om imorgon, det här blev mycket långt. Ska försöka sova och tagga om till skolan imorn, vilket kommer vara svårt efter den här lyckade dagen! Kan det inte vara idag föralltid? ÅÅH! Sov gott!

 

Av Emelie - 24 januari 2010 00:48

Kvällen var KUNG. Massa trevligt. Kvällen slutade hos Agge i allafall med en massa grattis, pussar av Linus, klubbor och tuggummin av Agge och Viktor.


JAG ÄR 16 ÅR!!!!!!!!!!!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards