ememelie

Alla inlägg den 25 januari 2010

Av Emelie - 25 januari 2010 23:07

Nu är gymnasievalet gjort mina vänner. Får väl se hur det går med det.


Har sett Paradise Hotel nu och suttit och trixat med kameran, försökt hitta alla inställningar och allt, mycket att lära sig för att ta snygga bilder. Måste kunna det mesta till London.


Hur som helst, imorgon så har vi skridskor på gympan, observera SKRIDSKOR. Mina är nu nyslipade och fina, så det blir nog bra det här.



Nu ska jag försöka sova, har sovmorgon till 9 som sagt, men så mycket sömn som möjligt är ju alltid nice. Sov gott!

Av Emelie - 25 januari 2010 19:21

Ja, hade ju lovat att berätta om lördagen också. Vi firade Lowisa hemma hos Lisa, jättetrevlig kväll med massa brudar. Vi beställde familjepizza, sjöng Sing Star, dansa massa och ja, det var toppen. Bilden är från Anna och Rebeckas blogg. 


Var hos tandläkaren idag och kollade så allt såg prima ut. Det gjorde det också! Hon sa att jag hade så fina tänder efter tandställningen, varför är jag så grymt missnöjd!? Om jag blev frågad om jag ville ha tandställning i 2 månader så allt blev HELT perfekt, så skulle jag LÄTT göra det. Var på Sense innan ridningen idag med mamma och kollade runt, köpte Isadora Eyebrow Lift and Define och Wet 'n' wild Brow Essentials, behövdes. Färgen på på pennan är inte svart, den är ljusbrun förresten, ska inte skrämma er.

       

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Sitta bänkad framför tvn och sova ungefär. Har sovmorgon imorn till 9 och dagen börjar med musik.


Senare ska jag även göra mitt gymnasieval. Har bestämt första och andra, men tredje tvekar jag fortfarande. Musik första, SPMJ andra och antingen SPSK eller SPFL tredje, det är svårt det här. Ska fundera ett tag till sen smäller det.


Nu ska jag hoppa in i duschen!





Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards