ememelie

Alla inlägg under augusti 2009

Av Emelie - 13 augusti 2009 16:47

Datorn är JÄTTEFIN och den är helt super, bara en sak som inte funkar och det är msn... men det börjar säkert funka senare. Det är den enda jag är bitterfitta över annars leker ju Är helt galet kär i datorn och ska nog sitta resten av mitt liv. Näe men ni fattar. Har krigat med datorn sen halv 12 och nu var det dags för den att funka så det är ju gr8.


Ikväll.... ja, ikväll. Vi ska snart äta grillat, FLINTASTEK! Sån där god, som är kryddad och jättestor och god ni vet? Ja, precis en sån, sjukt gott! Men nu när jag har fått datorn kan dom använda det som ursäkt så jag kan hjälpa till hemma, dom lär göra det ikväll till middagen också. Och just ja, har glömt säga att jag är ensamt barn i huset nu! Eller ja, Anna är ju 19 så hon är inte så mke barn, men hon är i Göteborg just nu på WOW, alltså Way out West och bor på 4stjärningt hotell, skulle man inte tacka nej till va! Sjukt härligt.


Igår spenderades kvällen med, okej vänta nu för jag vill itne glömma nån: Linus, Viktor, Agge, Korre, Anton, Vera, Frida, Anna, Ida tror jag att det var, snälla döda mig om jag glömde nån! När vi kom dit så körde vi "Jag har aldrig", jättekul! Sen gick vi ner till älven och grillade, eller inte grillade, vi gjorde en brasa, men mysit var det! Sen for jag hem vid 1 kanske och det var apigt kallt.


Nu är jag SJUUKT hungrig och blir så jävla bitterfitta då så det är nog bäst att jag äter, skriver mer sen! PZ

Av Emelie - 12 augusti 2009 20:02

Nu är jag iaf ready 2 go! Blir säkert bra.


Imorn ska jag upp halv 10, kl 10 far vi och hämtar min dator! Känns otroligt bra. Internet laggar hela tiden på den här datorn så det ska faktiskt bli riktigt skönt att slippa den. Så jag längtar efter att stiga upp imorn faktiskt. Men bara för att jag ska upp tidigt så tänker jag inte gå och lägga mig tidigt iaf, snarare tvärt om. Men nu ska jag väl förhoppningsvis börja fara snart, ha en kung kväll, PZ




watch it bitch

Av Emelie - 12 augusti 2009 17:18

Var på stan och kollade runt litegrann, fick med mig 2 kjolar och ett skärp hem, allt för 180! Sen for vi och kollade på en laptop, gissa vad? JAG FÅR EN LAPTOP, IMORN! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD! Livet leker känner jag, kung!

Den här 17.3" baben kommer finnas vid min sida från och med imorn!

HP Pavilion DV7-2111eo

Nu ska jag kolla lite på nå tvserier på Ninjavideo, sen ska jag duscha och såsmåningom fara till Linus! KUNG! PZ


Av Emelie - 12 augusti 2009 12:20

Idag är det den 12/8, alltså var det 2 år sen jag vart tillsammans med Linus första gången, tiden går fort när man har roligt :] JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA KILLE OCH JAG ÄLSKAR DIG MEST I HELA VÄRLDEN!(L)


Det datumet får mig också att tänka på när jag var med Matilda, Sara, Sandra och Stina i stort sett varje dag, ingen sommar har ju faktiskt varit bättre än den sommaren, det tror jag att ni också tycker.


Nu ska jag äta, sen ska jag in till stan och kolla runt. Senare i eftermiddag ska jag och kolla på Laptop, kommer få den om nån dag, längtar så sjukt mycket efter en bärbar och slippa den här jävla datorn. Och senare ikväll ska jag vara med Linus och vi skulle vara med fler också, blir nog hur bra som helst! Men nu ska jag skynda mig lite, PZ

Av Emelie - 10 augusti 2009 21:34

maybe you've never thought about it

all the things about how to fit

just sitting here and wonder why

gives you so many more reasons to cry

stop wondering, tomorrow's a brand new day

maybe your problems will be swept away


Av Emelie - 10 augusti 2009 19:59

Har pratat mer med mamma och pappa, det blir en dator för min del, ska försöka fixa det i veckan! Nu är jag ensam i huset, så jag kan springa omkring och sjunga och skrika som en ninja!


Nu slutar Linus träning så snart får jag vara med han, can't wait!!!!!!!!!!!!!!

HA EN KUNG KVÄLL!


Av Emelie - 10 augusti 2009 18:24

LAPTOP! Jag har haft stationär HELA mitt liv och känner att nu är det fan dags med en lappis! Funderar på en sånn som jag la in i förra inlägget, nån som vet nån om den? Eller har tips på nån annan bra, släng jättegärna in en kommentar! Vill inte faila och köpa nån som inte funkar bra.


Sen ännu mer att fundera på är mitt hår, gå och klippa sig innan skolan? Vad gör man med sin frisörskräck :( Vågar inte lämna mitt hår i nån annans händer känner jag, man vet aldrig vad som händer. Så då funderar jag om det är lika bra att låta det vara? USCH


Nu har jag duschat, ätit och allt det där. Ska vara med Linus ikväll efter hans träning. Har inget att göra tills dess, funderade på att fara och kolla men vettifän. Nu ska jag kolla Ansiktsboken och lite sånt sen blire göra annat, PZ

Av Emelie - 10 augusti 2009 15:15

Nu orkar jag inte stationär längre, nästa inköp snart?

HP Pavilion dv2-1100eo

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards