ememelie

Alla inlägg under augusti 2009

Av Emelie - 10 augusti 2009 14:01

Igår var de toppen, sov hos Matilda men idag for hon till the capital i en hel vecka... INTE KUL! Får väl försöka klara mig ändå. Idag har jag varit vaken sen 10, duktigt av mig. Men har ändå inte gjort nåt. Dator, solat lite och ja, det är väl det. Träningen idag är inställd eller liknande, dom har tagit bort den iaf. Men jag ska iaf vara med Linus efter hans träning ikväll, blir nog hur bra som helst (L)


Nu funderar jag på att fara en sväng på stan, bara för att jag inte har nåt annat att göra. Men vi får se om det blir av, annars blir det bara att ta det lugnt.


OCH NU KÄNNER JAG MIG PÅ WHINEHUMÖR SÅ HÄR KOMMER DET


1. VÄNNER SOM FAR BORT!  Vet att jag också har varit borta mycket, men när man själv är här och nån far bort så SUGER DET MEGADASE!

2. Bra självförtroende? BITE ME!  Om man läser tex Kissies blogg, okej jag är inte den enda som klagar på henne, så det är orginellt men. Hon säger hela tiden att hon inte bryr sig om vad folk tycker om henne och folk säger, men ändå vågar hon inte visa sig utan smink på kort, utan tar ett med kapat ansikte. Mogen självsäker tjej!

3. AVIS!  Ingen erkänner när man är avundssjuk, men det är fan FETT JÄVLA JOBBIGT att vara det. Måste vara världens mest jobbiga känsla.

4. Folk omkring ens kärleksproblem. Fast det här är inte whine. Blir sjukt ledsen av att se vänner som mår dåligt because of löve, inte kul!

5. TJATSKIT    Föräldrar som tjatar helaaaaaaaaaaa tiden, alltid på nåt. Tillslut blir man nog en sinnessjuk kärring på psyket!


TACK OCH HEJ >DUSCHEN

Av Emelie - 9 augusti 2009 17:22

Äta>READY 2 GO!

Av Emelie - 9 augusti 2009 16:30

Fastnade framför en film på tv så har inte åstadkommit mycket idag kan man säga... Ska iaf duscha nu och sen ska jag äta mat, ensam... för min familj ska och fiska ikväll igen. Men ikväll SKA jag vara med Matilda, hon far imorn och jag måste hinna vara med henne innan. Så vi ska vara med fler och så, blir nog hur bra som helst(Y) Men nu känner jag att jag måste skynda mig litegraaanna, så jag skriver mer sen! PZ

Av Emelie - 9 augusti 2009 12:26

Vaknade nästan nyss så det blev inte att kolla på match för min del. Jag ska snart hoppa in i duschen och duscha LÄNGE sen ska jag bara ta det lugnt, sola lite och sådär. Fast det brukar inte bli att jag solar ändå när jag säger det, men vi får väl se. Spela gitarr ska jag också göra.


Sen ikv ska jag vara med Matilda och folk, blir nog toppen (Y)

Men nu: duschen!

Av Emelie - 9 augusti 2009 00:47

Var med Linus ikväll, vi for och kollade på FF's match, gick inge vidare för dom, syndsynd. Sen for vi hem till mig, satt vid datorn ett tag, myste och kollade på tv. Sen fick vi lust att gå ut, Ljungholm kom och vi har sprungit omkring och busat ute och sådär. Sen gick vi in och satt och kollade på tuben ett tag och lyssnade på musik och lite sånt, och nu har jag varit en sväng på mackarna samtidigt som dom for. Dom var riktigt taggade inför matchen imorn 10:30, ska man kolla? Ja såklart, om man nu får sig upp ur sängen dvs.


Imorn är planerna SOVA>kolla matchen(om jag inte sover sött i min säng>luncha>duscha blablabla och allt sånt>vara med matilda och co på kvällen


Resten av veckan blir nog soft, det får bli som det blir helt enkelt. En sak är bestämt iaf och det är skräckismarathon, blir nog nice! Massa bad, sol och sånt tjaffs också.


Nu har jag tänkt tvätta bort sminket, gå till mig säng och sussa sött efter att jag har glott på tv tills jag är nog trött att somna, rätt fort om jag får gissa. Men lite tvtittande skare bli serru! Så sov sött, PZ

Av Emelie - 8 augusti 2009 16:41

NU GER JAG UPP, hatar att planera!


Nu har min familj farit bort till bushen och jag är ensam hemma och vet inte vad jag ska göra. Ska laga nån slags mat om jag orkar, okej det gör jag men sen ska jag nog vara med Linus, alla planer sket sig pga drygt folk och allt sånt så, PALLA :D


Nu tänker jag äta nåt som jag kan äta för min jävla käke palla palla PALLA!

Av Emelie - 8 augusti 2009 12:32

Jag har SJUKT ont i käken, har ingen jävla aning om vad jag har gjort men ont tar det! Så jävla jobbigt... Ska äta hallonkräm till lunch och sen vet jag inte vad jag ska göra, skulle nog vara med Linus, TOPPEN!(L) Ikväll vet jag inte, orkar inte hela tiden vara den som ska planera massa pallar inte hålla på och försöka få saker att hända, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH näe vi får helt enkelt se vad som händer ikväll.

Av Emelie - 8 augusti 2009 01:29

Sitter och glider runt på Facebook och Bloglovin' och min mamma och pappa är helt ovetande och ligger och sover, känner jag min mamma rätt så skulle hon få spel om hon sprang upp nu, no idea y men så är det iaf. Har fortfarande inte orken att bädda min jävla säng!


Nu ska jag se Grease med Anna och Sara verkar det som... kan bli intressant, PZ

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards