ememelie

Alla inlägg den 15 september 2009

Av Emelie - 15 september 2009 23:45

Har sett massa tv och hållit på och valt och vrakat kläder, både hon och jag har gjort det från våra garderober så nu har jag fått bort massa som jag inte använder.


Imorn har vi 10 minuters sovmorron, yeeeeeeees... Jag tror bara att vi har 4 lektioner imorn om jag kommer ihåg rätt, så det är inte så jobbig dag om man säger så. Först är det då skola, orienteringsprov, sen ska jag kanske till stan och träffa Linus där, om det inte blir till stan så far jag till han direkt efter skolan och är med han tills efter 6 nån gång, och då far jag till kansliet och har avslutning med tjejerna. Kommer bli a gr8 day. Men nu väntar sängen för min del iaf, sov sött!

Av Emelie - 15 september 2009 19:40

Nu sitter jag i sängen med datorn och kollar på 2½ men. Har ätit ganska nyss och snart börjar Idol! Känns som att det var ett tag sen man såg det nu, så det ska bli kung!


Skulle vara jättegulligt om nån därute som känner att dom är duktiga på att göra headers kan göra en snygg en och skicka den till mig, skulle verkligen vara hur bra som helst.


Men nu ska jag inte skriva nåt mer, har jag nåt vettigt att skriva sen så gör jag det annars skriver jag 2morrow.

Av Emelie - 15 september 2009 18:19

GODKVÄLL, kan man ju säga. For till skolan vanlig tid, lagade plättar och sylt med Signe på HKn, vilket team! Vissa klarade sig sådär inte likabra, som Jonte och Gustav. Sen fortsatte dagen med bl.a skolkör, friluftsliv på gympan där jag, Matilda och Jonte skulle sätta upp ett tält, alltid lika duktiga, inget mer prat om det.


Sen for jag hem, hämtade saxen och vi hämtade upp Tove och for till musikskolan, där spelade vi ett bra tag och övade på låtarna till SSB, gick hyfsat. Sen for jag hem, bytte om, satte mig på moppen och for till B-plan med Signe för att träna men pojkzen. Gick fan anus! Blir nog nån fler gång och kommer säkert gå mycket bättre när man har lärt sig spelet osv, JAJA. Kom iaf nyss hem och klockan är bara 6, 6!!! Har hunnit sjukt mycket idag och det är fortfarande kvar länge av kvällen, får se vad som hittas på.


Vanlig skola imorn, sen på kvällen blir det avslutning med världens bästa tjejer i Sunnanå F-94! Pizzakväll blir det och fira serievinsten. Tårta ryktades det om också? Man får väl hoppas på det bästa.


Nu ska jag iaf duscha, LÄNGE! Och sen slå på nån bra film tills något annat händer, PEACE!



Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards