ememelie

Alla inlägg den 28 september 2009

Av Emelie - 28 september 2009 23:07

JA ALLTSÅ FUCK RECENSION MEN JAG ÄR FAN KLAR!KOM IGEN NU MVG!

Har läst hela jävla kvällen och haft panik om jag ska hinna eller inte, men jajamen det gjorde jag! Den är klar och är faktiskt riktigt nöjd, så jag hoppas på höga betyg nu. Måste tagga betyg, snart får vi ju omdömen  så det är bara och jobba på och smöra skiten ur lärarna.Kan inte fatta att jag faktiskt har varit aktiv med läxor och allmänt skoljobb, inte likt mig, vad har hänt...











Appropå vad som har hänt, eller vad hände egentligen med er tjejer? Vi var typ med varandra varje dag i en hel sommar och nu pratar vi knappt med varann. Alla har dragit åt olika håll och jag har ingen aning om vad som hände?Det var ju en kung sommar, jag saknar det hur mycket som helst! Känns bara

fult att vi var så mycket med varann och nu är allt bara galet, vi borde göra nånting snart!











Men nu är det sängen som gäller för mig, imorn väntar ännu en tråkig skoldag. Men hk och gympa ska vi ha, så det funkar väl ändå i krig. Ska skynda mig och sova nu, annars kommer jag vara zombie-girl imorn, och det kommer inte uppskattas, SOV SÖTT!

Av Emelie - 28 september 2009 20:07

Skola idag, fick igen novellen och fick faktiskt bra på den, kändes som en bra start på det här arbetet. Annars har det inte hänt nåt spännande idag. Efter skolan for jag hem och vidare till stallet, gick sådär. Det var nästan så att man inte ville hem, för jag vet att hem var = läsa. Men nu är boken utläst och nu slipper jag oroa mig för det, ska bara skriva recensionen nu efter Idol också, så just därför har jag inte tid att skriva mer just nu, men ska nog få ihop ett inlägg efter också, ha en bra kväll!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards