ememelie

Alla inlägg den 24 september 2009

Av Emelie - 24 september 2009 21:50

Det blev att fara på styrketräning trots huvudvärken, den är fortfarande kvar men får väl hoppas att det går om snart. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för att lägga mig. Ska äta mackor och frukt innan jag lägger mig också, tur att jag kan vara uppe lite längre ikväll för att jag har sovmorgon!


Träningen var hur som helst jättekul, fast man är ungefär helt död i armarna nu. Ska börja gå på det 1-2 gånger i veckan om jag har tid och försöka bli lite biff, mina armar är tragiska. Men efter några gånger visar det nog resultat hoppas jag. Får nog ett träningskort av mamma så jag får gå och träna när jag vill, blir toppen.


Men nu ska jag duscha och sen se Click som jag såg var på tv, grinade förra gången jag såg den, ska försöka att klara mig den här gången... Mitt internet laggade på lappen så skriver på vanliga datorn nu, får se om jag skriver mer ikväll, beror på om internet funkar igen. Annars är det väl sweet dreams!

Av Emelie - 24 september 2009 18:45

LÅNG dag idag, gick till 15.45 och jag skulle vara på musikskolan 16.30, heja Emelie! Så har varit där nu och spelat och ikväll väntar styrketräningkl 8, och jag har otroligt ont i huvudet så får väl se hur det går, men det har aldrig passat att fara förrän den här torsdagen, så nu jävlar.


Imorn så har vi sovmorgon, otroligt skönt. Dagen börjar med musik och det går ju inte att klaga på! Hoppas vi får göra nåt roligare den här gången än förra, vi får väl se. Annars är fredag den drygaste dagen i veckan, bara tråkiga lektioner, förutom musiken då. Men efter skolan blir det stan med Matilda, SHOPPA! Äntligen blir det av, här ska shoppas. Det är lätt värt att kämpa sig igenom skoldagen för det.


Och svar på fråga :$

Ja vi har sjukt nog prao i hela 2 veckor, det är galet länge. Känns lite länge att vara på samma ställe 2 veckor så jag jobbar på att hitta ett till ställe. Ska försöka fixa det imorgon på stan.


Nu ska jag ta en Alvedon eller nånting så mitt huvud mår bättre, skriver efter träningen!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards