ememelie

Alla inlägg den 27 september 2009

Av Emelie - 27 september 2009 20:51

Blev inte att sitta hemma ikväll inte! Före middagen bestämde jag och Matilda att vi skulle fara och se på bio och det gjorde vi! Sommaren med Göran såg vi, kanske är vi dom enda som inte har sett den förrän nu men jättebra var det hur som helst. Man blev sjukt glad av den, härligt! Sen gick vi runt och pratade om djupa saker och efter ett tag for jag hem. Det är ju helt galet kallt ute, det är svårt att skriva för mina händer har i stort sett domnat bort, inte mysitpysit.


Nu ska jag fortsätta mitt läsande. Hatar att läsa böcker när man måste, inte för att jag läser så mycket annars heller, eller ja, ungefär ingenting. Men recensionen ska ju in på tisdag så det är bara att köra. Recensioner har alltid varit tråkigt och det lär inte vara bättre den här gången, otroligt tråkigt. Men nu blir det hur som helst att bädda, suger på det men måste göra det ändå, så sov gott!




Av Emelie - 27 september 2009 14:55

Kvällen spenderades som sagt i Medle, elr ja, Medleskolan mestandels av kvällen. Vågar nästan inte skriva vilka det var som var där, är rädd att glömma nån eftersom att vi var så många, så jag tror att vi skippar det. Men massa var det iaf, riktigt trevligt. Vid 1 bar det av hem på moppe med Linus, Agge, Viktor och Kim. Sen gick jag och Linus upp till han tvärt och värmde oss, myste ett tag framför tvn och fikade. Ungefär halv 3 så for vi till mig, vi såg film och sen sov vi här. Du är bäst älskling, snart 7 månader!


Och idag vaknade vi vid 12, låg och degade ett tag och sen steg vi upp för att äta frukost. Och nu har jag varit på Solbacken med mamma och pappa, vi skjutsade hem Linus på vägen dit. Och nu har jag inte gjort så mycket, ska läsa boken till recensionen idag också, mamma har tjatat non-stop om det och hon slutar aldrig så det är lika bra att göra det. Dagen idag kommer nog bli en hemmadag helt enkelt, ska baka också. Men just nu ska jag inte sitta så mycket vid datorn hade jag tänkt, så ha en bra dag!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards