ememelie

Alla inlägg den 21 september 2009

Av Emelie - 21 september 2009 21:07

Dagen började på Nordanå, vi kollade på leranimationer, filmer som nån tjej hade gjort. Dom var fan inte okej, en handlade om en tiger som slickade en tjej i röven, och den är fan inteinteinteinteINTE okej! Vi var där i lite mer än en timme, sen rullade bara dagen på som vanligt.


Efter skolan for jag hem och åt, och efter inte så länge så åkte vi iväg till stallet. Hanna var inte där idag så vi hade nån annan tjej, funkar :) Och nu har jag sett film och duschat sen dess, alltså inte gjort nåt ungefär, och har inte tänkt göra nåt annat ikväll heller, bara ta det lugnt och se ÄNNU MER film.


Imorn så är det iaf skola, sen efter det far jag och Tove till musikskolan och spelar. Brukar ju träna med killarna imorn med Signe kan inte så det lär ju inte bli av, får se om jag far iaf. Fast det är rätt stressigt mellan musikskolan och träningen, men vi får se helt enkelt.


Och på onsdag blir det skolan och sen...SEN, blir det shopping med Matilda! HELA DAGEN, HELA NATTEN! Nej men mycket shopping blir det. 1200 kr som är BARA mina och ska spenderas så fort som möjligt. Jag är sjuk. Men jag klarar inte av att ha pengar och inte spendera dom, det går som bara inte ihop. Varför ska man ha pengar om man inte spenderar dom liksom? Funderar på att köpa en till skinnjacka, en MC, men det känns inte överdrivet värt, får fundera på det. MEN KOLLA HÄR

SKA BLI MINA! Är så jävla taggad på att shoppa så det finns inte. OJOJOJ vad jag ska spendera, längtar. Jag har fan shoppingproblem=ekonomiproblem, men det går ju inte klara sig utan att köpa saker, ÅÅÅÅÅH.


Nu ska jag gå och göra mig klar sen slå på en film, sov söttKyss

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards